Treceți la conținutul principal

Recomandari de duminica

  Hello! Imi aduc aminte de un tag de mai demult si una dintre intrebari era care e actorul meu favorit. Logic, am raspuns cu Tom Hanks pentru ca mi se pare un artist desavarsit, cu tone de talent si care mai mereu alege sa joace in filme altfel.

  Fiecare rol mi-l infatiseaza intr-o noua lumina si pentru mine chiar e cel mai bun actor. Cu toate acestea, nu v-am spus niciodata care sunt filmele in care mi-a placut cel mai mult. O sa ma limitez la trei.


  Despre Naufragiatul am mai scris odata tangential pe blog, dar am simtit nevoia sa-l amintesc deoarece de la filmul acesta am inceput sa fiu fana Tom Hanks.




  Saving Mr Banks aduce in prin plan povestea ecranizarii lui Mary Poppins in studiourile Disney. E un film foarte profund. Tin minte ca dupa ce l-am vazut, i-am spus mamei mele ca vreau sa-i pun un film, dar nu-i spun absolut nimic despre ce-i vorba, deoarece vreau sa fie o surpriza. I-a placut foarte mult si mi-a zis ca de mult n-a mai captat-o atat de tare un film.



  Preferatul meu din toate timpurile ramane Terminalul. Cand l-am vazut am exclamat: e genial!!! Cred ca l-am vazut de vreo 5 ori pana acum. Ma uit mai rar decat am chef ca sa-l savurez pe indelete si mereu descopar alte lucruri care-mi atrag atentia. Pe scurt, e vorba de un est-european care ramane blocat intr-un terminal din cauza problemelor politice. Fara bani, fara ajutor, el incepe sa-si construiasca o viata incetul cu incetul. Hanks e atat de credibil, incat ai jura ca vine din partea asta a Europei.



  Nu ma apuc sa fac recenzii acestor filme deoarece consider ca ele trebuie descoperite, nu povestite, asa ca pot doar sa va invit sa le urmariti ca sa vedeti daca aveti aceleasi gusturi ca mine :). Pe numele filmelor v-am pus linkuri sa va duca direct pe un site unde va puteti uita la ele (au si subtitrare).


  Duminica faina!




Kissez!

Comentarii

  1. poate o sa le vad si eu intr-o seara, par tentante.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim pentru recomandari! Eu una chiar aveam nevoie de ele! Si-mi place mult Tom Hanks...
    Duminica frumoasa, draga Brumarica! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Super, am de unde alege cand vreau sa vad un film dragut :D Aseara am vizionat The Other Woman, e minunat, am ras la maxim :)) :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu sunt momentan in the mood pentru comedii, dar o sa-l iau in calcul mai incolo.

      Ștergere
  4. super recomandari. mai vreau. :D:D
    ma pun acum sa vad Naufragiatul. :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla