Treceți la conținutul principal

New stuff: Notino, Yves Rocher, Libris, Pepco

   Salutare! Mi-am dorit sa inchei 2020 pe blog cu ultimele noutati ale acestui an. Nu sunt neaparat multe, dar am adunat doua comenzi pe Notino si alte cateva lucrusoare si cu ocazia asta mai si stam de vorba.


  De acum m-am hotarat cu mama ca, de cate ori fac o comanda pe Notino sau la fiecare a doua comanda, ii iau si ei vopseaua de par de la L'Oreal. Desi este comercializata sub aceeasi denumire inmagazinele fizice din tara, varianta de pe Notino este produsa pentru Europa Centrala. Stiu ca discutiile sunt infinit de lungi daca pentru Europa de Est produsele sunt mai slabe calitativ, eu pot doar sa va spun ca vopseaua luata de pe Notino dureaza mult mai mult. Maica-mea renuntase la un moment dat la roscat pentru ca orice vopsea pe care o cumpara curgea de pe firul de par, se spalacea si arata rau dupa doar doua-trei spalari. Ei bine, asta persista atat de bine si nuanta e intensa si lucioasa saptamani la rand. Parul alb se vede doar la radacina, pe masura ce creste, in rest, ramane ireprosabila. A fost intrebata de multe femei ce foloseste pentru ca arata aproape profesional. Pretul variaza, dar am prins-o si cu 27-28 lei si nuanta este Pure Plum. O gasiti AICI, bineinteles si in alte nuante.

  In rest, mi-am comandat masca de par L'Oreal Dream Long, imi place mult si o s-o cumpar si pe viitor. Dove-ul si La Roche Posay-ul de toate zilele :)), iar la Vichy a fost o promotie interesanta: daca luam produse de o anumita suma, primeam mini-crema in cutiuta rosie. Cum imi doream sa imi full-size la Liftactiv Supreme, am mai adaugat si o masca purifianta si m-am bucurat de oferta, dar, din pacate, crema micuta nu mi-a placut.
  La urmatoarea comanda am luat din nou vopseaua, tot La Roche Posay si Dove si doua masti Garnier pe care de abia astept sa le folosesc.
  Cumparaturi din Pepco si Lidl, pozate mai mult de dragul artei :). Nu mi-am cumparat vreo bluza termo pana acum si nici n-am apucat s-o port fiindca n-a fost prea frig, dar am zis ca-mi prinde bine. Cand a fost oferta mi-am cumparat si trei lumanari parfumate, despre restul v-am povestit intr-o postare anterioara.
  Cel mai recent colet de la Libris, pe una dintre carti am citit-o deja, mi-a placut mult si gasiti recenzia putin mai in spate.

  Desi nu preconizam, Mosul a fost destul de bogat, dar va arat doar paturica din Pepco si o agenda tot de acolo. De abia astept sa scriu in ea.

  V-am spus la momentul respectiv pe pagina de Facebook ca cei de la Yves Rocher au o oferta cu adevarat buna: la orice comanda transportul era gratuit si ei adaugau un sapun lichid. Pentru zece lei am primit doua produse cosmetice. Mi-am ales o oja bleumarin Albastru Panseluta si coletul a venit foarte repede. Mi-am mai cumparat si un sapun lichid de la Cien si, daca tot v-am aratat cam multe dulciuri pe Facebook, aici va arat si un mix de nuci care imi place foarte mult si pe care il gasiti la oferta saptamana asta :).

  Dupa ce-am pus comanda la Yves Rocher, m-am gandit s-o intreb si pe mama daca vrea o oja, mi-a zis ca da si am comandat tot din contul meu la aceeasi oferta. Am putut beneficia din nou de ea, a fost chiar super. Sapunul lichid a fost Baies de Minuit, nu se putea alege alta varianta, dar eu chiar pe acesta il doream. Am pozat si oja ei, poate va intereseaza, se cheama Lemn de Bahia. Ojele acestea sunt in lichidare de stoc asa ca, daca va plac, le gasiti AICI, probabil pentru ultima data.


  Sper ca n-am uitat nimic si chiar daca nu cred ca mai postez anul acesta, ramanem conactati pe pagina de Facebook


Kissez!

Comentarii

  1. Câte produse faine!
    Lumânare de la Lidl am primit și eu de Moș Nicolae. Îmi place mirosul subtil ce îl are.. Am cu mar, dsr și cu vanilie. Ambele super.

    Deo Dove am și eu, spray și stick. Cel spray mi se pare ca nu mai rezista bine, nu ma protejează. La vara clar îl schimb și ca să încerc ceva mai puternic, cred ca iau unul bărbătesc.
    Deo Old Spice mi se pare ca au cât de cât arome unisex.


    Am primit și eu mail cu oferta Yves Rocher, eram pe punctul de a comanda, dar apoi am renunțat.
    Am avut multe produse de la ei, dar comparând cu altele, nu su t cele mai wow.
    Am zis pas de data asta, dar mai aștept oferte, câteodată sunt mega rentabile!

    Un an reușit!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. preferata mea e cea cu miros de prajitura, dar o aveam de anul trecut si n-am apucat s-o ard.

      la mine dove e singurul care functioneaza la maxim, poate terbuie sa te dai cu putin mai mult.

      yr au un loc special la mine, mai ales pe parte de geluri de dus :).

      si tie! :)

      Ștergere
    2. Chiar zilele astea o sa pun o comanda la Yves Rocher și o sa iau un gel exfoliant pentru fata și vorba ta, clar un gel de dus. :)

      Ștergere
    3. zilele astea am vazut ca au un extra produs cadou, la comenzi de 99 lei ofera si un parfum de poseta :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla