Treceți la conținutul principal

Wishlist de 2014


Hey! De cand am facut ultima comanda pe Aoro si am fost atat de multumita, mi-am petrecut aproape zilnic macar cateva minute in care am studiat diferite produse si am gasit foarte multe pe care mi le doresc. Bine, fie vorba intre noi, m-as cadorisi cu cel putin jumatate din acest magazin virtual, insa am incercat sa ma limitez la produsele care chiar imi transmit o serie complexa de sentimente :)). Cum am inceput de curand un nou an, fabricarea unui wishlist a venit ca o consecinta fireasca, asa ca am scos agenda si un pix si am inceput sa notez toate cosmeticele pe care vreau sa le bifez anul acesta. Apoi am verificat site-ul din nou, am completat pe ici-pe colo si am ajuns la varianta finala pe care o prezint astazi.


  In primul rand, m-am ocupat de capitolul ingrijirea tenului pentru ca e un subiect care ma preocupa din ce in ce mai mult. Sper sa reusesc sa ma tin de promisiune si sa folosesc doar creme perfect compatibile cu tenul meu uscat si deshidratat. Dupa studii si comparatii am ajuns la concluzia ca vreau neaparat sa incerc Eucerin Aquaporine active, dar si Bioderma Atoderm. Imi inspira incredere si am sentimentul ca ma vor multumi macar cat sa le dau nota 9.


  Apoi am trecut la capitolul meu preferat: geluri de dus si lotiuni de corp. Pe site exista o gama diversificata (cred ca aici am petrecut cel mai mult timp dar stiu ca nu va mirati), iar produsele sunt la preturi extrem de atragatoare. Ma atrag in special gelurile si lotiunile Avril Lavigne. Preturile sunt usor trecute de 20 de lei, cantitatea e de 150 de ml asa ca sunt accesibile si sunt deosebite in comparatie cu produsele de prin hipermarketuri care au aproape aceleasi preturi. Deja am Forbidden Rose de la Avril Lavigne si m-a cucerit de la prima adulmecare, asa ca acum vreau sa mai incerc cel putin inca 2-3 variante :).



 Apoi ma tenteaza mult lotiunile de corp Babaria pentru ca vin in cantitati generoase si la super preturi si aromele par interesante.


  Logic, un wishlist se lasa cu parfumuri, altfel nu-i complet ;). Pentru primavara si vara ma tenteaza in special Puma Yellow. L-am mirosit deja si mi se pare o aroma luminoasa, nesofisticata, perfecta in zilele in care am chef de plimbari lungi. Pentru  celelalte anotimpuri sau pentru zilele in care am chef de o aroma intensa si care sa ma scoata din anonimat voi alege Gucci Envy me. Cu parfumul acesta am o lunga istorie in spate: mi-a atras atentia din prima, mi l-am dorit mult, chiar dezvoltasem o obsesie pentru el, insa n-am reusit sa mi-l cumpar. Mai apoi am uitat de el, dar de vreo doua luni am reinceput sa visez la el, mai ales ca am ajuns la concluzia ca mi s-ar potrivi foarte bine. Acum ramane doar sa ma hotarasc la gramajul pe care il vor avea parfumurile mele ;).

  Ramane ca la sfarstul anului 2014 sa vad daca m-am tinut de treaba ;).




Kissez!

Comentarii

  1. Și eu îmi doresc multe geluri de duș și loțiuni din gamele parfumurilor.
    Envy Me miroase frumos, sper să reușești să-l achiziționezi în 2014! O să miros Puma Yellow cu prima ocazie, sunt curioasă! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu sper sa-l iau, ca prea mult timp a trecut de cand l-am descoperit :).

    RăspundețiȘtergere
  3. tot ce iti pot dori este sa reusesti sa iei tot ce ti-ai propus.. :D:D
    eu fac wishlisturi pentru hainute.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti dai seama ca revin cu un update :))

      si acolo am wishlist, dar de obicei mi se schimba repede gusturile :)).

      Ștergere
  4. Sunt curioasă cum miroase loțiunea. Înafară de site știi unde se poate găsi?
    Te aștept la un mic giveaway pe blogul meu.
    http://diversitate.com/primul-giveaway-ellyblog-thanks-for-100-likes/
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din pacate, chiar nu stiu sa-ti spun. eu pe site le-am descoperit.

      mersi de invitatie :).

      Ștergere
  5. Spor la bifat. :)
    Eu anul acesta mi-am propus sa fiu cumintica dar nu promit nimic! ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi. eu mi-am promis sa ma canalizez pe ce-mi doresc cu adevarat :).

      Ștergere
  6. Eu inca mai am cateva lotiuni prin casa pe care vreau sa le termin, asa ca, ma abtin de la achizitionarea altor produse. ;))
    Oricum site-ul Aoro imi tot face cu ochiul, dar ma abtin. Trebuie sa fiu mai cerebrala in privinta cumparaturilor. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e tentant site-ul. odata ce l-am descoperit in toata "splendoarea" lui m-a facut sa ma tot reintorc si sa studiez diferite produse :).

      Ștergere
  7. eu am facut un wishlist, asa pe hartie, de cand am intrat la Project pan. Cred ca o sa cheltui 2-3 salarii sa le cumpar pe toate :))

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu am inceput sa acord tenului mai multa atentie si chiar sper sa devina o rutina zilnica, pentru ca pana acum faceam totul asa... fugitiv...
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma dau cu crema din copilarie practic :)). dar acum vreau sa folosesc numai dermatocosmetice.

      Ștergere
  9. E teroare cu aoro asta. De cate ori intru pe el, ma ia durerea de cap de cate imi doresc de acolo :))

    RăspundețiȘtergere
  10. M-ai facut curioasa legat de Puma Yellow, nu am avut ocazia sa-l miros.
    Eu nu am reusit sa cumpar nici ce-mi doream anul trecut si anume niste miniparfumuri Essence, care nici macar nu-s asa scumpe, am tot amanat si uitat de ele...poate anul asta nu mai uit.
    Sa ne ti la curent pe masura ce le bifezi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mirosit si eu un parfumel Essence si mi-a placut :).

      logic ca va anunt :).

      Ștergere
  11. iti doresc sa te ti de lista :)
    eu azi mi-am facut "inventar " in make-up, mi-am numarat fiecare produs si am decis ca anul asta consum din ce am si incerc ( pe cat pot ) sa nu mai cumpar nimic. Oricum cred ca mi-ar ajunge nu numai un an :))
    Eu am parfumul Puma Pink si imi place la nebunie :) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa ma tin:)).
      te apuci de project pan? :)
      am mirosit si puma pink, dar parca tot yellow imi place mai mult.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla