Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii octombrie

   Salutare! Am scris cam putin pe blog in ultima vreme si nici pe retelele de socializare nu pot spune ca am fost prea activa, insa as vrea sa remediez situatia si sa va tin la curent cu ce mai incerc, ce mai descopar si ce ma mai intereseaza. O postare cu favorite se lasa demult asteptata, asa ca m-am uitat in stanga si in dreapta si am adunat produsele pe care le-am folosit in ultimele luni si care merita sa fie mentionate.


- gelul de dus Fa Ipanema Nighs. M-a apucat rau de tot cu gelurile astea de dus de la Fa si nu pot sa nu ma mir ce arome complexe au si ce delicate sunt pentru pretul cerut. Pe acesta mov l-am luat a doua oara fiindca mi se pare ca se potriveste foarte bine in sezonul rece. Combinatia de iasomie cu fructul pasiunii e reusita dar am mai descoperit un gel Fa foarte tare pe care il gasiti la sfarsitul articolului.

 

- mascara Intense Metamorphose de la Yves Rocher. Anul acesta am folosit trei rimeluri YR, inca nu m-am plictisit si chiar daca Longeur a fost favoritul meu, Intense Metamorphose m-a cucerit si el. Ofera lungime si volum, dar se usuca mai repede decat celalalt. 


- tot de la YR am inceput balsamul de par si fiolele impotriva caderii parului. Nu am astfel de probleme, dar am parul lung, il cam agat de geci, bluze, hanorace, ba chiar si de geanta, asa ca risc sa-l smulg. Plus ca toamna vine la pachet si cu o perioada de tranzitie in care consider ca pot sa ajut parul cu extra atentie. Fiolele nu incarca parul, sunt usor de aplicat si imi lasa impresia ca parul devine mai puternic, iar balsamul e super ok, atata doar ca aplic ceva mai mult decat din Tresemme, spre exemplu.


- crema de maini cu vanilie de la aceeasi marca. Mirosul e subtil si mi se pare ca merge la fix lunile acestea. Textura e lejera si se absoarbe rapid.


- gelul de dus Nivea cu piersici. Desi n-a fost chiar perfect, a fost incredibil de bland, cu o textura satinata si spornic pe deasupra. L-am terminat acum doua seri.


- lotiunea de corp cu bambus de la Dove din gama Powered by Plants. Nu am idee daca acest produs se gaseste in magazinele fizice fiindca eu l-am luat de pe Notino. Are un miros natural, verde, de plante si hidreataza eficient pielea uscata. Am tendinta sa apreciez cremele si lotiunile parfumate mai... comercial, dar ma inteleg bine cu noutatea de la Dove, asa ca o s-o folosesc pana la ultimul strop.


- pentru curatarea tenului am preferat noul gel Bioderma Sebium despre care v-am povestit in urma cu doua articole, gasiti acolo toate detaliile. Foarte bun!

 


 - Go Happy de la Fa a fost alt favorit, l-am folosit in special prin august-septembrie. Are miros de portocale dulci, e mai degraba gurmand decat citric si a fost o incantare sa-l folosesc. L-am terminat intre timp, dar e posibil sa-l cumpar din nou la un moment dat. L-am luat de pe eMag cand am dat o comanda cu diverse sortimente de cafea, dar l-am vazut in varianta de 250 ml la Auchan.

 

   Si un trandafiras dragut! 😃


Kissez!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader