Treceți la conținutul principal

Omnia Crystalline Bvlgari EDT - review



  Iata ca am blogul de vreo 2 ani si jumatate si pana acum v-am povestit despre ce cred eu vizavi de mai multe parfumuri. Cu toate acestea, intamplarea a facut sa nu apuc sa postez un review si pentru Omnia Crystalline de la Bvlgari, care este unul dintre preferatele mele si pe care il voi cumpara din nou la un moment dat. Este adevarat, l-am avut in diferite marimi inainte sa deschid blogul, cand nu-mi imaginam ca voi scrie cu atata entuziasm aici :). Noroc ca mi-am pastrat o sticluta ;)

  In primul rand, imi plac toate parfumurile Bvlgari si, in special cele Omnia: mi se par clasice, cu nicio sansa de demodare, persistente si fermecatoare. In plus, sticlutele sunt adorabile, fiind inspirate de bijuterii luxoase. Alaturarea sticla-metal ma duce cu gandul la un secret bine pastrat :).  De la inceput, aromele Omnia par diferite de altele high-end si parca te indeamna sa le descoperi pe toate. Cu siguranta, potiunile aflate in asemenea recipiente trebuie sa fie fantastice si stilate. Dintre ele, Crystalline e de departe cel mai gingas si a aparut in anul 2005. Il percep ca pe un parfum floral-fructat, datorita notelor de para, insa imi lasa si impresia de prospetime, de note acvatice, datorita aromei de lotus. Notele de baza sunt usor lemnoase, insa nu lasa nicio secunda impresia unui parfum greu.


  Consider ca se potriveste fetelor si tinerelor femei care sunt usor mai retrase, mai timide si care nu tin neaparat sa iasa in evidenta si care au un farmec aparte. Crystalline imi inspira naturalete si simplitate, dar imprima si o anumita raceala care se poate traduce printr-o usoara distantare.


  Prima data l-am avut intr-un set de miniaturi si chiar nu-mi inchipuiam ca imi va placea atat de tare, mai ales ca pe vremea aceea eram mai mereu in cautarea aromelor dulci si foarte puternice, iar un parfum intr-o cutiuta alba nu parea a fi Alesul. Cu toate acestea, m-a cucerit iremediabil si, scriind acum despre el, imi dau seama ca mi-e dor sa-l am in colectie.

  Este destul de usor si placut incat sa fie o buna alegere pentru primavara si vara, dar si indeajuns de misterios incat sa fie purtat toamna si iarna. Eu l-am purtat in toate anotimpurile insa, din motive oarecare, iarna a fost preferatul meu pentru ca se contopea perfect cu aerul geros  si cu fulgii de zapada. Facea parte atat de bine din peisaj incat mereu intindeam mana dupa el.


  Eu am testat doar apa de toaleta si am ramas impresionanta de persistenta ei. Teoretic, o apa de toaleta isi mentine aroma pe piele in jur de 6-7 ore, dar Omnia Crystalline rezista la mine pe putin 12-14 in conditiile in care eu am pielea uscata. Dupa cum se stie, pe pielea uscata parfumurile se mentin mai putin, deoarece uleiurile naturale care intesnifica si modifica aroma exista intr-o proportie mult mai mica decat in cazul altor tipuri de piele. Oricum, aceasta apa de toaleta primeste de la mine nota 10.






Kissez!

Comentarii

  1. Postarea ta m-a indemnat sa merg sa pufai putin pe mana dintr-o sticluta de Bvlgari. E atat de finut si delicat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-am determinat sa-l testezi :) si ma bucur ca-ti place :).

      Ștergere
  2. Eu iti ofer tie 10 cu fundta pentru modul cum le descrii! <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place sticla. Nu l-am avut si nu l-am incercat pana acum, dar cand ajung intr-o parfumerie ii voi da o sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vrea si eu...vreau si eu...
    Ma tenteaza si pe mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Really Sweet Blog!
    Following you now through GFC :) Please follow back and return the support <3
    xx
    http://redraoalice.blogspot.com/2014/01/ezo-gelin-corbasi-comfort-soup.html

    RăspundețiȘtergere
  6. si mie imi plac tare mult parfumurile Bvlgari :)
    Dintre variantele Omnia l-am avut pe cel rosu si mi-a placut la nebunie :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu parfumul acesta, este minunat si se afla printre preferatele mele. Te invit cu drag sa vezi ultima mea postare http://cosmetice-afaceri-online.blogspot.ro/2014/01/crema-tonifianta-pentru-ochi-cu-extract.html O zi excelenta iti doresc !

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am avut parfum de la Omnia,desi am vazut la o prietena si imi placea cum miroase,eu l-as incerca dar sa termin din ce am :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am zis ca nu-mi mai iau parfum pana termin nimic doua, dar am asa o vaga impresia ca n-o sa ma tin de promisiune :)).

      Ștergere
  9. Bvlgari perfums! <3

    http://anjage.blogspot.sk/

    RăspundețiȘtergere
  10. am vazut acest parfum pe un site in urma cu cateva saptamani, si mi-a placut sticluta lui foarte mult. acum ca citesc si un review de nota 10 ma face sa mi-l doresc si mai mult.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. L-ai prezentat foarte-foarte frumos, Alina! Cu placere am citit, parca ma invaluia aroma...
    Ai dreptate in privinta gamei Omnia.Eu sunt cu Omnia Green Jade de la Bvlgari; mi-a spus cineva ca ar fi parfumul meu, ca daca simte undeva aroma acestuia se gandeste: Miroase a Ilda! :)

    Pupicei, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-am captat :).

      cred ca o sa-mi iau la un moment dat si Jade :).

      Ștergere
  12. Este unul din parfumurile mele preferate. Nici dulce, nici fresh..cu ceva puternic, parca uneori putin masculin. Imi place cum ai vorbit despre el, eu nu ma pricep deloc sa descriu parfmuri, dar cand am citit ce ai scris imi spuneam in minte "da, exact" :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Astea merg si de Valenines' Day, nu?
    Sa ai o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  14. imi place foarte mult parfumul..insa din pacate nu mi l-am cumparat niciodata..dar o sa fie si al meu candva..te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla