Treceți la conținutul principal

Shopping la sfarsit de saptamana

  Hey! Contrar obiceiurilor, am ajuns vineri in Dm. De obicei trec pe acolo la inceput de saptamana, insa aveam nevoie de un deodorant, asa ca am purces la plimbare :). Bineinteles ca achizitiile s-au inmultit, nu nesimtit de mult, insa suficient pentru o mica postare :)).


Din Dm am cumparat un deo cu cocos, nu l-am mai avut pe acesta - 6,5 lei si un sapun lichid cu Scooby Doo cu miros de guma de mestecat. O sa-l pun la testat zilele acestea si o sa revin cu o parere. A costat doar 3,3 lei, era la reducere, insa nici pretul initial nu e prea mare. Am primit si un calendar foarte dragut :). Nu uitati ca in luna decembrie punctele din carnetel se dubleaza. Eu am avut noroc sa am deja 5, dublate sunt 10 (logic) si la urmatoarea cumparatura voi avea 10% gratuitate.

Din Real am insfacat doua ceaiuri: Somn linistit (sunt foarte curioasa ce face, mai ales ca azi noapte am avut insomnie) si altul cu lamai verzi si portocale, pentru ca mi-a placut cum mirosea prin ambalaj. Am mai vrut si Organism purificat, dar miroase foarte neplacut si sunt constienta ca nu-l voi putea bea :(.

  In Takko am ochit din nou multe bijuterii frumoase si am plecat cu un inel. A fost 22 de lei :). Bineinteles ca aparatul mea a uitat sa focalizeze cum trebuie...



Cam atat! Voi ce ati cumparat azi? :)




Kissez!






Comentarii

  1. De cand tot sper sa ajung si eu intr-un DM..n-am fost de cateva luni! :))
    Sa te bucuri de achizitii, imi place inelul! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de bunatati. ..Imi place mult inelul.
    La mine ceaiul somn linistit a avut efect invers, ma agita teribil, nu pot sa inteleg motivul dar pot spune ca l-am luat cu mine la birou si ma pot lauda ca in perioada aceea am fost foarte activa. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aoleu! atunci nu-l incerc in seara asta, destul ca am baut din cel cu lamai si portocale si de abia apoi am vazut ca era si ceai verde pe acolo..

      Ștergere
  3. eu am fost azi in Kaufland si mi-am cumparat multe dulciuri si trei felicitari tare frumoase!
    cat despre bijuterii,tot astazi mi-am mai cumparat si o bratara.am vazut-o mai de mult si abia astazi am reusit sa ma duc sa mi-o cumpar.mi-am facut-o cadou de ziua mea de nastere ca tot a fost ieri.pe langa celelalte colectii ale mele am si foarte multe bratari superbe.nu ma pot abtine sa nu-mi achizitionez cate una care imi place.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vai, Alina, ma gandesc de 3 zile sa nu uit sa te felicit pe 17 decembrie... am facut confuzie intre ziua de nastere si cea de nume :((. Scuza-ma. Iti doresc la cat mai multi ani, multa fericire, cosmetice, reviste despre nunti si iubire!! te pup!

      eu bratari n-am atatea, dar mai port din cand in cand.

      Ștergere
  4. Sapunul e "delicios" !:)))

    Eu sunt multumita de toate ceaiurile de la Fares indiferent de sortiment. Are o aroma puternica in comparatie cu altele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am aceeasi parere, sunt foarte aromate si au multe sortimente, nu te plictisesti :).

      Ștergere
  5. Nu am iesit din casa , in schimb ieri am dat iama :)
    Nu-mi place sa cheltui banuti aiurea .
    Esti pupacita

    RăspundețiȘtergere
  6. aa, miros de guma? vreau si eu :D
    sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca m-am gandit la tine, ca ai zis ca-ti plac doar sapunurile lichide :).
      mersi!

      Ștergere
  7. Asa de bine te inteleg cu insomnia...ceaiul il am si eu, dar l-am baut doar sporadic, deci efectele n-au prea existat pentru ca n-am insistat suficient. Sper ca tie sa iti faca bine si sa dormi, e crunt sa nu te poti odihni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am insomnii prelungite, insa am perioade in care dorm numai in salturi si ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.
      de maine il testez.

      Ștergere
  8. Ceaiurile de la Fares imi plac si mie, mai ales cel verde cu vanilie si lamaie.M-ai tentat cu sapunul Scooby Doo, trebuie neaparat sa-l miros :)
    Imi pace ce ti-ai cumparat! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel cu vanilie si lamaie e bestial.
      ma bucur ca-ti place :).

      Ștergere
  9. Si eu am cele doua ceaiuri :) chiar ma gandeam sa scriu despre ele pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Dupa ce-am crezut ca mor de pofta daca nu cumpar ce-am vazut in catalogul Lidl, astazi am ajuns la magazin si... stupoare: din seria Deluxe (cea care ma interesa pe mine) nu erau decat chestiile oarecum exclusiviste. Adica cele mai scumpe si cele pe care nu mi-as fi dorit sa le mananc (terine, branzeturi frantuzesti etc.). M-am consolat cu niste paste cu tot cu sos, de vreo 3 feluri, din aceeasi gama, si un panettone Favorina.

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc,Alina!o imbratisare prieteneasca si gandurile tale frumoase sa se intoarca la tine sub forma de iubire.
    Eu am tot felul de bratari,imi place sa le asortez in functie cu ce imbrac.de multe ori cand imi cumpar haine caut intotdeauna culori care sa se asorteze cu bratarile,dar si invers.dintre bijuterii,imi plac cerceii si bratarile,restul bijuteriilor nu prea le cumpar.cerceii mei preferati sunt cei candelabru,dar se gasesc si alte stiluri in casetele mele de bijuterii.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar sunt curioasa cum ti se pare ceaiul pentru somn.. stiu sigur ca as avea nevoie daca este bun !

    RăspundețiȘtergere
  13. "Somn linistit" l-am avut iarna trecuta si eu :)
    Astazi mi-am luat ceai de mere verzi si iubitul meu ceai de sunatoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti place ceaiul de sunatoare? eu n-am baut niciodata de unul singur.

      Ștergere
  14. sa ne zici daca functioneaza ceaiul "somn linistit"...nici eu am avut insomnie...sunt cam racita, probabil din acest motiv :(

    http://ramy-s.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  15. si mie imi plac!am doar o pereche de cercei bufnite cumparati de la Avon.tot de la ei mai am si un colier cu o pasare draguta si o colivie,care a costat cam mult cei drept dar daca are ca accesoriu pasarea si colivia,a meritat pretul.
    pentru ca eu ADOR pasarile,le iubesc si imi place sa le am si in bijuterii,nu numai sa le privesc in poze, prin carti sau in natura.am inceput sa imi cumpar si bibelouri cu pasari.le voi lua la casa noastra cand ma voi marita.pana atunci stau asezate frumos in camera mea.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi aduc aminte de colivie e tare simpatica :).
      si mie imi plac pasarile :).

      Ștergere
  16. Am avut deodorantul Balea cu cocos simplu, fara floare de tiare si mirosea foarte dragut (si foarte dulce). Acesta albastru trebuie sa fie si el dulce...mama are un balsam de par Balea cu cocos si tiare si miroase foarte dragut. Imi inchipui ca mirosul deodorantului seamana cu al balsamului. Eu mi-am luat acum cateva zile deo Balea cu smochine si ciocolata. Il ador! Miroase a prajiturele. La mine ceaiul "Somn linistit" nu are niciun efect. Dar poate sunt eu mai ciudata...nici cafeaua nu are efect de energizare asupra mea, desi beau zilnic o cantitate mai mare decat ar trebui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din recipient sa fiu sincera, simt doar cocosul, sa vedem cum se schimba mirosul pe piele. ma asteptam sa fie putin mai floral.
      eu daca beau cafea/cola/ ceai negru dupa ora 15 fac noapte alba...

      Ștergere
  17. Bine ca nu am Dm, la ce vad mereu la tine, m-ar paste falimentul :) Mi-ar placea sa incerc sapunul lichid, imi place mirosul ala gen guma Turbo :)Da' de unde sa il iau? :P

    RăspundețiȘtergere
  18. Răspunsuri
    1. a fost un program Lumea avantajelor care a luat sfarsit in noiembrie. Acum se dubleaza doar punctele celor care au avut 5 sau mai multe.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla