Treceți la conținutul principal

Concursul aniversar incepe!

   Hello! Este 20 septembrie, zi cu semnificatie pentru mine din mai multe puncte de vedere :). Printre altele, azi dau startul unui concurs, care sper sa va trezeasca interesul si sa participati in numar cat mai mare.
   Premiul este ceva mai consistent decat data trecuta. Am ales din nou produse Balea pentru ca stiu ca nu toate dintre voi aveti magazine DM, plus ca sunt foarte bune comparativ cu preturile lor. Iata ce puteti castiga:
- deodorant Purple Touch
- gel de dus cu vanilie si mango
- lotiune de corp cu kiwi
- crema de maini cu mango
- balsam de buze cu zmeura
- o mini-crema pentru bebelusi, care poate fi folosita cu succes dupa epilare.
- cleanser



  Eu am avut/am toate produsele exceptand crema de maini si crema Baby love. Pentru gelul de dus si cleanser exista review-uri pe blog. Sunt multumita de produse, de aceea le-am si luat pentru concurs :).





  V-am captat interesul? Daca da, urmeaza sa va spun regulile. In primul rand, concursul este deschis doar cititoarelor din Romania sau celor care au rude/prieteni in Romania unde pot trimite pachetul. Nu o fac din rea-vointa, insa preturile de expediere in alte tari sunt atat de mari, incat mi-ar rupe portofelul.



    Concursul acesta este concurs aniversar, special conceput de ZIUA MEA! Da, urmeaza sa mai adaug un an de intelepciune :)). Ideea mi-a venit dintr-o gluma, apoi am spus-o catorva colege-blogeritze, lor li s-a parut simpatica asa ca am decis s-o pun in practica.



    Desi sunt de un an si ceva prezenta pe aici, am reusit cu mare "abilitate" sa nu-mi dau varsta exacta. Bineinteles ca au existat fete destepte care s-au prins prin ce segment de varsta ma aflu, insa numarul adevarat tot nu mi-l stiu :)).



   Asa ca intrebarea concursului e "Cati ani are Alina lui Brumarel?".  Si de aici incep explicatiile: puteti concura in doua moduri:

1. Scrieti doar varsta, exemplu: A. are 112 ani.
2. Scrieti varsta si explicati de ce credeti/de ce ati ales acea varsta, exemplu: A. are 112 ani pentru ca are gandire invechita, pentru ca doarme cu capul pe masa cand scrie pe blog etc! :)) Puteti sa scrieti oricate idei, va maresc sansa de castig :)).


  Bineinteles ca sanse mai mari aveti daca bifati al doilea tip de inscriere, dar se poate castiga cu foarte mare noroc si prin prima.


 Am repetat de 1000 de ori ca nu voi folosi Random, asa ca voi alege castigatoarea in felul urmator: intai voi tria raspunsurile cu varsta potrivita. Apoi, in functie de cate vor fi, voi trece la etapa urmatoare: daca exista un singur raspuns corect, indiferent daca contine doar varsta sau si explicatii, va fi declarat castigator. Daca sunt mai multe raspunsuri, voi incepe sa analizez ideile care v-au facut sa-mi dati varsta respectiva. Care e cel mai argumentat raspuns si se potriveste cel mai bine realitatii, acela va fi castigator. Daca nu exista niciun raspuns cu varsta potrivita, le voi lua in considerare pe cele cu varstele cele mai apropiate, exemplu: daca am 112 ani si nimeni nu a ghicit, aleg variantele de raspuns 111 si 113. Sper ca ati inteles, eu nu pot explica mai bine de atat :))).  Nu voi aproba niciun comentariu pe blog pana la finalul concursului, ca sa nu va inspire/deruteze.





SA RECAPITULAM:

- ghicesti varsta mea/ ghicesti varsta si dai explicatii de ce ai ales-o.
- ma urmaresti prin GFC, in cazul in care castigi va trebui sa comentezi de pe contul tau, ca sa te "recunosc".
LATER EDIT: ESTE OBLIGATORIU SA MA URMARESTI PRIN GFC SI, LOGIC, SA-MI SPUI SI MIE SUB CE NUME!


  Nu va cer share-uri pe Facebook sau sa scrieti pe blogurile voastre, dar as aprecia daca ati face-o, sa se dea sfoara-n tara pentru ca daca trecem de 100 de participanti mai adaug un produs in cadouas!



  Concursul este deschis de astazi si pana in 14 octombrie la ora 14:00! Ziua mea fiind pe 15 octombrie, as vrea sa am o jumatate de zi la dispozitie ca sa aleg castigatoarea, iar in 15, chiar de ziua mea, o voi anunta aici, pe blog!



   Mult succes!!!





Kissez!
 

Comentarii

  1. Hai sa o luam pe rand:

    Din postari, as spune ca ai undeva pe la 22-24 de ani. Acum nu pot sa fiu sigura de asta, cert este ca nu cred sa fi mai mare ca mine,dar nici sub 20 nu ti-as da.

    Din stilul pe care il ai la scris uneori as mai spune ca ai sufletul inca copil ceea ce imi place! Si eu ma simt copila la 25(deci pentru asta ai primi cam 16 ani - insa stiu ca nu e asa :)) ). Alteori, ai un ton mai serios ce ma face sa cred ca ai peste vre-o 22 de ani.

    Oricat ai avea Alina, iti doresc fericire, sanatate, o petrecere frumoasa alturi de cei dragi si sa ai parte de un tort cel putin la fel de mare si gustos ca cel de anul trecut!

    P.S. Eu nu locuiesc in Romania, asa ca daca as castiga as vreau sa trimiti premiul la surioara mea. Ea va face 12 ani la aproape o luna dupa ziua ta (14 noiembrie).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte bune produsele de la Balea! Ma bucur ca mai sunt fete care le apreciaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi plac foarte mult si am incercat cateva la viata mea :)

      Ștergere
  3. Foarte funny ideea!Eu cred ca:
    1.Ai 27 de ani.Sper sa nu ma insel si sa te fac mai in varsta:))
    2.De ce cred eu ca ai 27 de ani...hmmm...greu.Mi se pare ca esti o femeie inteligenta care face haz de necaz,stiu ca folosesti extrem de des sarcasmul (same here) din felul in care te exprimi pe blog.Mai cred ca ai varsta asta si dupa maini :)) I know,weird...Nu stiu daca e cea mai buna explicatie,dar chiar m-ai facut curioasa de varsta ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant ce ne ceri :D
    Cred ca Alinuta are in jur de 25 de ani, pentru ca unele ocupatii/pasiuni/idei seamana cu ale mele. Nu cred ca i s-ar potrivi 18 ani, pentru ca e a impletit o maturitate si-o seriozitate cu vorbe corect scrise (lucru cam rar intalnit la tineret :))) ) de-a lungul postarilor. In plus, a presarat totul cu o voie buna educata de-a lungul a 22+ ani - cel putin cam asa vibreaza catre mine unele postari.
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oauuu ce bunatati :)trebuie sa mai dau si eu o raita prin DM :)
    Succes fetelor care vor participa, noi ne-am cunoscut mai de curand so "I have no clue" legat de varsta ta :P Oricare ar fi iti doresc sa fi o balanta sanatoasa si fericita, oricum avem varsta in functie de cum ne simtim noi nu de ce numara domnii astia savantii....
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu vrei sa castigi "bunatatile"? :)
      e simplu, pui numele gfc si apoi iti dai si tu cu parerea, un numar acolo si poate ai noroc :).

      Ștergere
  6. La multi ani pentru cei 27 de ani pe care o sa-i implinesti! Iti citesc zilnic blogul si imi amintesti de o prietena care are aceasta varsta. Ei bie, am spus varsta la intamplare, dar urarea este din inima. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ai 32 de ani. Asa am intuit eu... Stilul pe care il ai la scris, ar contrazice varsta pe care o dau, asta fiindca mi se pare ca ai un suflet de copil. In schimb maturitatea cu care tratezi unele probleme, ma face sa iti dau aceasta varsta!

      La multi ani fericiti iti doresc si multe impliniri! Te pup

      Ștergere
    2. De ce ti-ai modificat comentariul? Eu le-am copiat inca de ieri intr-o ciorna si am si raspuns la ele, asa ca stiu ca initial era un mesaj scurt. :(

      Ștergere
  8. Buna, citesc de doua zile blogul :)
    Din paginile pe care le-am citit cand l-am descoperit si cele pe care le-am rasfoit in cautarea unui indiciu(recunosc), am ajuns la concluzia ca ai 25 ani. :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. hmm..in my opinion ai 22 de ani . de ce ? pentru ca ai scris 112 :)) m-am gandit ca ar putea fi un indiciu :d De asemenea . sunt sigura ca nu ai mult mai mult pentru ca ai o gandire destul de ''jucausa '' :)) adica majoritatea postarilor tale au un spirit vesel :D
    gfc : Il I

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai sa incerc sa ghicesc: urmeaza sa implinesti 26 de ani? (daca-s mai putini, sa ma ierti, insa nu tin minte sa fi citit/vazut nimic care sa-mi ofere vreun indiciu privitor la varsta ta, insa stiu sigur ca esti indecent tanara :p)
    Te urmaresc de mult cu acelasi nume (miki).
    P.S. Sunt innebunita dupa produsele Balea, doar ca la Iasi, DM nu are magazin =((

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti doresc o zi de nastere cat mai frumoasa si vesela cum esti si tu din cate reiese din postarile tale. Eu cred ca tu vei implini 22 de ani frumosi si sanatosi. Daca e asa, asa sa fie daca nu sa fi tu implinita si fericita si asta e tot ce conteza.
    GFC: RatzuscaR

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti doresc o zi de nastere cat mai frumoasa si vesela cum esti si tu din cate reiese din postarile tale. Eu cred ca tu vei implini 22 de ani frumosi si sanatosi. Daca e asa, asa sa fie daca nu sa fi tu implinita si fericita si asta e tot ce conteza.
    GFC: RatzuscaR

    RăspundețiȘtergere
  13. gfc:marylena4you
    share:https://www.facebook.com/Antonmarilena/posts/437101379669401
    LA MULTI ANI!Cred ca faci 20 de ani pe data de azi 20

    RăspundețiȘtergere
  14. gfc: bbydoll
    raspuns..hmm..27 de ani? as vrea sa argumentez..dar sincer..n'am nici o idee de ce am ales acest numar! ti-am urmarit postarile rand cu rand si nici c-ai vrut sa te dai de gol vreodata, am incercat sa vad daca dai vreun indiciu la niste postari de tip ,,tag"..nici..asa ca am zis un numar random :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Gfc: Catalina Mitu
    Fb: Mitu Catalina
    Link Share: http://www.facebook.com/mitu.catalina.9/posts/146523805489757
    tind sa cred ca ai intre 20 - 25 ani , adica cam de varsta mea.De ce? Pt ca imi pari plina de viata si mereu te gandesti la noi cititoarele tale. Si dupa cum interactionezi cu noi sigur te incadrezi intre 20 - 25 ani. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  16. gfc kaiyo aino
    Cred ca sunt prima.
    oK, pentru ca am vazut niste poze cu tine, eu as zice ca ai maxim 20 de ani. Dar daca mai iau in calcul si felul cum scrii si alte lucruri pe care le-am dedus de pe blogul tau, as zice ca putin mai mult. Poate 25-26?

    RăspundețiȘtergere
  17. Alina lui Brumarel cred ca are 21 dea ani deoarece pare destul de matura si nu m-as gandi ca ar avea vreo 15.
    GFC:ionelia cristina nichita
    share:https://www.facebook.com/crystina.nichita/posts/379824132086437

    RăspundețiȘtergere
  18. In primul rand La multi aniiiiiiiiiiiii !:*:*:* Stiu ca iti spun prea derveme dar revin cu urarea si atunci ! :d
    gfc: M and M
    Varsta: hmmmm 23 ? :P
    Pai:
    - la inceput credeam ca esti mai micuta,ca ai aproximativ 18 ani dar nu mai stiu cum mi.am dat seama ca ma insel si nici cand:))
    - am zis ca ai 23 desi as spune 25, nu ma intreba de ce :)) , am eu o presimtire

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu zic ca ai 28 de ani fiindca in postarile tale "vorbesti" de parca ai avea multa experienta in viata ,dar premiile imi arata ca iti plac produsele colorate,tineresti :)

    RăspundețiȘtergere
  20. eu cred ca A are la vreo 24-25 de ani, deoarece manaci foarte mult dulce, din ce am vazut in postari, exagerat de multe:)) -glumesc- pentru ca daca ai avea mai multi ani , ai fi ingrijorata sa nu se pune pe tine (cred eu), asa ca la varsta de maxim 25 de ani iti permiti, plus ca am vazut ca cumperi reviste, te interesezi cat de cat de gatit si iti plac materialele de glam, si produsele ce vin la pachet cu revsitele (ca simine-si eu am 24 de ani), plus dupa pozele la maini, imi dau seama iarasi ca esti foarte tanara:)se vede dupa piele.aaa plus ca la o postare ai spus ca ai fost imbracata cu " tricou, blugi si bascheti! " si plus ca folosesti si crema de ochi hidratanta...aaa si porti marimea 38 si si eu port tot atata...mda. sper ca am ghicit, cat de cat

    RăspundețiȘtergere
  21. eu cred ca A are la vreo 24-25 de ani, deoarece manaci foarte mult dulce, din ce am vazut in postari, exagerat de multe:)) -glumesc- pentru ca daca ai avea mai multi ani , ai fi ingrijorata sa nu se pune pe tine (cred eu), asa ca la varsta de maxim 25 de ani iti permiti, plus ca am vazut ca cumperi reviste, te interesezi cat de cat de gatit si iti plac materialele de glam, si produsele ce vin la pachet cu revsitele (ca simine-si eu am 24 de ani), plus dupa pozele la maini, imi dau seama iarasi ca esti foarte tanara:)se vede dupa piele.aaa plus ca la o postare ai spus ca ai fost imbracata cu " tricou, blugi si bascheti! " si plus ca folosesti si crema de ochi hidratanta...aaa si porti marimea 38 si si eu port tot atata...mda. sper ca am ghicit, cat de cat

    RăspundețiȘtergere
  22. Super faine produsele!Pacat ca nu pot participa si eu,you know why.

    RăspundețiȘtergere
  23. Super faine premiile!Bafta fetelor care participa.

    RăspundețiȘtergere
  24. Super faine produsele!Pacat ca nu pot participa si eu,you know why.

    RăspundețiȘtergere
  25. Premiul te duce cu gandul la o salata de fructe.
    Provocarea cu varsta este interesanta. Citindu-te, am incercat deseori sa-ti deduc varsta pe baza indiciilor din unele postari, insa mereu apare ceva care incurca ”socotelile”.
    Oricum toata lumea va castiga la acest concurs....vom afla, in sfarsit, ce varsta ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca am vrut sa mai tin putin vara pe langa mine cu aceste produse, dar nu mi-a prea reusit.
      exact, misterul va fi elucidat :)) Nu vrei si tu sa incerci, totusi? :)

      Ștergere
    2. Te urmaresc prin GFC cu numele Irina :)
      Si cred ca ai in jur de 30 de ani, no ofence it's just a guess, m-am gandit eu la acesti anisor pornind de la faptul ca ai zis ca melodia ta preferata e Depeche Mode :)
      Pupici :*

      Ștergere
  26. Te felicit pentru initiativa de a da startul unor astfel de concursuri,stiu ca ai mai realizat unul de acest gen. Sincer ma lasa rece toate celelalte concursuri in care trebuie sa indeplinesc 10000 de conditii, dar nici macar nu conteaza daca iti apreciez postarile sau nu...ma inscriu doar poate-poate atotstiutorul random ma va alege si pe mine :)) Premiul tau e de-a dreptul delicioossss . Bafta tuturor fetelor care participa, succes si tie in continuare si poate cine stie,o sa imi fac si eu curaj sa iti ghicesc varsta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc :). De multe ori lumea zice ca s-a saturat de random, dar cand le dai alternativa, uita/le este lene/n-au chef sa se inscrie.

      Asa ca sper sa incerci si tu, trebuie doar sa spui un numar si sa ai cont gfc si gata :). Mai ales daca iti place premiul, l-am cumparat cu foarte mult drag, sa stii :).

      Ștergere
    2. Cam asta ma impiedica momentan,contul gfc, dar am sa imi fac,mai ales ca ma roade tare curiozitatea in legatura cu produsele balea,neavand dm in oras si vazand ca esti foarte multumita de ele :D

      Ștergere
    3. se face foarte simplu si asa ai acces mai rapid si la postarile de pe bloguri :).

      Ștergere
  27. gfc: claudia_mami
    fb : nicoleta ciocoiu
    Alina are 21 de ani asa cred eu are un blog mereu care este pe placul meu , are o gandire pozitiva ce imi face placere sa o urmaresc ,este o fire indepedenta poate uneori oboseala asi pune cuvantul daca tiam dat prea putin este pentru ca tinerea si copilaria din tine o faci prezenta si pe blog . poate adormi uneori cu capul pe calculator dar asta nu te face sa fii inbatranita . ca si premiu nu am folosit niciodata aceasta marca de produse ,sper sa avem toate noroc .te rog sa mi spui daca cev anu am facut bine multumesc .pop

    RăspundețiȘtergere
  28. Premiul este fooooarte tentant, si, desi mi se pare destul de greu, mi-am facut curaj sa incerc sa-ti ghicesc varsta :D tind sa cred ca ai in jur de 24 de ani, fiindca stilul tau de a scrie imi pare destul de matur, si pari o persoana cu capul pe umeri cu mult umor :) sper sa fi fost macar aproape de adevar.
    GFC: Ada
    Iti multumim pentru concurs, te pup si te felicit!

    RăspundețiȘtergere
  29. Eu ma inscriu ca sa-mi dau cu parerea si pentru ca mi-a placut mult lotiunea cu kiwi, am primit-o o data si cum n-am DM in oras, imi doresc sa o primesc din nou.
    Eu as zice ca ai 26, pentru ca atata am si eu si te simt pe aceeasi lungime de unda ca mine. Nu am argumente solide, dar din ce am citit acum despre viata ta, pari suficient de independenta, dar parca nu bati inca 30. Nu stiu daca pot sa-mi explic mai bine de atat feeling-ul...
    Ah, si la multi ani! ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. GFC: Sadie
      Imi pare rau ca nu am scris din prima, dar din moment ce aparea numele in dreptul comentariului, nu mi-am dat seama ca e necesar.

      Ștergere
    2. ai dreptate in ceea ce spui, dar exista cateva persoane care comenteaza cu anonim, am observat si la alte concursuri si vreau sa evit orice urma de neintelegere. Si am facut regula generala, ca sa nu-mi aud ca le favorizez pe unele.
      Si eu verific chiar de langa comentariu cine ma urmareste si cine nu.
      Sunteti cateva fete despre care stiu clar ca ma urmariti, insa regula a fost scrisa dinainte :(.

      Ștergere
  30. cred ca aromele sunt delicioase,nu!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact ieri ma gandeam la tine. Unde mi-ai disparut?
      Bacul cum a fost?

      Ștergere
  31. ok.Eu cred ca 25 de ani,+ sau -2 ani.De ce zic asta?In primul rand pentru ca esti preocupata de aspectul tau foarte mult.Cauti produse,le folosesti,incerci sa-ti accentuezi sau pastrezi frumusetea pentru cat mai mult timp.In general fetele/femeile pana in 30 de ani fac asta,dupa 30 deja vin copiii,nu mai ai timp,etc.
    In al doilea rand,ai peste 22 pentru ca ai o anumita maturitate,un anumit fler de sociabilitate si capacitatea de a scrie intr-un mod extraordinar despre produse,despre concursuri.Numai o persoana care este la facultate sau care a terminat poate face asta,poate fi atat de matur,de constient,de util societatii si comunitatii virtuale.
    Ai aproape 25 deoarece ai deja o experienta cu cosmeticele.sa zicem ca te machiezi,te aranjezi profesionist deoarece ai avut timp de la 17-18 ani sa tot inveti,sa cuosti locuri si oameni care ofera servicii de calitate.
    Cred ca ai peste 22 de ani pentru ca ai deja o sursa stabila de venit din care probabil platesti facturi,chirie,abonamente,dar ai destui bani pusi deoparte de fiecare data,in fiecare luna pentru cosmeticele necesare dar si pentru experimentarea unora noi.
    Nu stiu daca am ghicit sau daca te-am convins,cert e ca mi-a placut experienta asta si iti multumesc pentru ocazia de a castiga produse pe care orice as face,nu mi le permit.

    RăspundețiȘtergere
  32. nu s-a trimis comentariul meu?:( nu-l vad..hmm..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici n-o sa-l vezi pana in octombrie, asa cum am spus mai sus.

      Ștergere
  33. Alina lui Brumarel are 27 de ani.
    Te urmaresc prin GFC cxu numele Lira.O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  34. Alina lui Brumarel are 27 de ani.
    Te urmaresc prin GFC cu numele Lira.O seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna, Alina! Imi plac foarte tare premiile pentru ca nu am dm in oras si peste tot prin blogosfera vad produsele lor. Imi fac sange rau, zau!
    Eu cred ca ai in jur de 24 de ani, asta pentru ca din comentarii am vazut ca Diana (by Dee make-up) este mai mare decat tine, cred eu cu cativa ani. Totusi, ai o gandire matura si, de aceea, nu cred nici ca esti prea micuta. Ai terminat cu siguranta liceul, cred ca si facultatea, poate acum faci un master?
    Asta e parerea mea, sa fiu macar pe aproape! Succes cu concursul!
    O, te urmaresc prin GFC cu Diana Tudor.

    RăspundețiȘtergere
  36. gfc:jane(janeta_20072001)
    imi plac aceste bunatati care le-ai ales sper sa am intuitie si sa fiu cel putin aproape de vrasta ta reala eu iti spun "La multi ani"sa fi sanatoasa caci sanatatea este cel mai de pret si acum sa-mi incerc norocul vei face frumoasa varsta de 27 ani.

    RăspundețiȘtergere
  37. pai,vreo 112 ,asa ne-ai zis in postarea A to Z...daca nu ma insel,pe 15 oct implinesti 113,nu? :))La multi ani de pe acum,desi din postari am un sentiment ca esti mult mai tinerica :))Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt nascuta in 1900 toamna, asa ca urmeaza sa fac 112 :))
      mersi :)

      Ștergere
    2. pacat ca nu pot da like la comentariul tau :))

      Ștergere
    3. of,sa nu te superi ca am uitat,cred ca eu sunt cea de 112 ani :)) ,dar numele gfc e anaflorin2005
      Sper sa ma poti ierta!

      Ștergere
    4. tu chiar vrei sa concurezi???? :))

      Ștergere
  38. multumesc,apreciez!nu am mai avut timp sa iti scriu,imi pare rau,doar am urmarit postarile si atat...din pacate,bacul l-am picat la o singura materie...din fericire,l-am luat in toamna cu o nota foarte mare.
    PS:imi era dor de tine,sa iti scriu,sa povestim.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gandit eu ca n-a fost usor cu bacul. E de admirat ca nu te-ai lasat invinsa si ca ai reusit sa iei o nota mare :). Ma bucur mult pentru tine, de multe ori m-am mai gandit ce faci si daca esti bine.
      Si acum banuiesc ca te pregatesti de facultate, nu? :)

      Ștergere
  39. DEEEECI...ma inscriu si eu! Si vreau sa iti spun ca mi-a luat ceva vreme sa imi fac curaj sa iau decizia asta, pentru ca zau ca asta chiar e o provocare - sa ghicesti ce varsta are Alina lui Brumarel! Zau ca m-am uitat si prin postarile tale mai vechi si tot nu am reusit sa imi fac decat o idee foarte vaga (as putea sa trisez si sa spun ca Alina lui Brumarel a implinit recent un anisor, pentru ca pseudonimul acesta il folosesti de cand ti-ai facut blog :P). Alina din realitate, banuiesc ca are 23 de ani. Si acum sa argumentez: in primul rand, cred ca ai minim 21-22 pentru ca tin minte ca odata ti-a urat cineva succes in sesiune, iar tu i-ai zis ca nu e cazul - deci, ma gandesc eu, ai terminat deja facultatea =>> sub categoria de varsta 21-22 nu intri :)) Apoi, imi aduc aminte ca atunci cand ai postat povestioara ta despre balonasul de sapun, intr-un comentariu ai specificat ca de vreo 4 ani nu ai mai scris nimic serios. eu imi inchipui ca 4 ani trecusera de la terminarea liceului (deci aveai 22 de ani pe atunci), pentru ca stiu din proprie experienta ca facultatea, cu sesiuni si stres, iti cam taie inspiratia si cheful de a-ti manifesta creativitatea prin scris (si eu aveam pasiunea asta). Stiu ca argumentele mele nu sunt prea "poetice", gen: "cred ca ai 23 de ani pentru ca din postarile tale imi dau seama ca esti tanara, visatoare etc", eu ti-am prezentat doar lucrurile care m-au determinat pe mine sa am o idee despre varsta ta.
    Nume gfc: ioana ioana.
    P.S.: Ce-ti mai place sa te joci cu mintea noastra!!! :))
    Gata, te-am pupat!

    RăspundețiȘtergere
  40. Cred ca ai 20 de ani pentru mi se pare ca esti inca copilaroasa si iti plac la nebunie dulciurile.
    GFC:Anne York

    RăspundețiȘtergere
  41. It's me again!(ioana ioana gfc)
    Deci...vreau sa clarific, 23 de ani cred ca vei implini pe 15 octombrie! Acum ma gandeam ca de fapt eu nu imi dau seama daca ne ceri sa spunem ce varsta ai inca sau ce varsta credem ca implinesti pe 15 octombrie.

    RăspundețiȘtergere
  42. Eu cred ca implinesti 23 ani. Citind postarile tale zilnic pot spune ca e destul de greu sa-mi dau seama daca implinesti 23 sau 24 dar mizez pe 23.

    RăspundețiȘtergere
  43. Hey,La multi ani si o viata frumoasa iti doresc.
    Recunosc ca premiile sunt tentante,nu am avut ocazia sa incerc produsele Balea.
    GFC:descude
    Raspuns:Cred ca are 29 ani,din modul de a gandi si de a scrie,desi e foarte greu de dedus,eu nu sunt foarte sigura de raspuns,dar am impresa ca aceasta e varsta potrivita.

    RăspundețiȘtergere
  44. iti multumesc,Alina!
    ei...daca invatam de prima data mai bine,il luam,dar m-am culcat pe o ureche si am zis ca o sa fie bine...din pacate nu a fost asa...m-am inscris si la facultate,la facultatea de geografie din Targoviste(cu toate ca eu as fii vrut la educatie fizica si sport...),astazi am fost sa semnez contractul pe 3 ani,iar acum abia astept sa imi cunosc noii colegi!impreuna cu iubitul meu,vrem sa facem cursuri de Organizator de Nunti,dar poate dupa ce termin eu facultatea.eu imi doresc cu orice pret sa devin Wedding Planner,iar cu dorinta mea ,l-am molipsit si pe el.sper sa gasesc usor o agentie in domeniu,sa invatam meserie,ca apoi sa ne deschidem propria noastra agentie.imi place sa vorbesc despre tot ceea ce tine de domeniul nuntilor,am o slabiciune pentru orice detaliu in domeniu,de la pantofii miresei pana la marturii si de la aranjamentele florale pana la inelele de servetele.am zeci de reviste de mirese(cele mai multe dinte ele sunt cumparate de iubi)plus o gramada de invitatii de nunta stranse de la prietne!intr-o zi sper sa am cat mai multe la numar!apropo:tu nu ai invitatii de nunta?
    ps:sper ca nu te-am plictisit cu limbarita mea!te pup!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu m-ai plictisit :). Se vede ca esti pasionata dupa cum vorbesti despre acest subiect, asa ca sunt convinsa ca-ti vei urma visul :). Si daca mai ai si ajutorul iubitului...
      Aveam cateva, foarte putine, dar crede-ma habar n-am pe unde sunt. Se pare ca au fost foarte "importante" pentru mine :)).

      Daca ma marit stiu la cine sa apelez. Dar pana atunci, sa te tii de facultate ;)

      Ștergere
  45. Răspunsuri
    1. pai eu stiu ce se mai intampla in viata asta? :) momentan n-am planuri.

      Ștergere
  46. Cred ca A. are 27 de ani deoarece are o gandire creativa, inovativa si flexibila dar totusi matura cum numai tinerii copti au:)

    RăspundețiȘtergere
  47. te cred!din pacate,in viata totul este imprevizibil...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  48. GFC: Georgiana
    Eu cred, draga Alina, ca ai 22 de anisori si pe 15 octombrie vei implini 23 :) Simt asta pentru ca esti balanta si pentru ca si eu impinesc pe 8 oct tot 23 :) La multi ani noua! :* Esti o fire nostalgica, impulsiva... omg cand ne coplestese acest feeling intr-o sesiune de shopping :D si independenta. Nu prea tinem noi cont decat de instincul nostru, rar ascultam "vocile" din jur. Pui pret pe calitate, se vede acest lucru din postarile blogului si grija pe care i-o acorzi. As putea sa zic la nesfarsit dar nu ai nevoie, te cunosti prea bine, stii cine esti si ce poti :) Asa ca draga mea, indiferent daca am ghicit sau nu varsta, iti urez inspiratie, sanatate si creativitate ca sa ne incanti cu multe postari pe blog. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  49. GFC: Georgiana
    Eu cred, draga Alina, ca ai 22 de anisori si pe 15 octombrie vei implini 23 :) Simt asta pentru ca esti balanta si pentru ca si eu impinesc pe 8 oct tot 23 :) La multi ani noua! :* Esti o fire nostalgica, impulsiva... omg cand ne coplestese acest feeling intr-o sesiune de shopping :D si independenta. Nu prea tinem noi cont decat de instincul nostru, rar ascultam "vocile" din jur. Pui pret pe calitate, se vede acest lucru din postarile blogului si grija pe care i-o acorzi. As putea sa zic la nesfarsit dar nu ai nevoie, te cunosti prea bine, stii cine esti si ce poti :) Asa ca draga mea, indiferent daca am ghicit sau nu varsta, iti urez inspiratie, sanatate si creativitate ca sa ne incanti cu multe postari pe blog. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  50. GFC: Georgiana
    Eu cred, draga Alina, ca ai 22 de anisori si pe 15 octombrie vei implini 23 :) Simt asta pentru ca esti balanta si pentru ca si eu impinesc pe 8 oct tot 23 :) La multi ani noua! :* Esti o fire nostalgica, impulsiva... omg cand ne coplestese acest feeling intr-o sesiune de shopping :D si independenta. Nu prea tinem noi cont decat de instincul nostru, rar ascultam "vocile" din jur. Pui pret pe calitate, se vede acest lucru din postarile blogului si grija pe care i-o acorzi. As putea sa zic la nesfarsit dar nu ai nevoie, te cunosti prea bine, stii cine esti si ce poti :) Asa ca draga mea, indiferent daca am ghicit sau nu varsta, iti urez inspiratie, sanatate si creativitate ca sa ne incanti cu multe postari pe blog. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  51. Buna, in primul rand la multi ani:*
    Eu nu prea ma pricep la aproximari, dar mi s-a parut interesant premiul cat si ideea concurcului. Eu cred ca ai vreo 28 de ani, pentru ca nu imi amintesc sa fi vorbit in vreun post despre facultate/master(deci folosind putina logica nu te incadrezi in 20-25 de ani) si pentru ca mi se pare ca ai o gandire matura, pe care eu as incadra-o la varsta respectiva. Sper sa fiu pe aproape;))
    gfc LiLi

    RăspundețiȘtergere
  52. Am intrat sa vad data limita, sa ma asigur ca am timp sa ma gandesc bine, ti-am zis ca trebuie sa reiau rationamentul :)))

    O sa revin, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  53. In primul rand te felicit pentru ca ai reusit sa ne incanti cu postarile tale timp de un an.Prin felul tau de a scrie pe blog si prin originalitate mi-ai trezit amintiri placute.Ti-am citit fiecare postare,de la prima pana la actuala si astept fiecare postare cu entuzism .Ti-am spus doar ca blogul tau este singurul pe care il citesc constant.Cred ca esti o bloggerita minunata.Eu as zice ca ai aproximativ 25 de ani.:*

    RăspundețiȘtergere
  54. Hai ca am eu oleaca de curaj, sper sa nu-mi iau niste rosioare in cap :)) Nu e frumos sa-i pui o varsta unei femei :)) Asa rasar razboaie...

    Dupa calculele mele si din ce am mai citit pe blog, cred ca ai terminat facultatea si ai in jur de 25 de ani. Am impresia ca esti o persoana cu picioarele pe pamant si pareri bine intelenite dar esti amuzanta, "vie". Nu ca o persoana in varsta sau mai tanara n-ar putea fi asa, dar nah, imi suna bine 25. :)) So 25 ramane!

    Te urmaresc ca Anca.

    RăspundețiȘtergere
  55. Eu zic ca ai 27 , pentru ca pari tinerica , ai o gandire tanara si esti destul de indemanatica :D , oamenii batrani nu-si fac unghiile :)))) . Gfc :Iulia Glavan

    RăspundețiȘtergere
  56. Buna Alina:* Eu am mai castigat la concursul tau in colaborare cu montagne jeunesse si sunt foarte incantata ca nu ti'ai spus varsta reala.La cum gandesti as putea spune ca esti o adolescenta rebela,dar prin review-urile tale se vede ca esti cu capul pe umeri,analizand fiecare produs cu bune si rele:D

    Cred ca in octombrie faci 24 de ani si iti urez sa fi fericita si implinita si orice iti doresti :*

    RăspundețiȘtergere
  57. A. are 29 de ani deoarece seamana foarte mult in gandire cu iubitul meu: calculata si atenta la detalii.
    GFC: Gisca Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  58. Relativ la ziua ta am analizat foarte bine dea lungul a unui an intreg de cand te urmaresc fiecare postare si fiecare poza si se vede atat seriozitatea ta de femeie cat si inocenta, speranta si surasul de copil. Dealungul postarilor se vede cum ai crescut impreuna cu fiecare postare si ai capatat experienta unei adevarate lady. Nu as putea sa spun o varsta exacta insa cred ca esti la limita dintre o adolescenta frumoasa si a unei femei desavarsite. Eu spun 22 de ani.
    GFC: Ramo
    Si pentru a avea cat mai multi participanti am si eu o postare dedicata tie si concursului http://albastruintens.blogspot.ro/2012/09/ghicitoare-aniversara.html

    RăspundețiȘtergere
  59. la catai multi participanti si ti-am dat o mana de ajutor
    http://albastruintens.blogspot.ro/2012/09/ghicitoare-aniversara.html
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  60. Salut! Giveaway'ul e plin de produse delicioase, asadar nu pot sa ii rezist. Desi iti urmaresc blogul, nu am fost pana acum "urmaritoare" GFC. Am apasat astazi butonul magic. Numele cu care te urmaresc e Immortal.
    In privinta varstei, ei bine, eu o sa optez pentru o varsta rotunda - 25 de ani. Tind sa cred ca ai sub 25 de ani, postarile tale emana, cel putin pentru mine, un aer tineresc. De ce nu am spus totusi, o varsta sub 25...nu stiu, ma gandeam la un moment dat ca esti cu siguranta studenta si da, poate ca aveam dreptate. Aleg totusi 25 fiindca mi te imaginez o femeie independenta, cu o "mini-casuta" proprie, poate un apartament mobilat in nuante de portocaliu :), careia ii place sa incerce muulte cosmetice si chestii noi. Eu am 20 de ani si inca mai invat. Tocmai fiindca iti citesc post'urile si uneori ma las inspirata de tine, imi place sa cred ca esti mai mare, ca si varsta :)
    Daca nu am ghicit, ei bine, succes celor care au fost mai aproape decat mine :)

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna! Am incercat si eu sa iti ghicesc varsta :) Sper sa fiu pe aproape :) Sunt tare curioasa. Iubesc produsele Balea, in special lotiunile de corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. salut! deocamdata nu pot sa-ti spun cat de bine ai ghicit, dar ma bucur ca ai participat :).

      Ștergere
  62. Buna Alina!Am zis sa-mi incerc si eu norocul!
    Dai dovada de maturitate dar esti si plina de viata asa ca nu te schimba pentru nimic in lume! eu cred k ai in jur de 26-27 anisori!.PUP

    RăspundețiȘtergere
  63. Imi cer scuze am uitat sa postez GFC: Maria.Mirabela

    RăspundețiȘtergere
  64. Imi cer scuze am uitat sa postez GFC: Maria.Mirabela

    RăspundețiȘtergere
  65. A. are 26 ani, pentru ca are o minte deschisa, stie multe noutati, e sociabila si moderna.

    RăspundețiȘtergere
  66. GFC: Cristina
    Raspunsul meu: A. are 36 de ani pentru ca mi-am petrecut ultima ora uitandu-ma pe la postarile tale, analizand hainele si produsele pe care le cumperi, muzica pe care o asculti si filmele la care te uiti si dupa ce am presupus cati ani ai putea avea m-am gandit ca esti apropiata ca varsta de verisoara mea care are 36 si cam aceleasi gusturi. :)

    RăspundețiȘtergere
  67. Eu zic ca ai 23 de toamne:)
    Dupa postari nu as putea da o cifra fiindca unele ilustreaza un suflet de copil,altele un suflet de femeie
    gfc:andreeabacau
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  68. Pff greu cu ghicitul varstei, zau ca as alege un interval, dar cred ca nu e ok :) Asa ca aleg varsta de 25 de ani. De ce? Pentru ca ma gandesc ca asa suntem de aceeasi varsta si mi se pare ca avem asa activitati comune de shopping, excursii etc :) Deci as zice ca suntem din aceeasi generatie, dar cum e usor sa gresesti, cred ca trag si eu o fuga in DM sa-mi cumpar lotiunea cu kiwi pentru siguranta :)
    Te urmaresc cu numele de LaluBoutique

    RăspundețiȘtergere
  69. Salut,foarte tentante premiile si sper sa am o mica mica sansa de castig :). iti urmaresc de mult timp blogul, in special pentru calitatea review-urilor, insa am aruncat adresa blogului tau in reader-ul din gmail si imi e mai usor asa sa te citesc :). Initial optam pentru o varsta cuprinsa intre 22 si 25 ani. De ce? pentru ca inteleg ca esti curioasa sa incerci felurite produse cosmetice, curiozitate specifica tineretii, ai timp sa le descrii foarte frumos si detaliat, iar specific acestei varste (cu timp liber mai mult, cel putin aparent), apoi m-a cam pus in incurcatura maturitatea postarilor- prin asta a se intelege seriozitate, standarde destul de inalte pentru a aprecia un produs, notele acordate produselor, care rareori sunt de 10 :). Pe de alta parte, aspectul blogului-fondul portocaliu-este unul vesel si organizarea lui este simpla si foarte la indemana, ceea ce ma duce cu gandul la segmentul de varsta 20-25. citindu-ti si postarile in care scrii de dulciurele, pe langa faptul ca am salivat doar vazandu-le, insa si modul tau de descriere este unul delicios, am observat ca iti faci timp pentru gatit unele retete, fara a specifica daca te-a ajutat cineva la acest lucru. acestea, alaturi de posibilitatile materiale de a achizitiona fel de fel de cosmeticale, ma duc cu gandul la faptul ca cel mai probabil lucrezi si stai singura, sau departe de parinti, ceea ce inseamna ca ai varsta peste 20 ani. buuuuun, deja am ametit si sper sa nu iti fi dat si tie aceeasi stare, nu de alta, dar sa nu uiti ce varsta implinesti :)!Totusi, gusturile muzicale care bat spre anii '90-2000 ma fac sa mai adaug cativa ani la varsta aproximata, asa incat varianta finala a mea ramane undeva pe la 25 :). Sper sa fie cu noroc! Sa ai pofta de scris in continuare, o viata cat mai frumoasa si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  70. no comprendo.. si eu am comentat, dar nu vad unde #-o

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adinutza, Adinutza, te rog nu-mi pune intrebari care au raspunsul in articol, mai exact in paragraful de dinainte de recapitulare :(.

      Ștergere
  71. Tare interesant mai e concursul... :))
    GFC: strelitovginaionela
    Am raspandit vestea si pe Facebook : http://www.facebook.com/ginaionela.strelitov/posts/126416717506210
    Pai sa ma gandesc...daca iau in considerare mania cu care strangi geluri de dus...as zice ca ai vreo 60(apucaturi de baba strangatoare :P :DD )...dar daca ma gandesc mai bine,parca ti-as da vreo 26...cel mult! :))
    Acum sa vedem daca te-am facut mai mica sau mai mare! :)
    Te pup si LA MULTI ANI! :*

    RăspundețiȘtergere
  72. Buna ,
    eu cred ca ai 24 de ani ,pentru ca desi ai foarte multe produse de ingrijire sunt din game mai accesibile .
    GFC : Camelia Andrasescu
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  73. Eu as spune ca ai 22 de ani. E o varsta destul de echilibrata. Pari destul de "asezata" in ganduri dar se citeste un strop de "je ne sais quoi" care imi spune ca inca ai o inima de copil. E o varsta la care multi cauta un hobby nou, se apuca de lucruri pe care nu le-ar fi facut pana acum .. "de ce mi-as face un blog? e mult de munca, daca nu ma urmareste nimeni, mia bine fac altceva" ar zice cineva la o alta varsta. Poate e doar impresia mea, dar varsta asta are ceva, un "zvac" (ca in reclama la ciocolata ROM) care te face sa incerci si altceva. Poate dorinta de a-ti comunica experientele, poate dorinta de a cunoaste oameni noi, cu interese comune cu ale tale. Eu cred ca ai 22 de ani. Daca nu ai, iti doresc sa ai, e o varsta faina tare. Te urmaresc prin GFC cu numele Whatsername. Salut!

    RăspundețiȘtergere
  74. In sfarsit am gasit o clipa libera in care sa pot relua rationamentul care m-a determinat sa ma inscriu la concursul tau chiar inainte sa ii dai drumul, dar pe care il uitasem intre timp.

    Precum bine stii, totul a inceput de la o postare a ta in care povesteai despre primul contact pe care l-ai avut cu marca Oriflame si ai specificat acolo ca asta se intampla exact in anul in care aceasta firma a intrat pe piata din Romania. De acolo a inceput practic pentru mine nebunia cu aflarea varstei tale, deci daca informatiile au fost corecte, desi imi amintesc ca parca s-a pus problema la un moment dat ca poate contactul nu s-a petrecut chiar in 1995 (cand Oriflame si-a inceput activitatea in tara noastra), voi merge insa pe acelasi fir logic si spun ca daca in 1995 erai in clasa V-a, este posibil ca pe 15 sa implinesti 28 de ani. Recunosc ca motivatia nu este una intuitiva, acum ca am gasit o logica in asta, nu as mai putea sa apreciez varsta ta prin intermediul acestui filtru (intuitia) nici daca as vrea, asa ca acesta este pronosticul meu – 28. :)
    Concursul este foarte interesant si apreciez faptul ca vii tot timpul cu idei creative si partea frumoasa este ca cine va ghici e mai mult ca sigur ca va fi o persoana care iti urmareste blogul si cu mai mult intuitie si cu vreo informatie strecurata intr-o postare pe care a sesizat-o (asa cum am facut eu) va putea castiga practic premiul, iar eu stiu ca nu e placere mai mare pentru o bloggerita decat atunci cand premiul se duce la o cititoare adevarata si nu la cineva care a luat prima data contact cu blogul atunci cand s-a inscris la concurs.
    Eu te urmaresc prin GFC cu numele simona.
    Cat despre varsta ta, oricare ar fi adevarul, iti urez de pe acum “La multi ani!”.

    RăspundețiȘtergere
  75. gfc; claudia_mami
    alina are 21de ani
    este o fata plina de viata , mereu activa si cu mult bun simt iubeste viata si fiecare clipa o traieste de parca ar fi ultima are multi prieteni .

    RăspundețiȘtergere
  76. Dupa ceva munca intensa de cercetare, sper sa fi nimerit varsta corecta. Prin urmare, eu zic ca implinesti 25 de ani (GFC: adina, ca sa nu uit de el). Acum sa trecem si la justificari. De ce zic eu ca o sa implinesti 25 de ani? Pai pentru ca atatia implinesc si eu, la cateva zile dupa aniversarea ta :) Si din ce am citit pana acum, mi-am dat seama ca facem parte din aceeasi generatie. Intre lucrurile care "te-au dat de gol" se numara:
    * clipurile cu HIM & Linkin Park (si eu eram mare fana a lor in liceu!)
    * mentionarea Spice Girls (citeam recent un articol despre semne ale faptului ca ai imbatranit si intre simptome se numara si sa stii cine sunt Spice Girls :)) ) si a Chipicao (daaaaa!! si mie imi placeau, si colectionam si abtibildurile)
    * zici ca citeai Cool Girl (same here), ca in clasa a X-a ai fost la un concert 3rei Sud Est (same here :))) si ca te apucase mania hainelor negre (da, la fel si la mine, si inca mai persista :)))
    As mai preciza ca unele descrieri ale tale se muleaza asa de bine pe ceea ce am trait eu sau pe ceea ce cred eu, ca ma intreb daca nu cumva vreun alter ego de-al meu o fi scris articolul respectiv. Sper sa fi nimerit varsta, gena competitiva din mine ar vrea sa aiba dreptate! La multi ani de pe acum, si... la cat mai multe geluri de dus primite cadou, sunt convinsa ca ar avea efecte benefice asupra bugetului tau din viitor :P

    RăspundețiȘtergere
  77. fb:Georgyaa Geoo
    share:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=535870746429170&id=100000261480494
    Parerea mea din toate postarile tale si modul de a gandi,varsta in care te incadrez eu este 35 de ani:D,daca am gresit sper sa nu te superi pe mine,este doar parerea mea:),din modul tau de a scrie pe blog si prin felul cum te exprimi atat iti dau eu.LA MULTI ANI blogului si La multi ani si tie,pana la urma nu conteaza varsta coneatza cum esti tu ca om,....o fata minunata pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  78. cred ca ai 21-22 ani, asa simt eu ca esti o fata tanara, desteapta, frumoasa
    gfc mihamiki

    RăspundețiȘtergere
  79. Draga mea,
    ma inscriu!
    sa vedem daca ghicesc...

    Te urmaresc prin GFC: Simona
    Acum sa vad daca iti ghicesc si varsta...

    Cred eu, ca vei implini 22 ani!Rationamentul meu:
    1- am citit undeva ceva, nu mai tin minte unde. Spuneai ca trebuie sa-ti mai suporti buletinul pt. inca 2ani. Gandind ca nu l-ai pierdut niciodata si ca l-ai facut la 14 ani => 24 ani. Mai ai 2 ani pana expira => ai 22 ani
    2- Desi eu am 25 ani, ma inteleg cel mai bine cu cei de 22 ani :))


    ps: a ii-a varianta ar fi fost numele cartii tale preferate, dar m-am razgandit pt. ca te simt mai mica decat mine:)) Sper sa fie asa :P

    RăspundețiȘtergere
  80. Sa stii ca te-am citit din scoarta in scoarta dar merg mai mult la ghici.Cred ca ai in jur de 26-27 ani. Dar cum trebuie un nr. fix o sa spun ca ai 26 ani. Ce ma face sa cred asta:
    - iti amintesti de liceu ca de ceva foarte departat, asa ca ma gandesc ca au trecut peste 5 ani de atunci
    - spui ca nu vei avea fire albe pana pe la 40 de ani, ca si cum mai este ceva timp pana atunci, asa ca ai sub 30 ani
    - nu ai planuri de copii, etc.. deci risc sa zic ca esti tinerica tare
    - ai spus la un moment dat ca folosesti crema de fata de la 15 ani si mi-a sunat asa ca si cum sunt muuulti ani de cand folosesti
    Si eu sunt balanta, pe 21 nascuta, asa ca ma regasesc in unele postari de-ale tale in care se observa personalitatea ta. Dar esti tare criptica legat de viata ta personala, job, scoala, varsta. Imi pare rau ca nu stiu exact ce varsta ai, as fi curioasa sa icnerc produse de la Balea pentru ca nu am pe aproape niciun magazin pe aici prin Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  81. Mii de scuze, sunt aeriana :
    Pe GFC te urmaresc cu numele Andreea Apostol.
    Eram prea patrunsa de "cercetare".

    RăspundețiȘtergere
  82. Cred ca esti foarte tanara si spun asta cu oarecare invidie. Glumesc, desigur, la partea cu invidia, nu cu tineretea :)
    Probabil implinesti 22, 23 de ani, oricum pana in 25.
    Dar indiferent de anii din buletin, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa te bucuri de fiecare clipa frumoasa pe care ti-o ofera viata!

    RăspundețiȘtergere
  83. Bună! Eu cred că... 23! :) Cred a fost un indiciu în tag-ul A-Z... Ai ales 23 la "number" dacă nu mă înşel. Sau poate văd eu lucruri acolo unde nu sunt, citesc prea mult "printre rânduri". :D Asta şi, bineînţeles, tot ce am cunoscut "din tine" prin intermediul blogului mă fac să aleg 23. Te urmăresc prin GFC ca Roxana. Să ai o zi minunată! I pup you! :)

    RăspundețiȘtergere
  84. Particip...
    Hmm...sa ghicesc varsta ta..eu ti-as da 21-22 ani?? Ma gandesc ca ai varsta asta pentru ca desi abordezi subiectele postarilor cu o oarecare maturitate tutosi esti si copilaroasa. Cred ca tu stii extrem de bine despre ce vorbesti si prezinti pe blog dar se vede ca ai inocenta varstei mentionata mai sus :)

    RăspundețiȘtergere
  85. Buna! Te promovez aici https://www.facebook.com/GiveawaysAndMore

    RăspundețiȘtergere
  86. Buna!Dupa parerea mea ai 20 ani.
    GFC:larisa

    RăspundețiȘtergere
  87. Buna Alina, ma inscriu si eu, e foarte interesanta tema si ne pune si pe noi un pic la treaba:)
    Eu cred ca ai 28 ani, de ce? mi se pare ca esti o fire calda, vesela si plina de viata, iti place sa vorbesti mult, sa scrii si spui lucrurilor pe nume:)Desi ai doar 28 de ani(cred) esti o fata matura care mereu incearca sa ia decizii corecte si sa -i ajute pe cei dragi mereu la nevoie!
    La Multi Ani de pe acum:)

    RăspundețiȘtergere
  88. GFC:Andreea
    Eu zic ca implinesti vreo 26 de ani:-?.Pura intuitie:)).Sper sa fie buna:D.

    RăspundețiȘtergere
  89. Hello, Alina!

    În căutările mele de recenzii pentru cosmetice am ajus pe blogul tău de câteva ori şi m-am hotărât să te şi urmăresc. Mare mi-a fost dragul când am văzut că organizezi şi un concurs, mai ales că premiul constă în produse Balea, pe care eu le adoooor pur şi simplu.

    Răspunsul meu e 32 de ani şi mult m-am gândit până să ajung la o vârstă! Din postările NOTD, mâinile tale arată ca şi cum ai avea 17 ani, dar ai mai lăsat câteva "indicii": câte o recenzie pentru o cremă pentru riduri fine, mască anti-aging...cam ce se foloseşte după 30 de ani. Acum sper să fie şi bun raţionamentul meu :D

    Oricum, la mulţi, mulţi, ani, să fii asaltată de cadouri şi să continui în acelaşi ritm cu potările, care sunt super!

    p.s. Eu mă numesc Roxana, sunt din Craiova şi sunt balanţă ca şi tine, născută pe 17 octombrie. Încă mi se mai pare cea mai bună zodie :))

    RăspundețiȘtergere
  90. Frumoasa idee de concurs.
    GFC Adina Radu
    Eu zic ca ai 25 de ani.De ce ? Din postarile pe care le-am citit pe blog mi-am dat seama ca esti o persoana destul de matura. Am vazut o postare cu cerceii pe care ii porti si m-am gandit ca nu poti avea o varsta inaintata.

    RăspundețiȘtergere
  91. GFC: Andreea Ristea.
    Cred ca ai 25 de ani. Ti-am vazut mainile intr-o poza de pe blog si m-au dus cu gandul la varsta asta.:)

    RăspundețiȘtergere
  92. GFC: Oana
    Cred ca implinesti 23 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  93. Hai sa-ti spun ce cred eu, dupa tag-urile recitite ca sa pot descifra misterul varstei tale, cred ca ai la undeva 28 ani si urmeaza sa implinesti 29. Oricum, mai mult sau mai putin. De multe ori ai spus ca nu vrei sa fii mare, denota ca ai ajuns acolo de ceva timp, chiar daca iti place sa copilaresti si nu se vede varsta.(m-am uitat si la pielea mainilor tale :D)

    gfc miha.ela

    :) Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  94. Mai sunt exact 7 minute si gata concursul! Nu m-am inscris pana acum, dar, cum niciodata nu e prea tarziu, acum imi incerc norocul. Eu zic ca ai 32 de ani. Raspunsul meu se bazeaza pe : 1. intuitie; 2. din cat am reusit eu sa "te citesc" pana acum. Mi se pare ca ai o gandire si o exprimare de om matur, dar inca liber, neintrat in monotonie si rutina.
    Imi place de tine pentru ca mi se pare ca stii ce vrei de la viata, am sa te citesc in continuare! Pupici!
    Te urmaresc prin GFC cu Papadiile Ruxandrei. :)
    La multi ani cu anticipatie!

    RăspundețiȘtergere
  95. Nu imi vine sa cred ca am ratat asta :((

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla