Treceți la conținutul principal

Shopping de vacanta

  Salutare! Banuiesc ca ati asteptat aceasta postare. M-am gandit sa incep cu ea, iar mai apoi o sa va povestesc pe larg si despre excursia in sine.


  Intrucat nu mi-am luat multe cosmetice, m-am gandit sa va arat si celelalte cumparaturi ca sa va faceti o idee despre preturi (cam duble fata de cele gasite la noi - despre subiectul acesta voi discuta mai pe larg intr-o postare viitoare.) si astfel cred ca va iesi o enumerare destul de lunga. Voi posta pozele in ordine cronologica. Sa incepem!


  La prima iesire din camera m-am ales cu papaya deshidratata. Pana acum nu incercasem, aduce cu caisele uscate ;). 200 de grame costa 1,6 euro.





  Nici bine n-am ajuns pe taram grecesc si-am dat fuga sa-mi iau un sapun cu ulei de masline. Mi-am luat savoniera goala de acasa ;)). 1,5 euro.


  Apoi m-am indreptat catre dulciuri, nu puteam altfel :)). Rahat cu pepene 3,2 euro si cutie mica de rahat cu migdale si unt de capra 2 euro.





  Mai departe, provizii de sapunuri pentru acasa. Cele mici 1,5 euro, cel mare din stanga jos 2,5 ;). Desi nu sunt fana a uleiului de masline, aceste sapunuri sunt atat de delicate, incat m-am spalat si pe fata cu ele si am fost extrem de multumita. Singurul minus ar fi faptul ca se consuma mai repede decat un sapun obisnuit.

  Dupa cum vedeti, alternez sapunurile cu dulciurile! Iubitele mele jeleuri Haribo cu piersici pe care nu le gasesc sub nicio forma in tara - 1 euro punga de 100 de grame si baclava - 2,9 euro.
  Si cum ma plimbam eu frumos printr-unul din supermarketuri numai ce vad Crest - doua tuburi 3,7 euro! Logic ca am luat, chiar daca nu era un pret chiar bun. Pasta asta de dinti e super-buna si nu o gasesc in orasul meu. Inca un sapun ;)) si un parfumel crema copie dupa Poison de la Dior. Prima data am vazut parfumelele astea cand eram in generala si am cumparat si-acum sase ani - e un fel de traditie, chiar daca nu sunt adepta copiilor - 3 euro.
  Inca o cutie dulce ;)). Rahat - 2,6 euro

Cand am vazut cutiile acelea cu nuga, am zis ca neaparat trebuie sa-mi iau, dar n-am apucat nici acum sa gust din ele - ma asteapta inca. Sunt cu migdale si merisoare - 2 euro fiecare si chiar daca cutiile par foarte mari sa stiti ca gramajul e de 120, inca o cutie cu papaya, rahat cu aroma de trandafiri - 2 euro, cu arome asortate: 1,3 euro si un ulei mic de masline cu 2,5 euro, ca sa nu zic ca am plecat fara :).
 Prin ultimele zile, am inceput sa regret ca n-am cumparat inca un sapun ca cel din prima zi, asa ca am remediat rapid problema. Am mai adaugat inca unul cu scortisoara ;)). Biscuiti cu crema de cacao si capsuni - sunt foarte buni - doua pachete la 1,9 euro. Migdale, fistic si alune de padure in susan. Am luat doua pungi, dar una s-a ratacit si n-a mai ajuns la sedinta foto. Cand am descoperit acum sase ani migdalele trase in susan am mancat intr-o dupa-masa aproape 200 de grame :)). Susan - 0,7 euro si halva - 5,9 euro. Tot in poza asta vedeti si un set Olivia beauty and the olive tree, in varianta cu rodie. De nu m-am invartit in toate magazinele! Teoretic voiam un balsam de par si chiar daca am avut de unde alege, nu mi s-a lipit nimic de suflet. Setul acesta cu gel de dus si mini-lotiune insa, m-a acaparat rapid si vreo trei zile l-am studiat pe raft pana am zis: il iau! 7,6 euro. La set mai era si varianta cu smochine si inca cu ceva, dar sunt eu uituca si mai existau si geluri, lotiuni, sampoane, balsamuri si alte chestii interesante.

  Deoarece la precedenta excursie in Grecia m-am umplut de tot felul de suveniruri, de data aceasta am luat doar un set pentru sare - 3,5 euro si otet si un magnet papucel pe care il iubesc - 2 euro, dar tipa de la magazin mi-a facut reducere 50 de centi ca l-am luat impreuna cu bratara de mai jos :))!
  Bratara - 5 euro :)



  Mi-am mai luat niste doze de Fanta lemon pentru ca e net superioara celei de la noi. Mult mai aromata, chiar are un gust foarte placut. O doza costa 0,7 euro sau 0,8 depinde de magazin. Si un pachet imens de jeleuri, dupa cum se vede din poza :))))). 90 de centi! Cam mult, as zice eu!




  Cam atat din Grecia, chiar nu consider ca am exagerat, mai ales ca din dulciuri am mancat si acolo (2 persoane) si majoritatea stau si ma asteapta si mai mult ca sigur ca le voi imparti cu intreaga familie ;)).


  Ne-am oprit in duty-free si nu stiu cum sa va spun dar, desi iubesc magazinele astea, acesta nu m-a dat pe spate. Preturi cam mari, toti s-au inghesuit la ulei de masline si dulciuri, dar mie mi s-au parut mai scumpe ca in statiuni. Cred ca a fost efectul de turma, dar unii efectiv aruncau orice in cos. Eu eram interesata de cosmetice. M-am uitat putin pe la parfumuri, dar numai parfum nu-mi mai lipsea ;)). Pentru ca am avut un timp limitat in magazin, n-am avut timp sa studiez prea mult. Singura gama de balsamuri pe care mi-a cazut privirea a fost de la Sunsilk. Am luat unul, a fost doar 2,9 euro si l-am cumparat din necesitate, dar si din nostalgie. La noi brand-ul asta nu mai exista. Si daca tot eram acolo, am zis sa bag in cos si un Ouzo, chiar daca nu pot zice ca-i preferatul meu. Aceasta bautura e foarte tare si are un gust puternic de eucalipt.

  Nah, cam atata am adunat, dar am mai facut mici cumparaturi inainte de-a pleca si  m-am gandit sa le postez si pe ele. Lotiune cu FPS 30 Cien. A fost 20 de lei si chiar mi s-a parut buna. Si un gel de dus din colectia de vara cu doar 3,5 lei.

  Si un sapun lichid cu lapte si miere care mi s-a parut foarte bun :). Vreo 4 lei e, parca.





  Concluzia? Am lasat-o mai moale cu gelurile, dar am dat-o pe sapunuri. Si stati, ca inca n-ati vazut tot! Mai am sa va arat un colet si apoi o sa numarati cate sapunuri am ;)).




Kissez!

Comentarii

  1. auzi, eu vreau sa slabesc si tu ce faci aici? postezi nuga si baclavale? cu cine tii? :))
    ce misto e cutiuta de crema <3
    ti-ai facut ceva rezerve de sapun, asta e clar :))
    eu de Ouzo spun ca are gust de pasta de dinti. Macar nu iti miroase gura naspa daca il bei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca m-ai iertat deja :)).


      :))))))))))))))))))))))))))))) am ras cu lacrimi! da, seamana cu maxam :)). nu-ti miroase gura, dar mergi impleticit :)).

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu drag! La cate dulciuri ai cumparat, simt ca mi-a crescut glicemia doar uitandu-ma la ele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta mi-ai facut! :) Arata toate foarte bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce de bunatati... :D:D
    hai ca am ajuns azi pe aici dar mai bine nu ajungeam.. mi-ai facut o pofta teribila de rahat.. mai ales ala cu pepene.. :X a fost bun?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca nu l-am gustat nici acum, asa ca nu pot sa-ti spun...

      Ștergere
  5. Parfumul este adorabil :)
    Eu am peste zece sapunuri in casa (lichide si solide) . Se consuma foarte mullt sapun la mine , numai eu cred ca ma spal pe maini de 30 de ori pe zi :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Macar sapunurile ocupa un spatiu mai mic decat gelurile de dus. :)) Dulciurile imi fac cu ochiul. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, tu esti ca mine, sapunuri si jeleuri! Bravo, tot asa cumpar si eu! Cred ca ai avut o vacanta pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) lansam un trend! mai voiam cateva zile de vacanta :).

      Ștergere
  8. Opaa... dar cate sapunuri si cat rahat ti-ai luat! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce de bunatati! Fanta lemon mi-a atras atentia in mod deosebit. Mi-ar fi placut sa se gaseasca si la noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca ne lipsesc multe. de abia avem doza de fanta de struguri :)).

      Ștergere
  10. Eu am plimbat uleiul de masline din Italia,dar ii facut in casa,nici nu se compara cu ce este in comert,un sampon Sunsilk, si acolo am mancat multaaa pizza, paste si dulciuri :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-ai adus aminte ca n-am mancat de prea multa vreme pizza :)))))))))))).

      Ștergere
  11. Chiar ai facut abuz de sapunuri! Noroc ca sunt consumabile! Pana la vacanta viitoare vei tanji dupa ele! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cine stie cand mai ajung in grecia, asa ca am zis sa fac stocul :)).

      Ștergere
  12. Numai cumparaturi dulci, aromate, colorate si parfumate. Sa te bucuri de toate si asteptam review-uri :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla