Treceți la conținutul principal

Ceai cu lamai verzi si portocale Fares

   Hey! Acest ceai a fost unul foarte dorit de mine si, in graba, l-am aruncat in cos fara sa-l studiez prea tare. M-am trezit acasa ca are si ceai verde. Am mai zis-o pe aici, imi place si ceaiul verde si cel negru, insa ma agita foarte tare, plus ca in ultimele doua luni am mai scapat si cate-o cola.

   Ceaiul in sine e foarte aromat, datorita uleiurilor esentiale de lamaie verde si portocala. E de-a dreptul revigorant si are un gust foarte bun. Mi-a placut la nebunie, din pacate il consum rar de tot. Am cumparat cutia la un pret de aproximativ 4 lei si contine 20 de pliculete fara snur.




Kissez!

Comentarii

  1. Si eu il am de ceva vreme si nici n-am observat ca are si ceai verde :))

    Pe de alta parte, mie ceaiurile astea acrisoare imi dau dureri de gat, cred ca am o mica sensibilitate si ma oftic de numa', ca imi plac ceaiurile astea fresh...

    Eu am observat ca daca beau ceaiurile verzi/cafeaua/ceaiul negru in prima parte a zilei (pana maxim in ora 4-5) n-am probleme cu somnul. Cel putin nu din cauza lor :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu simt si daca are o frunzulita :))

      am zile in care pot sa-l beau, dar doar pana in ora 2. daca trec de ora asta, e clar ca-mi dereglez tot somnul.

      Ștergere
  2. Mm..suna bine ! Il voi incerca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si eu.;))
    Eu sunt agitata de la natura asa ca... un ceai de acest gen nu cred ca poate sa ma agite mai tare.
    Chiar de dimineata ma intreba prietenul meu: Cum poti fi atat de agitata luni dimineata? :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Il am, imi place, dar nu stiam ca are si ceai verde in componenta :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello! Mai usor cu ceiuturile totusi, inca nu am terminat cutia cu ceai de fructe de padure despre care am citit aici. Pai asa ceva? :)) Vrei sa fac stoc? :P Ma tenteaza, da da!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))
      pai eu am vreo 9 ceaiuri momentan :).

      Ștergere
    2. Norocul meu ca nu am prea multe optiuni la billa :))

      Ștergere
    3. poate iti iese vreun plafar sau vreo farmacie in cale :))

      Ștergere
  6. e delicios! si eu am avut ocazia sa il savurez.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. da, chiar pe el nu scrie ca ar fi si cu ceai verde :)
    Cred ca este tare bun, de ceva timp in fiecare seara beau si eu cate un ceai ( vorba vine unul, pentru ca imi fac intr-o cana mare mare ) si de fiecare data le mai combin intre ele . Daca inainte nu beam deloc ( decat daca eram f bolnava ) , acum pot sa zic ca beau des.
    Ma bucur cand mai vad pe la tine cate o aroma noua :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. scrie la ingrediente, acolo am remarcat si eu.

      asa si eu, inainte nu beam, apoi am inceput sa descopar cat de bune sunt.

      Ștergere
  8. Mmmmm...portocale si lamai verzi,wonderful!
    Il voi cumpara cu siguranta dupa ce termin cutia cu fructe exotice,si aceea imi place mult.Drept sa iti spun,eu nu am nici o problema cu ceaiul verde/negru/cafeaua/cola.Cateodata,cand imi mai vine pofta,beau si doua pahare de cola si dorm bustean,imediat,fara sa imi fie neaparat foarte somn.Nu am nici o problema cu cofeina inainte de culcare,pot sa beau si 10 cani de ceai verde,ca dorm ca un bebelus.Asta ar fi printre putinele lucruri care imi plac la mine.
    Oricum,cred (adica sunt sigura) ca imi va placea mult acest ceai.
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai avut si eu perioade cand beam red bull si burn si dupa cateva ore dormeam, insa aveam un somn superficial si neodihnitor.

      Ștergere
  9. Mie imi plac mult ceaiurile acrisoare, mai ales cele cu portocala!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta m-ar tenta si pe mine..Asa mi de ciuda ca la mine in oras am gasit doar vreo 2 sortimente de fares :(

    RăspundețiȘtergere
  11. tot ce are lamaie imi place! ia sa-l caut! :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla