Treceți la conținutul principal

Masca Skinlite cu complex de vitamine - review

  Hello! Zilele acestea am reusit sa folosesc si pliculetul Skinlite si am decis sa fac repede review-ul ca sa nu uit elementele esentiale.

  Am cumparat aceasta masca din DM la pretul de 4 lei. "Momentul de rasfat" este impartit intre un gel exfoliant de 3 grame si masca propriu-zisa de 7 grame.

  Dupa ce am gasit o seara pe care am vrut s-o fac relaxanta am purces la experimentat :). Am deschis exfoliantul si am dat de un produs foarte bland. El trebuie masat pe fata timp de aproximativ un minut. A fost o exfoliere placuta, destul de profunda, care mi-a pregatit tenul pentru masca. Totusi, sunt de parere ca acel continut ar fi ajuns chiar si pentru doua utilizari.

  Am trecut la pasul doi: masca are miros de fructe, nu prea autentic, insa. Textura este identica cu al unui piure de pere, se intinde destul de placut pe ten. Cele 10 minute au trecut repede si am ajuns la clatit. Masca se indeparteaza ceva mai greu, insa nu m-am chinuit prea tare. Am fost placut suprinsa sa observ ca nu mi-a uscat deloc tenul si i-a oferit luminozitate. Nu e o masca wow, spre exemplu mi-a placut mai mult cea prezentata aici, dar a fost ok. Nota 7.




Kissez!




P.S. Imi cer scuze pentru poza foarte "blitzoasa", dar am facut poza seara, iar apoi am folosit masca.

Comentarii

  1. 120 de minutee?!
    Mi se pare interesanta ideea asta de 2in1: exfoliant si masca, e foarte la indemana, iar epretul e si el ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fac si eu o mica greseala si imediat ma taxati.

      Ștergere
    2. Nu eram sigura ca e greseala sau nu, Alina, de-aia am si intrebat. Nu voiam sa te supar :)

      Ștergere
    3. nu m-am suparat, dar mie mi se parea evident ca e o greseala :)).

      Ștergere
  2. 120 de minute ?La banii astia daca face exact ce spui tu e foarte bine, o voi cauta si eu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca era clar ca e o greseala de tastare..

      Ștergere
    2. Eu chiar nu am luat pe nimeni la ''misto'' ci pur si simplu chiar am crezut ca atat trebuie sa stai....

      Ștergere
    3. n-am vrut sa par prea taioasa, dar adevarul e ca mie mi se parea evident ca doar mi-a scapat degetul pe alta tasta. am vazut de mai multe ori greseli de genul acesta pe alte bloguri si niciodata nu m-am gandit ca ar fi pe bune.
      adica daca as sta 120 de minute cu o masca, probabil mi-ar cadea pielea dupa aceea :)).

      Ștergere
  3. Am si eu o masca de probat, doar sa imi fac chef :)

    RăspundețiȘtergere
  4. masca cu iaurt si capsuni mi-am cumparat-o si eu dupa ce am citit review-ul la ea. poate am sa o cumpar si pe aceasta.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe aia am s-o recumpar, pe asta nu prea cred, dar mai exista una cu ceai verde parca, stiu sigur ca era roza, galbena si verde :). urmeaza si aia.

      Ștergere
  5. Ce mult imi plac mie mastile astea "toate in 1". Mi se pare cea mai practica idee, ai la indemana mai multe produse, nu risti sa expire sau sa oxideze, le folosesti si nici nu apuci sa te saturi de ele. :)
    O adug pe lista. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie imi place ideea, dar adevarul ca nu sunt foarte foarte convenabile. plus ca daca uiti sa cumperi, n-ai cu ce te masca :)).

      Ștergere
  6. Mi-a facut si mie cu ochiul, dar n-am luat-o. Nici n-o mai iau, din cauza saptelui tau :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi trebuia o masca!Multumim pentru rewiew.

    RăspundețiȘtergere
  8. De fiecare data cand intru in DM imi vine sa-mi cumpar de toate :)
    Asa ca e bine cand mai citesc cate un rewiev ca sa fiu inspirata :)
    Scrie cumva pentru ce tip de ten e aceasta masca ?

    RăspundețiȘtergere
  9. cat de constiincioasa esti, fata de mine, mai greu eu si mastile :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie chiar imi plac, am perioade in care le-as folosi zilnic si de abia am rabdare sa treaca zilele ca sa ma maschez :)).

      Ștergere
  10. Ufff, ce-am ratat faza cu 120 de minute :)). Probabil traiam in alta dimensiune pe vremea cand ai scris tu articolul acesta. Ma amuza cum greselile ( evidente de tipar, in acest caz) sar in ochii cititorilor ca niste semnalizatoare, insa alte aspecte de o importanta ceva mai mare sunt trecute cu vederea. Hmm, acum nu stiu daca chiar ma amuza sau ma intristeaza.
    Daca mai citesc si review-ul pt masca cu iaurt si capsuni, sigur renunt la ideile mele de masti naturale si dau fuga la dm si ma intorc cu un brat de masti :)). Mai ales ca mi-am propus faza aia cu capsunile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))))))) da, imi aduc aminte de faza cu 120 de minute.

      asa e, la cate-o greseala esti taxat fara mila, nu se mai tine cont de sutele de articole scrise doar de dragul de-a scrie. dar uneori greselile pot fi amuzante ;)).

      luni o sa mai vezi niste masti cu capsuni la mine :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla