Treceți la conținutul principal

Favoritele lunii ianuarie

  Hello! A trecut deja prima luna din 2014??? A trecut, asa ca a venit din nou timpul pentru favorite. In ianuarie am fost constanta cu urmatoarele produse:

- in primul rand, am fost fidela demachiantului Golden Protect pe care l-am luat din Chisinau. Urmeaza si un review, dar pana atunci va spun ca este potrivit tenului foarte uscat.

- crema de dus I love...blueberry & smoothie :). I-am facut review aici

- pentru fata am folosit Nutritic Intense Riche - La  Roche Posay despre care v-am povestit aici

- crema favorita de corp a fost Milk :). O sa va povestesc mai multe despre ea, cert e ca m-am indragostit.

- scrub Body Treats de la H&M. Iubesc acest produs, exfoliaza foarte bine, dar are in componenta si unt de shea, asa ca, dupa ce-l folosesc pielea ramane hidratata. E al doilea scrub H&M e care-l folosesc si sunt putin suparata deoarece nu se gaseste la noi si sanse sa ajung in Austria si anul acesta sunt mici.


- mi-a mai placut si crema de dus Today despre care am scris luni


- parfumul preferat a fost, desigur, F for fascinating night de la Salvatore Ferragamo despre care am scris aici

  Voi ce favorite ati avut luna aceasta? ;)




Pe Kurtmann reducerile au devenit si mai mari, iar Elefant ofera cadou la orice comanda de carte un set de 3 carti :).

Kissez!


Comentarii

  1. Nu am incercat nimic din ce ne-ai aratat in aceasta postare. Cred ca as incerca produsele I love... , mai ales ca imi place mirosul de coacaze, de afine, de fructe de padure. Favoritul meu in aceasta luna este samponul uscat Batiste deoarece ma ajuta sa am parul proaspat in acele dimineti in care podoaba mea capilara este lipsita de volum. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. luna aceasta am incercat gelul de dus Passion de la Avon si m-am indragostit de el! :) ca favorite ale acestei luni am: corector de la Lady's, balsam de buze Nivea cherry, crema de fata Elmiplant pt tenul mixt si untul de corp blueberry&smothie I Love Cosmetics:)..

    RăspundețiȘtergere
  3. Favoritele mele luna asta: gel de dus Dove cu aroma de cocos, Uriage Bariederm pentru maini crapate, Moroccanoil pentru par, sampon The Body Shop Ginger Anti-Dandruff Shampoo, parfum Lancome La vie Est belle (fiindca e singurul pe care il detin).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am avut niciun produs din lista ta... hmmm, trebuie sa iau masuri :).

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Eu m-am indragostit de lotiunea de corp de la Elmiplant. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! M-ai facut curioasa cu scrub-ul de la H&M , mai ales ca am pielea uscata si mereu sunt in cautare de creme sau scrub-uri pentru corp care sa imi dea hidratare ! Unde il pot gasi mai exact?Favoritele lunii ianuarie pentru mine sunt : laptele demachiant nutritiv de la Yves Rocher , crema pentru fata ten uscat de la Farmec(cu ulei de argan) , gelul de dus cu lavanda tot de la Yves Rocher , care e super,mai ales ca iubesc lavanda si pentru corp crema Today,Tomorrow...de la Avon.Iti doresc week-end placut ! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. n-am mai vazut crema de corp Milk, de aceea abia astept sa citesc despre ea.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. A trecut, a trecut.! ;))
    Si eu am cautat cosmetice H&M dar n-am gasit. :(
    M-am tot uitat la ei pe site si mi-ar fi placut sa incerc din cele vazute, mai ales ca preturile sunt foarte mici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut si eu cremele milk si sunt foarte curioasa ce pot face, deabia astept un review, mie personal nu imi plac cosmeticele de la I love..nu mi-au placut la primul miros in DM si acum nu ma mai atrag cu nimic.
    te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi place crema :). e mai light, dar hidrateaza tare bine.

      Ștergere
  9. Astept review la produsele pe care inca nu ni le-ai prezentat, cosmetic de la H&M nu am incercat niciodata, m-am indoit de calitate si mi s-au parut scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  10. this post seems very interesting! well done :) the products look good enough to use!
    would you like to follow each other via google friend connect? please let me know soon so I could do the same :D
    let's keep in touch soon!

    xx Jillian (http://itsjilliansday.blogspot.com)

    RăspundețiȘtergere
  11. un produs nou care l-am folosit in luna ianuerie e scrub-ul pentru fata de la Yves Rocher. Eu am tenul mixt si chiar imi trebuie o data pe saptamana. Mi-a lasat pielea extrem de fina si catifelata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nice products. Thanks for your comment on my blog. I'm following you :) Please follow back.

    Lapassionvoutee.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Aștept postarea despre crema de corp Milk. Nu am mai văzut-o pe nicăieri și arată bine.
    Scrubul de la HM, ce ambalaj fancy are. La noi n-au cosmetice, din câte am observat eu, iar în Austria nu cred c-o să ajung în următorii ani. Poate le vor aduce și la noi :D
    Voi mirosi F for Fascinating Night cu prima ocazie când voi ajunge într-o parfumerie! Pupici, Alina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o s-o fac acum, in prima parte a lui februarie sau cel putin asa sper :).

      sper sa-ti placa parfumul :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla