Treceți la conținutul principal

Sampon Enliven cu pro-vitamina B5 - review

   Hello! De un an de zile sunt fidela sampoanelor Enliven. Cel mai mult mi-a placut samponul 2 in 1  despre care v-am povestit aici. L-am cumparat de vreo trei ori si am fost aproape sa-i ridic o statuie deoarece m-a scapat de excesul de sebum.

  Ultima data cand am fost in Dm, m-am dus cu scopul precis de a-l cumpara din nou, dar fix pe el nu l-am gasit pe rafturi. Am stat putin sa ma gandesc si am decis sa cumpar samponul simplu din aceeasi gama. Oricum, in ultima vreme foloseam intotdeauna balsam si dupa celalalt, asa ca banuiam (si speram) ca diferentele sa nu fie prea mari.

 Am dat fix 10,7 lei pe el, are 400 de ml si un ambalaj super ok: pot sa storc si ultima picatura din recipient, plus ca are acelasi capac solid lucrat care mi-a permis sa plec si in vacante cu el fara teama sa ma trezesc cu hainele imbibate de sampon.

  Textura este de gel incolor, care spumeaza rapid. Aroma este asemanatoare cu al celuilalt, dar mi se pare si mai subtila. Oricum, mirosul este floral, foarte placut si totodata relaxant. E o placere sa-mi spal parul. Nu-l incurca, il spala perfect. Chiar daca scalpul nu mai are nici urma de sebum, nu mi-l simt uscat. Spalarea pe termen lung cu aceste produse mi-au temperat parul, aproape ca-l consider un par normal si nu unul gras. In plus, ii da o stralucire notabila.

  Acest sampon, dar si cel 2 in 1 sunt destinate parului normal, insa mie mi-au facut un mare bine. Raman fidela, clar :). In plus, e spornic si un recipient ma tine multa vreme. Nota 10.


Kissez!

Comentarii

  1. Hmmm,nu am folosit aceasta gama niciodata,nu am probleme cu sebumul,in schimb am parul uscat si probabil mi-ar face bine si mie :),multumesc pt.articol,cu prima oca zie cand ma duc la DM am sa il cumpar si eu :),o zi frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. varfurile nu mi le usca iar eu am varfuri uscate. sper sa-ti placa.

      mersi la fel :).

      Ștergere
  2. I have tried it too :)

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :) 10 cu felicitari. bravo!
    eu nu l-am zarit pe nicaieri.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mai am doua intrebari- daca ai folosit si balsam dupa el si cat era intervalul intre doua spalari in perioada in care l-ai folosit?

    Off topic - referitor la spray-urile VS pe care eu si colegele mele le-am comandat pe aoro- dezamagire totala, mirosul abia se lasa simtit, e asa dulceag- la sprayul meu- True escape parca se simte un pic mirosul de pomelo, parca s-ar situa intre fresh si usor dulce, Am avut body mist de la Avon si se mentinea mirosul mult timp, in schimb Vs-ul asta parca e un ice tea asa miroase. Cred ca mi-a ajuns experienta asta si nu am de gand sa mai experimentez flacoane de genul asta care pot fi usor desfacute. Am mai citit si pe amazon pareri ale fetelor care erau nemultumite dupa ce au achizitionat online fata de ce au avut direct din magazin.Imi pare rau de banuti sincer, mai bine alegeam o lotiune macar stiam sigur ca mirosul se mentine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, folosesc mereu balsamul indola in ultima vreme. acum ma spal la 2 zile, inainte trebuia zilnic.

      :( nu stiu ce sa spun. pe mine nu ma tenteaza prea tare spray-urile de corp in general deoarece nu apuc sa le folosesc. in consecinta, nu cred ca o sa-mi iau, chiar daca sunt curioasa sa le miros. pot doar sa-ti spun ca toate cele 5 lotiuni/creme vs luate miros grozav si hidrateaza ireprosabil, asa ca nu cred ca erai asa dezamagita daca incepeai cu o lotiune :(. le-am verificat si pe net si-s toate originale. poate totusi iti cumperi una la un moment dat si sper sa uiti experienta asta mai putin placuta. in august o sa reusesc probabil sa fac review pentru sensualblush. si-am vazut ca mai e una acum la pret bun - 37 de lei.

      Ștergere
  5. nu am incercat sampoanele de la Enliven dar suna bine asa cum le descrii tu. Deocamdata insa ma lupt cu problema caderii parului si folosesc un sampon destinat acestul lucru. :d
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si mie parca mi-a cazut mai rau parul acum vreo luna, dar parca si-a revenit de curand :).

      Ștergere
  6. La tine pe blog citisem de samponul Syoss pentru par normal, daca nu ma insel. Si ca ti-a facut bine desi ai parul cu tendinta de ingrasare.
    L-am luat si i-am fost fidela o buna perioada de timp. Acum nu l-am mai gasit in magazine.
    Astfel ca reviewul de fata, al samponului Enliven mi-e super util si cel mai probabil pe el voi pune mana la urmatoarea vizita in DM. Sau pe cel pt par normal. Vad eu ce gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa Syoss chiar nu m-am mai uitat, dar mi-a placut mult la vremea lui. enliven-ul imi place un pic si mai mult decat syoss :). sper sa fie asa si in cazul tau!

      Ștergere
    2. Un pic mai mult? Asta ma entuziasmeaza, sa stii :D
      Si eu sper la fel. :)

      Ștergere
    3. :) da, da e primul in topul meu.

      Ștergere
  7. Sa stii ca am sa il incerc si eu, pare interesant! Eu am probleme cu cojitele uneori, crezi c-o sa-mi faca cojite?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sincer n-am de unde sa stiu cum se va manifesta scalpul tau, dar pot sa-ti spun ca mie nu-mi face cojite. dar nici nu le fac foarte des :).

      Ștergere
  8. Si eu am un sampon de la Enliven si imi place mult, mai ales ca e cu cocos :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla