Treceți la conținutul principal

Colectiile de Craciun Yves Rocher 2020 si cod de reducere pentru achizitia lor

   Salutare! Unul dintre cele mai frumoase momente din an este cand Yves Rocher lanseaza colectiile de Craciun. Le anticipez  in fiecare octombrie, iar cand le descopar pe site, citesc cu atentie descrierea lor, sa vad care ma tenteaza mai tare. Cand primesc coletul cu noutati sunt ca un copil entuziasmat si astazi o sa impart putin din entuziasmul meu cu voi, fiindca o sa povestesc despre noile produse. Portocaliu si roz: ce puteam sa-mi doresc mai mult?


  Am primit coletul acum o saptamana. Pe langa produse full-size si trei idei de cadouri absolut adorabile, am primit si o casuta pentru pasari. Da, ati citit bine! Cei de la YR sunt iubitori de natura si in parteneriat cu Liga Franceza pentru Protectia Pasarilor au facut acest cadou tare dragut. Culmea, desi nu am casa si locuiesc la apartament, am o vrabie care si-a facut culcus sub pervazul meu. Uneori e cam galagioasa, dar  alteori e dragut s-o aud cum se misca pe acolo. Cred ca ar aprecia foarte mult aceasta casuta!

  In aceeasi atmosfera de poveste cu care ne-au obisnuit cei de la Yves Rocher, anul acesta s-au lansat doua game: Mar Copt si Noapte de Iarna.

   Marul Copt mi s-a parut promitator si am decoperit una dintre cele mai interesante arome de care am avut vreodata parte. Mi-a adus aminte intr-o fractiune de secunda de copilaria mea, cand aveam patru sau cinci ani si, in serile de iarna, faceam alaturi de strabunica mea mere coapte. Era unul din deserturile noastre preferate, iar gama de la YR miroase intocmai. Atentie: nu e vorba de un mar caramelizat si foarte dulce, e vorba de un mar copt caldut, delicios, traditional. E un miros natural si care imi capteaza atat de bine amintirile. In colet am gasit un sapun lichid, dar pe care il folosesc de zile bune pe post de gel de dus. E atat de bland si relaxant incat nu m-am mai despartit de el si un set cadou sub forma de casuta in care ramane sa descopar un mini gel de dus, o crema de maini, un exfoliant micut si un balsam de buze.

    Noapte de Iarna imi aminteste incredibil de bine de o varianta de Craciun din 2016. Nu stiu daca e identica, dar asemanarea e mare si m-am bucurat sa descopar aceasta aroma draga mie, cu coacaze negre, merisoare si, as zice eu, putina coaja de portocala. Numele din franceza sau engleza poate surprind putin mai bine esenta acestei colectii. Baies de Minuit/ Midnight Berries - exact asta e: fructe de padure aromate, delicioase, suprinse intr-un cadru rece, poate chiar cu putina zapada pe ele. Mi-nu-nat! Am incercat scrubul pentru corp si pe langa parfumul delicios, mai e si eficient. Contine particule destul de mari de samburi de caisa si lasa o piele incredibil de fina. Iar gelul de dus e la fel de delicat si relaxant precum il stiam. In plus, am mai primit si o crema de maini si un set format dintr-o mini crema si un balsam de buze.






  A mai aparut o editie limitata, pentru intregul sezon rece, bazata pe unt de shea si am ocazia sa testez un set din aceste produse: scrub, gel de dus cremos si exfoliant delicat. Aroma e specifica de unt de shea, dulce, cremoasa, cred ca pielea mea va aprecia acest rasfat.


  Iata si casuta!


 Sunt tare incantata, selectia este minunata, produsele deja au intrat in rutina mea. Seturile cadou nu le-am desfacut, dar sunt atat de aromate incat se simt prin ambalaj. De fapt, va aduceti aminte ca anul trecut am primit un set Primii Fulgi? Nu l-am deschis nici pana acum, atat de dragut e, parca vad ca si la acestea o sa ma uit cel putin pana la Craciun, inainte sa le desfac. Mi se par o idee de cadou inspirata, atenta si utila. Iar 92% din ingrediente sunt de origine naturala.

  Si acum vestea cea buna: puteti cumpara produsele Yves Rocher de Craciun cu o reducere de 15% folosind codul CRACIUN15 pana pe 29 noiembrie. Pe langa produsele pe care vi le-am prezentat eu, mai sunt si altele, inclusiv geluri de dus la 400 ml si lumanari parfumate. Preturile pornesc de la 14,90 lei. Pe toate le gasiti AICI. Sa-mi spuneti ce va place si ce doriti sa va cumparati iarna asta.


Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader