Treceți la conținutul principal

Shopping pe aoro



  Neata! Au trecut vreo trei saptamani de la comanda aceasta. Nu stiu cum am facut, dar am uitat complet de ea. O fi fost de la faptul ca ma pregateam pentru Campionatul Mondial din Brazilia si emotia a pus stapanire pe mine inca dinainte cu mult timp :)). Glumesc, bineinteles! Probabil uitarea asta se datoreaza si faptului ca am discutat pe blog la un moment dat de noua comanda, am scris in cometarii in special de lotiunea de la Victoria’s Secret si de faptul ca e fantastic de convenabila, dar am uitat complet ca trebuia sa-i dedic o postare speciala. Mi-am dat seama de asta saptamana trecuta, la review-ul despre Omnia Amethyste de la Bvlgari, articol la care am notat si cateva fraze despre editia limitata Omnia Green Jade – consecinta a faptului ca imi luasem o fiola din aceasta apa de toaleta.

  De fapt, comanda asta asa s-a nimerit incat s-a invartit in jurul acestei fiole :)). Amuzant, e adevarat, dar imi si arata inclinatia spre arome fascinante. Fac ce fac si ma trezesc extaziata de diferite arome. Nu cred ca am scapare, dar consider ca-i potrivit pentru o fata sa se ocupe de parfumuri ;).

  Oricum, metoda fiolei (parca suntem la scoala :)) ) mi se pare una dintre cele mai faine de pe lumea asta. E adevarat, exista si mostrele de 1 ml, maxim 2 din care ne putem da seama de anumire arome, insa una de 5 ml mi se pare ideala. Aceasta cantitate este mai mult decat suficienta pentru a testa un parfum, pentru a ne da seama daca ni se potriveste si daca il iubim atat de mult incat l-am lua si full-size. In plus,e o modalitate destul de ingenioasa de-a trisa putin la capitolul parfumuri in cazul in care ne-am propus sa nu mai cumparam altele noi, dar suntem curioase sa incercam si altele. Acesta a fost de fapt si cazul meu :)). Si atat de tare mi-a placut Omnia Green Jade incat am o vaga presimtire ca n-am sa ma limitez doar la aceasta fiola. Acum trebuie sa ma decid ce gramaj sa aleg pentru viitoarea achizitie. Stiu, nu m-am tinut de cuvant, insa am trei parfumuri aproape de final, asa ca eu m-am iertat deja :)). Plus ca e o aroma potrivita pentru vara iar acest anotimp mai are inca multe de oferit anul acesta.


  Acum ca am terminat cu fiola asta care m-a cam dat peste cap, chiar asa mica cum e, va spun ca aceasta comanda Aoro a imbinat utilul cu placerea si curiozitatea.

  La capitolul utilitate, am bifat aceeasi crema La Roche Posay – Nutritic Intense. Este a treia oara ca o iau si cred ca asta e cea mai buna dovada ca sunt totalmente indragostita de acest produs. Parca e conceputa pentru mine. Si dupa atatea luni inca mi se potriveste, tenul meu nu s-a saturat de ea. Momentan am facut o pauza de la utilizarea zilnica pentru simplul fapt ca am in testari doua creme care s-au dovedit a fi foarte ok, dar Nutritic Intense ramane favorita si mai mult ca sigur voi ramane fidela acestui brand de dermatocosmetice. Chiar merita.


 Apoi a urmat capitolul nu am neaparata nevoie, dar cum sa-i rezist? Si aici se incadreaza lotiunea de corp de la Victoria’s Secret Sensual Blush. Nu pot sa zic ca aceasta aroma ma bantuia sau ca mi-o doream foarte tare. Nu. O remarcasem, o retinusem, dar la inceput de lista imi notasem altele. Asa s-a intamplat incat cei de la Aoro au bagat-o la oferta. M-am trezit ca avea un pret de doar 35 de lei. Un pret perfect, mai ales ca e vorba de o lotiune de 250 de ml. Cum (teoretic) imi doresc sa incerc toate gamele de la Victoria’s Secret, am decis ca mai intai sa profit de ofertele foarte bune. Rezultatul a fost ca am inhatat-o virtual, am pus-o in cos si am inceput sa visez cu ochii deschisi la aroma ei. Oricat de mult am visat, realitatea a fost diferita. Nu mi-a trecut nicio secunda prin creieras ca ar putea mirosi atat de bine! Stiam deja ca aromele astea sunt aproape perfecte, dar nu ma asteptam la o surpriza atat de placuta. Deocamdata am ramas fara cuvinte. Pot doar sa spun ca-i wow! Daca ma chinui putin mai mult pot sa adaug ca e o combinatie floral-lemnoasa extraordinara, insa cred ca orice as indruga pe aici si tot n-as reusi s-o laud la adevarata valoare. Sper ca odata cu testarea indelungata sa-mi vina cuvintele la loc si sa pot sa va dau un review cat mai complet. Deocamdata sta si-si asteapta randul, dar o mai miros uneori. Nu ma pot abtine :)).


 Ultima noutate e masca de fata Missha. E un brand nou pentru mine, pana acum n-am incercat nimic de la ei. Pe site exista o multitudine da variante, dar eu m-am lasat tentata de cea cu caviar. Nu de alta, dar ador caviarul! Plus ca mi se pare ca ii ofera o doza de lux. Masca aceasta este de tip sheet, adica de material imbibat care se aplica pe ten cateva minute si ofera o relaxare bine meritata. Masca mea promite hranire si fermitate – lucruri de care chiar simt nevoie vara aceasta. In urmatoarea comanda Aoro am sa mai indes doua masti si mai apoi o sa le fac review si sper sa bifez cat mai multe nevoi ale tenului, astfel incat review-ul va interesa pe cat mai multa lume.

 
  Drept cadou pentru comanda, am putut sa aleg o mostra din 3 variante posibile si-am ales Incanto Bloom de la Salvatore Ferragamo. Era logic, dupa ce v-am vorbit atata de Incanto Dream Golden Edition :). Este un parfum floral, cu aroma de trandafiri, potrivit firilor romantice. Desi e placut, n-am sa-l cumpar full-size – oricum am calcat stramb numai gandindu-ma la Omnia Green Jade. Nu mai tac cu parfumul asta :)).



  Eu zic ca aceasta comanda a fost o adevarata afacere! Preturi foarte bune, produse interesante. Cred ca astazi am sa incerc si masca. Am amanat destul de mult testarea ei, dar curiozitatea mea a crescut prea mult.

  Pe voi ce va tenteaza cel mai tare din comanda? Am o vaga banuiala ca lotiunea, nu? ;)



Kissez!

Comentarii

  1. Ce de bunătăți, să le folosești cu plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Crema La Roche Posay mă tentează. Am mai avut creme de la ei, dar pe asta nu.
    Să le folosești cu drag:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Banuiesc ca daca iti spun ca nici nu apuc sa plasez comanda pe Aoro si deja imi pregatesc urmatorul cos ma intelegi, nu?:)) Sa folosesti cu placere tot ce ti-ai luat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le folosesti cu placere. :)
    Lotiunea de corp VS ma face sa oftez...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Au preturi ok cei de la Aoro! Si sunt de aceeasi parere, fiolele sunt foarte bune pentru a testa un parfum :D
    Te invit sa te inscrii la giveawayul pe care il organizez pe blog, ai sansa de a castiga 20$ de la Sammydress :D

    http://visiononfashion.blogspot.ro/2014/06/giveaway-win-20-from-sammydress.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi de invitatie, insa eu nu particip la concursuri de acest gen. sper ca nu te superi...

      Ștergere
  6. Omnia Green Jade rulzz!!! :D
    De la Misha am avut o mostra de BB Cream...
    Lotiunea, ce lotiune...??? Trebuie sa fiu cuminte! :(((

    Kisses!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. <3 si din partea mea, sunt prea faine produsele astea :).

      Ștergere
  8. Sa te bucuri de produse. pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  9. au preturi bunicele! multe chestii gasesti, ma tenteaza ceva acum, dar ma abtin :)

    RăspundețiȘtergere
  10. hai ca m-ai facut curioasa cu masca.. :)) le iau si eu la rand acum :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla