Treceți la conținutul principal

Apa de parfum Lolita Lempicka - review



   Hello! M-am asezat sa scriu review-ul pentru apa de parfum Lolita Lempicka. Dupa cum mi-e obiceiul, mi-am pus strategic sticluta langa tastatura si o tot privesc pentru ca o consider superba. Ma uit la toate detaliile si la finetea cu care a fost lucrata si gandurile imi zboara acum 10-11 ani. Atunci am avut o perioada cand am descoperit multe reviste, am inceput sa fiu interesata de parfumurile mai scumpe si care pe vremea aceea mi se pareau greu accesibile. Atat din cauza pretului, dar si datorita faptului ca la mine in oras parfumeriile erau pe cale de disparitie si efectiv nu aveam de unde le cumpara. Online-ul nu era la indemana mea atunci, asa ca a trebuit sa renunt la planurile mele ascunse de-a avea un parfum ametitor de care sa fiu atat de mandra si cu ajutorul caruia sa le las super-mirate pe toate colegele mele :).

  Chiar daca am fost nevoita sa aman achizitia, imi tot cumparam reviste, in special Look (care din pacate nu mai exista) si stateam sa analizez tot ce aparea, mai ales in materie de beauty. La un moment dat, intr-un numar oarecare, am descoperit pe-o pagina o sticluta fenomenala care mi-a luat ochii rapid. Dupa cateva clipe am reusit sa ma dezmeticesc si mi-am mutat privirea in josul paginii  unde am citit apa de parfum Lolita Lempicka! Dupa ce am notat mental pretioasa informatie, m-am reintors sa admir minunatia aia de sticla ce-mi parea perfectiunea intruchipata. Din pacate, in acel numar nu erau mai multe detalii, nici gand de note si aroma insa dupa cateva luni, undeva intr-o iarna, revista mea preferata mi-a adus noutati. Am aflat ca e un parfum dulce, lemnos, dar si floral si ca era la mare cautare in acei ani. De atunci, am tot revazut sticluta, dar cu timpul parca alte arome m-au tentat mai tare si chiar am considerat ca sunt prea tanara pentru un parfum dulce. Nu ma intrebati de unde ideea asta :).


  Totusi, se vede ca n-am uitat de acest parfum si la o comanda Aoro am zis sa incerc cu o mostra. Nu de alta, dar nu tolerez prea bine mirosurile grele si voiam sa stiu exact cu ce-am de-a face cand il aplic pe pielea mea. Pe de cealalta parte imi plac parfumurile dulci si cred ca v-am spus ca aveam o vecina foarte parfumata pe vremea cand eram mica. Ei bine, aceasta doamna folosea intotdeauna parfumuri dulci, mereu high-end si dupa ce o auzeam ca pleaca dimineata la servici, ma napusteam pe scari sa adulmec si sa vad cu ce era data in ziua respectiva :)).  Nu cred sa fi fost vreunul de la Lempicka, deoarece era inainte de ’97, insa erau arome care ma ameteau in cel mai bun sens cu putinta. Logic, asa ma inchipuiam si eu peste ani, iesind super-parfumata din apartament, cu tocuri care se auzeau in tot blocul si cu haine de blana! Nu radeti de mine, ca nu stiam eu prea multe pe-atunci si doamna cu pricina mi se parea fascinanta!

  Anii au trecut si acum stau sa ma gandesc ca tocurile mele nu se aud prea des pe scari, nu de alta dar rar sunt la inaltime, preferand de obicei balerinii, incaltamintea fara toc in general. Ba chiar de cateva zile numai in adidasi am iesit. Haine de blana? Nuuu! Nici nu mi-as lua, mi-e si mila de animalele sacrificate (desi pantofi de piele mai iau si nu-s tocmai impacata cu gandul), dar nici nu simt ca mi s-ar potrivi. A mai ramas doar parfumatul, dar aici chiar stau bine :)). Tot blocul stie cand ies eu pe usa si mereu am auzit de la unii si altii (nu vecini, ca astia-s certati si cu apa si sapunul) ca Alina miroase intotdeauna frumos! Na, eu ma bucur, e un compliment foarte placut pentru mine.

  Si daca tot imi place mie sa miros frumos, mi-am dat seama ca vreau musai, dar musai un parfum dulce. Atunci am luat si mostra si m-am indragostit de ea la prima aplicare, deoarece consider ca se transforma foarte interesant pe pielea mea. Luna urmatoare l-am si luat full-size si sincera sa fiu nu-mi amintesc sa-mi fi luat atat de repede un parfum dupa ce-am incercat mostra. Efectiv, nu puteam amana momentul si gandul imi statea numai la el.


  Se vede ca si el a vrut la mine, deoarece am prins o reducere super-importanta. La prima vedere, cutia este usor banala, intr-o singura culoare, fara inflorituri si exagerari. Daaaar, cand deschizi cutia si dai de sticluta, orice idee de banalitate iti este stearsa. Teoretic, simbolizeaza un mar, dar eu m-as fi gandit mai degraba la un fruct imaginar despre care fiecare isi poate inchipui ce gust si ce aroma are. Nu are capac si pulverizarea se face printr-un orificiu atat de micut si de migalos lucrat ce se afla pe tija marului :). Practic trebuie apasata codita marului ca sa descoperim aroma. Nuantele de mov deschis presarate cu auriu sunt perfecte pentru dulceata parfumului.


  Desi ma delectasem cu mostra, am aplicat rapid un puf pe mana si am fost invaluita de aceeasi caldura vanilata. Apoi se transforma intr-o aroma lemnoasa, intensa si apoi devine usor mai linistit, cu note florale. Cu toate ca e dulce, nu e genul de parfum care sa te faca sa ametesti. Eu il suport foarte bine si eu chiar am probleme de acest gen. Are in el ceva echilibrat care ma fereste de dureri de cap sau de prea multa dulcegaraie. Parca are si ceva tineresc in el, ceva ludic si de poveste – de altfel toate sticlutele Lempicka sunt inspirate din lumea basmului.


  Persistenta e foarte buna, cel putin pe pielea mea. Doua puf-uri sunt suficiente ca sa-l simt pana seara tarziu, asa ca sunt foarte multumita si din acest punct de vedere.


  Nu, nu am ce sa-i reprosez! Este un parfum de nota 10, care imi aduce aminte de viziunea pe care o proiectasem despre mine ca om matur, dar si ma face sa realizez ca aceasta proiectie trebuia adaptata la felul meu real de-a fi si-mi pare ca mi-a reusit :).


  Pe de alta parte, acest miros ma face sa-l asociez cu o vreme racoroasa, dar insorita, cu starea de bine, cu imprimeul leopard (noroc ca am o esarfa) si cu speranta in viitor.


   Spun un mare DA catre tot ce inseamna Lolita Lempicka si sunt foarte curioasa sa descopar si alte parfumuri sub aceasta semnatura!





Kissez!

Comentarii

  1. Wow..love the bottle!

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am iubit acest parfum! Chiar imi doresc sa mi-l cumpar iar :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mult imi place cum l-ai descris! Intr-adevar nu cred ca poti trece neobservata cand porti un asemenea parfum.

    RăspundețiȘtergere
  4. E un parfum cu o aroma deosebita.
    E si pe wishlistul meu. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place mult acest parfum, chiar daca l-am testat numai din mostre(am avut mai multe). Am mai avut mostre si dintr-un alt parfum LL, dar acela mi se parea extrem de dulce. Le-am apreciat persistenta, nu cred ca am mai intalnit-o la aceleasi cote la un alt parfum pana acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt decisa sa mai incerc ceva de la LL, dar inca nu m-am hotarat pe care :).

      Ștergere
  6. Ah eu merg pe varfuri mai mult in bloc, atunci cand port tocuri, nu-mi place sa atrag astfel atentia.:))
    Fain l-ai descris, nu cred ca l-am mirosit pe acesta, imi aduc aminte de un ambalaj auriu, dar fara prea multe detalii ajutatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi se mai intampla sa mi se para ca fac o galagie infernala :)) si-atunci imi tarsesc picioarele :)).

      Ștergere
  7. Nu am avut ocazia sa incerc acest parfum, dar din cele citite, ar fi si pe gustul meu. Imi place la nebunie sticluta lui.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. stiu ca la un moment dat imi captase si mie atentia dar cred ca l-am mirosit intr-o parfumerie si nu m-a cucerit.. dar nu imi mai aduc aminte sigur. Dupa ce am citit la tine aici, neaparat trebuie sa merg iar sa il miros.. ca m-ai facut curioasa. :D

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. :))) vedeam si eu femei cand eram mica...mai bine zis...le miroseam de la mare distanta...ce parfum oare purtau...nu stiu! Insa mi-a placut mereu sa las un iz placut in urma mea...oriunde as merge! Dar uite ca niciodata nu s-a intamplat...din cate stiu eu! Adica...nu am gasit acel.parfum.special pt mine,care sa dureze....si dureze..si dureze!
    Insa am.observat ca ai specificat de mostre.pe aoro.... au oarr mai multe???poate imi voi gasi.parfumul...sau parfumurile :D
    Le.pot cumpara ca atare sau la vreo comanda?te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e o sectiune intreaga de mostre, cu preturi de la 3 lei :). aproape pe toate le gasesti acolo!


      primesti o mostra la fiecare comanda drept cadou, insa iti poti cumpara oricate in rest :).

      Ștergere
  10. E unul din preferatele mele, l-am mirosit la o prietena cand eram in cautare de o noua aroma si, desi nu l-am cumparat imediat, tot a fost al meu - tot de pe Aoro si tot cu o reducere mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ce bine e cand gasesti parfumul preferat cu o reducere importanta :)).

      Ștergere
  11. Buna, îmi amintesc când lucram la recepție nu m-am putut abține să nu o întreb pe o domnița cu ce parfum s-a dat, caci mie îmi mirosea a trandafiri galbeni și aceasta mi-a spus zâmbind "Lolita". Dar acum citind ce elemente conține nu găsesc nimic care să miroasă cum am simțit eu... Oare sunt mai multe variante de parfum Lolita Lempika?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna, sunt mai multe variante, dar nu asta e neaparat motivul. cam fiecare percepe parfumurile in modul sau :).

      dar mai pot sa-ti spun ca sticlele de lolita s-au schimbat de curand. nu stiu daca parfumul a ramas identic.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla