Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii martie

  Hey! Trece vremea si n-o poti opri... Dap! E si un lucru bun in toata treaba asta, e timpul pentru favorite! ;) Luna asta sunt ceva mai putine, dar tot s-au adunat cateva.

- gelul de dus cu zmeura Auchan! Imi vine sa-l mananc.
- crema de dus Cien de care v-am vorbit aici
- noul parfum Femme de la Avon, review in curand
- crema Babylove, o sa-i dedic si ei un articol, caci merita atentie.
- in prima parte a lui martie am folosit cu spor untul de corp pe care mi l-am preparat singura si despre care puteti sa cititi aici.


  Voi ce preferate aveti la inceput de primavara? :)




Pe Kurtmann reducerile au ajuns la 50% ;).

Kissez!


Comentarii

  1. sper sa ma pot mobiliza si eu pentru favorite. poate maine... sa vedem.. :D
    as avea cateva noutati de adaugat pe lista. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit niciun produs din cele prezentate, dar gelul ăla de duș cred că miroase superrr ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi s-a facut pofta de zmeura vazand gelul de dus cu zmeura :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gelul de dus Cien e si preferatul meu, nici nu credeam sa ajung sa-l iubesc asa mult si-ti multumesc pentru asta, ca doar datorita tie i-am dat o sansa ;)
    Mi-au mai placut luna asta inca un gel crema de la Dove, CC cream de la Elmiplant, o crema de maini de la Farmasi si cred ca preferatele se cam opresc aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. abia aștept articolul despre crema Baby love.
    da, noul parfum de la avon este încântător.. :x

    preferatele mele la început de primăvară nu sunt cosmeticele ci fustele viu colorate :))

    RăspundețiȘtergere
  6. De aceasta data am si eu pregatita postarea, numai ca trebuie sa-si astepte putin randul; o alta e prioritara, un review!
    Mmm, cum o fi gelul de dus cu zmeura??? :D

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am gelurile de dus de la auchan , unul cu vanilie, unul cu cocos. Inca nu stiu cum sunt.....sunt la stoc :))) imediat le vine si vremea lor :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Parfumul de la Avon sa stii ca-l am si eu si chiar miroase super bine si persista. Super alegerile tale din aceasta luna. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  9. frumoase favorite ai si de data aceasta! abia astept sa citesc review-urile celor trei produse care imi atrag atentia cel mai mult: gelul de dus cu zmeura, parfumul de la Avon si crema Babylove.
    eu sunt multumita de cateva produse pe care mi le-am achizitionat in luna Martie, este vorba despre crema de corp cu ulei de portocale dulci si unt de sheea; samponul pentru par normal si gras cu lamaie si argan, ambele Vivanatura; gelul de dus, crema si apa de toaleta cu liliac, Yves Rocher; si gelul de dus cu zmeura, Yves Rocher.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gelul e bifat, mai raman celellate doua :).


      ce-mi placea lotiunea cu liliac intr-o vreme :).

      Ștergere
  10. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Eu am reusit sa termin untul de corp. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      eu l-am terminat in primele zile din martie, dar am zis sa-l bag la favorite ca-n februarie l-am omis.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla