Treceți la conținutul principal

Ceai Somn linistit Fares

  Hello! Stiu ca mai multe fete m-au rugat sa fac cat pot de rapid acest articol si m-am conformat :). Ceaiul Somn linistit costa aproximativ 5 lei si poate fi gasit in farmacii, magazine naturiste, lanturi de super/hipermarketuri si online pe site-ul Fares. Fiecare cutie contine 20 de pliculete cu snur. Ingredientele sunt: passiflora, roinita, flori de tei, frunze si flori de paducel, flori de lavanda, maghiran, flori de musetel.

  In cutie, pliculetele au o aroma foarte puternica, usor inecacioasa. Se simt florile de lavanda si eu nu sunt cea mai mare fana a acestei arome.  Deja ma gandeam ca nu-l voi putea consuma sau ca nu-mi va placea deloc.


  Prima data l-am incercat intr-o dupa-masa ca sa reusesc sa-i urmaresc efectele. Ceaiul are o culoare galbuie, slaba. Gustul e ok, nu ceva iesit din comun si nici foarte aromat, dar se poate bea fara probleme. Mie chiar mi-a placut, mai ales ca pusesem lamaie din belsug. Mirosul oricum nu are nimic in comun cu gustul, ceea ce mie mi-a convenit.

 Dupa ce l-am baut m-am simtit foarte calma si pe la 5 am inceput sa casc teribil de des. La 6 aproape ca dormeam in scaun :)). Asadar, are efect si inca unul foarte pronuntat. Baut seara, inainte de culcare, mi-a oferit un somn foarte odihnitor si o stare foarte relaxata. Eu il recomand daca aveti probleme cu insomnia, s-ar putea sa aiba efect ;).




Kissez!

Comentarii

  1. nu am probleme cu insomnia si sper sa nu am nici de acum incolo.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi se mai intampla sa nu adorm, mai ales cand am tendinta sa ma gandesc la multe lucruri.

      Ștergere
    2. Asa patesc si eu. Cand ma gandesc la multe treburi deja imi prelungesc starea de veghe pana pana inspre zori. Multumesc pentru review!

      Ștergere
    3. pfuai, cate nopti mi-am pierdut eu facand planuri :))

      Ștergere
  2. :) Ce bine ca ai povestit despre el. Il voi cauta si eu, poate asa reusesc sa dorm macar cate o noapte cum trebuie !

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am folosit si eu intr-un timp, nu reuseam deloc sa dorm noptile si char a dat randament.

    RăspundețiȘtergere
  4. asta mi se mai intampla si mie,din cauza emotiilor.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. nici eu nu am probleme cu insomnia dar cateodata cred ca mi-ar prinde bine o cana de ceai sa dorm mai bine.. :D poate o sa il incerc si eu in viitor.. :D

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. suna foarte bine, ar fi perfect pt mine, dar in combinatie cu iubita mea cola, nu cred ca face fata ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt cam invers fata de toata lumea inclusiv cand vine vorba de acest ceai. ;))
    Ma bucur ca a avut efect la tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi placea de la Fares ceaiul de tei si de menta, dar ultima data din ambele mi-a iesit apa de ploaie. Intotdeuna am folosit un pliculet la o cana de apa si obtineam un ceai suficient de aromat. Acum nu stiu ce s-a intamplat cu ceaiul lor, probabil e vreun lot nereusit. Eu pentru un somn linistit ma "tratez" cu sport (aerobic, zumba dance, kickbox) de trei ori pe saptamana la sala :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu pot sa fac oricat sport, daca am ganduri mari, clar n-adorm :(.

      Ștergere
  9. Multumesc pentru aceasta informatie. Eu am perioade si perioade. Uneori adorm imediat, alte ori imi ia ore intregi. E bine sa ai asa ceva in casa. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu prea sunt adepta ceaiurilor...pana de curand cand mi-am zis ca trebuie sa beau mai multe ( dar sa fie cu lamaie ), si chiar ma gandeam ce as putea sa beau seara :) , cred ca am sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu beam ceaiuri pana de curand si acum nu mai pot sa ma opresc.

      Ștergere
  11. Eu nu prea sunt adepta ceaiurilor..pana de curand cand mi-am zis ca trebuie sa beau mai mult ( dar sa fie cu lamaie ), si chiar ma gandeam ce as putea sa beau seara..cred ca am sa incerc si eu acest ceai :)

    RăspundețiȘtergere
  12. wow, cred ca am sa il incerc si eu, poate reusesc sa adorm mai repede de 1-2 noaptea:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru ca ai spus ca la tine are efect, il voi incerca si eu, sper sa fie bun si pentru mine.Te pup, sarbatori fericite iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca ai timp, te invit pe blogul meu, am organizat un mini blog sale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Neaparat trebuie sa incerc ceaiul asta...deja melatonina si Diazepamul sunt prea des folosite la mine :(. Si dupa vreo cateva nopti cu insomnie si culcat la ora 3-4-5 dimineata sunt epuizata.
    Buna idee mi-ai dat , thanks :)!

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesant acest ceai, il voi recomanda celor care mai stiu ca au probleme cu somnul. Eu dorm pe mine cu succes in orice moment al zilei. :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Sigur o sa-l cumpar....pentru ca am probleme cu somnul.

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte bun ,l-am incercat si eu si sunt f multumita de el ,si eu il recomand cu caldura celor ce au probleme cu somnul

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumim pentru review! Si eu am probleme cu insomnia, accentuata in ultima jumatate de an. Sper sa ajute!

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumim pentru review! Si eu am probleme cu insomnia, accentuata in ultima jumatate de an. Sper sa ajute!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla