Treceți la conținutul principal

Craciunul de ieri vs Craciunul de azi

   Hello! Revin cu un alt tag de Craciun pe care l-am primit de la Andreea, careia ii multumesc mult pentru nominalizare :).


1. Care a fost cel mai frumos Craciun din copilaria ta?
Toate au fost frumoase pentru ca eram eu inocenta si credeam mult mai mult in magia sarbatorii. Totusi, imi aduc aminte de cel cand aveam 6 ani cand am avut alaturi multe persoane dragi si cand i-am facut si eu primul cadou de Craciun mamei :). I-am cumparat o carte alegand-o dupa coperta si s-a dovedit a fi horror :)).

2. Care este cel mai frumos Craciun recent?
Cred ca cel din 2008, care a venit dupa o serie de schimbari benefice in viata mea. Eram foarte increzatoare in viitor si, probabil de aceea, am avut un chef imens de sarbatori :). Cu toate acestea, am dat un rateu mare la capitolul prajituri :)).

3.Care a fost colindul tau preferat in copilarie?
Jingle bells, penru ca e foarte alerta si o cantam foarte des la cor :).

 4. Care este colindul tau preferat in ziua de azi?
Tot Jingle bells, pentru ca ma binedispune, nu-mi plac colindele plangacioase. Craciunul e motiv de bucurie :).

5. Care a fost filmul tau preferat de Craciun in copilarie?
La asta am mai raspuns acum cateva zile :)). Tot Home alone si desene :).

6. Care este filmul tau preferat de Craciun in prezent?
Idem ;).

 7. Cum impodobeai bradul de Craciun cand erai mica?
Nu-l impodobeam, vroiam sa-l vad gata, asa ca maica-mea trebuia sa se ocupe singura, timp in care eu stateam cu spatele si vorbeam non-stop :)).


8. Cum impodobesti bradul in ziua de astazi?

Acum il fac eu singura si nu las pe nimeni in camera pana nu-l termin! Si urasc sa mute altcineva goburile fata de cum le-am pus eu.

9. Crezi in Mos Craciun? De ce?
Pai eu sunt Santa, nu v-am mai spus? :))

10. Iti place reclama clasica de la Coca Cola, cea cu "Sarbatorile vin" si camioanele luminate?
Da, e super!

11. Unde este (sau unde ar fi) locul perfect pentru a petrece zilele de Craciun?
Acasa.

12. Brad artificial sau natural?
Natural.

13. Cat de importanta crezi ca este zapada in preajma Craciunului?
Craciunul cu zapada e foarte frumos, dar ce bine ar fi sa se topeasca imediat dupa :).

14. Ce inseamna Craciunul pentru tine?
Ideal ar insemna liniste, bucurie si clipe frumoase, in realitate insa de multe ori inseamna cumparaturi, stres si stat in pozitie de drepti la vizite :))  Stiu, sunt cinica ;).

15. Primesti colindatorii de Craciun?
Foarte rar. 

16. Care este cel mai frumos cadou primit vreodata de Craciun?
Clar, cadourile din copilarie, imi aduc aminte de un set de "carioci" dupa care lesinam de placere :)). Eram modesta :).              


  Si acum vreau s-o felicit pe cititoarea mea fidela Alina Daniela :). La multi ani si implinirea tuturor dorintelor. Te pup si-ti multumesc ca esti zilnic alaturi de mine si blogul meu.


Kissez!

Comentarii

  1. ma bucur ca l-ai facut:)si eu urasc sa mute cineva globurile dupa ce le pun,eu saptamana asta ma apuc de prajituri sper sa-mi iasa.fiindca incerc retete noi:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti tin pumnii, poate ne arati si noua ce-ai bucatarit :).

      Ștergere
  2. Fiecare cu ale lui, unii cu cariocile altii cu sirenele, dar Singur acasa a fost baza mereu . :))

    RăspundețiȘtergere
  3. M-au amuzat si distrat teribil relatarile tale, mie de mica mi-a placut participarea la impodobit. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu urmaresc mereu cu drag Home Alone. Mai ales primele 2 filme.. :D

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie numai primele doua imi plac si din pacate le-am ratat la tv, dar asta nu inseamna sa nu ma uit pe vreun site :).

      Ștergere
  5. Foarte frumos ce ai scris :)
    Dupa paerea mea Craciunul din copilarie era mai frumos, parca acum prea avem de toate si nu il mai apreciem :P
    Sau poate era vazut prin ochi de copil nu stiu :)

    O dupa-amiaza placuta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. era inocenta, eu asa sustin :). in viitor ramane sa ne bucuram la fel de mult alaturi de copiii nostri :).

      Ștergere
  6. vai,ce surpriza frumoasa!
    iti multumesc mult mult de tot,scumpo!
    si tu sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea aceasta!
    PS:frumos tag-ul iar raspunsurile tale la fel!
    te pup si eu, si iti multumesc frumos inca o data!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am reusit?? :)))
      ma bucur atunci! si sa-ti traiasca si prietenul!
      mersi frumos.

      Ștergere
  7. Hihi... frumos! Si eu am facut tagul. Mai, serios ca nu inteleg faza asta cu vizitele de Craciun. :)) Eu nu plec de acasa de Craciun nici batuta, acum ca sa fiu putin mai nesimtita, e sarbatoarea cand oamenii ar mai trebui sa mai stea pe la ei pe acasa, nu sa faca vizite de curtoazie. :)) Mie una nu imi place nici sa primesc nici sa fac vizite. Mai ales din astea de obligatie. Daca fac ceva, fac din placere, nu ca trebuie... si CUM poate sa va placa mai fetelor reclama aia??? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici eu nu plec, dar am rude care se autoinvita si chiar daca-s rude si nu-i nimic pompos, trebuie sa stau in pozitie de ascultare de povesti :)).
      eu nu-s fana vizitelor in general, cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva ma duc intr-un bar/cafenea :)).

      de ce sa nu-mi placa?? :))

      Ștergere
    2. Pai nu stiu, am prins nervi pe reclama aia cand eram mica. Ma gandeam "ia uite cum ies toti astia si stau ca prostii cu gura cascata la camioanele alea, de parca cine stie ce ar fi" :)) Asa mi se pareau mie toti cei care erau in reclama, niste dobitoci care faceau prea mult haz pentru nimic. Constienta fiind, ca daca eram in situatia lor, si eu as fi stat "ca proasta, cu gura cascata". :)) Asta a trezit in mine, in fine :D

      Ștergere
    3. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      mi-am incept ziua cu un ras maxim dupa ce am citit ce-ai scris. ai si tu dreptatea ta :)))).

      Ștergere
  8. Eu folosesc de 5 ani doar brad artificial...si nu am apucat inca sa-l impodobesc.Foarte frumos tag-ul.O sa-l preiau si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa fiu sincera, nici nu stiu unde as pune bradul artificial dupa sarbatori, la ce spatiu am si ce apartament vast :)).

      Ștergere
  9. da ai reusit,esti o draguta!
    multumesc frumos,Doamne ajuta!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu o leapsa cu cadou, poate doresti sa participi: http://aliceee-traveler.blogspot.ro/2012/11/leapsa-de-sarbatori-cu-cadou-pentru.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla