Treceți la conținutul principal

Colectia mea de parfumuri

 Hello! Cam in fiecare an obisnuiesc sa-mi pozez colectia de parfumuri si observ cu stupoare ca devine tot mai mare. Ca sa nu ma simt foarte vinovata, anul acesta le-am cooptat pe Diana si pe Ilda si le-am rugat sa isi faca si ele publice colectiile parfumate. Le multumesc fiindca au acceptat :).


  Si iata colectia mea, intr-o privire de ansamblu:

  Si acum o luam pe rand:




- Jeanne NO 2, e leit Naturelle de la Yves Rocher, dar mai multe detalii va dau intr-un review viitor

- Wild Essence de la Halle Berry - initial am vrut sa-l dau, iar apoi m-am hotarat sa-l tin, asa ca si despre el veti citi cat de curand.

- Lolita Lempicka - dragostea mea din ultimele luni bune

- Fame by Lady Gaga - alta iubire de-a mea, dar il prefer pe timp mai rece - e mai misterios.

- Shine Blue by Heidi Klum. Un parfum fresh pe care il prefer primavara si toamna.
- Muse by Rochas, un parfum extrem de interesant si fain despre care inca nu v-am scris. Urmeaza!

- Eau Fraiche de Rochas - un parfum-inspiratie

- Bvlgari Omnia Green Jade - o obsesie care ma bantuia si care inca imi place la fel de mult

- Lancome Tresor L'Absolu, cel mai elegant parfum din colectie

- Incanto Dream Golden Edition by Salvatore Ferragamo, este perfect pentru vara




 Escada Desire me si Elle L'aime pe care de-abia l-am adaugat colectiei mele raman inchise. Nu ma simt prea confortabil avand mai mult de 10 parfumuri, asa ca acestea doua raman inchise pana termin altele. Din experienta mea, un parfum o data deschis isi pierde din farmec, asa ca incerc sa le pastrez cat mai mult si sa ma bucur la maxim de ele. Si ma straduiesc sa termin oriceparfum in maxim 2 ani de zile, altfel persistenta lui incepe sa piara.


  Dupa cum se observa, la majoritatea parfumurilor am deja review asa ca trebuie doar sa apasati pe numele parfumului care va intereseaza.

  Si, ca un remembering, hai sa vedem colectiile din anii precedenti: 2014 si 2013.


  Gata! Eu am desertat tolba cu parfumuri, acum hai sa mergem la Ilda si Diana, sa vedem cate au ele. Sunt tare curioasa, nu mi-au divulgat nimic :)).


  Si mai am o curiozitatea: ce colectie dintre cele trei seamana cea mai bine cu a voastra?


Kissez!

Comentarii

  1. ma simt chiar prost cu a mea colectie..:)) tu ai numai parfumuri de fite. :D:D ma tenteaza cateva de acolo. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai ca nu-i chiar asa: shine blue, fame, wild essence nu costa mult si nici jeanne no 2. lancome-ul ala in schimb atarna mai greu :)).

      Ștergere
  2. Incanto! Of, nu am varianta asta :))
    Sa le folosesti cu palcere pe toate, ai o colectie frumoasa si parfumata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. să-ți explic că la un moment dat aveam și eu vreo 5 - 6 parfumuri în varianta full-size? Doar că asta era acum 2 anu și jumătate și de atunci m-am mai temperat puțin... măcar prin prisma faptului că am și variante mini în loc de full-size.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. depinde si de bugetul alocat parfumurilor. daca-mi iau 5-6 de la avon nu e o gaura asa mare in buget :).

      Ștergere
  4. Ce idee drăguță cu postarea asta în colaborare cu fetele! :D Mi-au plăcut toate colecțiile și cred că de la tine am văzut cele mai multe parfumuri pe care nu le știu, mă atrag și trebuie neapărat să le miros: Lancome Tresor L'Absolu, Lolita Lempicka și Fame by Lady Gaga .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-a placut, trebuie sa fac o colaborare si cu tine la un moment dat, sa vedem ce subiect ar fi interesant :).

      Ștergere
    2. Ar fi super, dar să ne gândim la ce ne nimerim. Hmm, geluri de duș? :))) Cu rujurile și ojele, unde am colecții generoase eu, știu că nu prea ești tu. :D

      Ștergere
    3. daca-ti vine sa crezi, am doar trei geluri de dus acum :)). cred ca trebuie sa mai cumpar si atunci facem o colaborare pe aceasta tema :)).

      Ștergere
  5. Fame by Lady Gaga e unul dintre preferatele mele :-D Dar... adevarul e ca merge mai mult in perioadele mai reci :-D

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce da parfumuri! Imi place Fame-ul de la Gaga si Lolita Lempika :D
    Pupici

    https://intrendbydeea.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. ah...ma faci sa ma uit in colecyia mea si sa fac o postare despre ele :-)
    Sa vad daca imi fac curaj :-))

    RăspundețiȘtergere
  8. Numai Ametila (subsemnata) nu s-a gandit la o poza de grup pentru parfumuri! :))
    Ai aici numai bunaciuni, de ce spui tu ca am eu mai multe??? Calitate, nu cantitate!
    A mea colectie se aseamana cu a ta - partial, cu a Dianei - tot partial! :D

    Pupicei parfumati pentru Brumarica instigatoare (desi e pleonastica expresia, daca stau sa ma gandesc un pic!)...
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))) uite ca nu m-am gandit ca nu le-ai facut poza de grup!

      eu vreau calitate si cantitate si dupa aceea ajung sa tin cateva inchise :)).

      ha! stai sa vad cu ce va mai instig :)).

      Ștergere
  9. Eu nu am o colectie de parfumuri am , 2 , 3 :( dar ma fac eu mare dupa cum mai spuneam intr-un comentariu pe undeva :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmm, nu stiu niciun parfum din colectia ta :))

    RăspundețiȘtergere
  11. wow cate ai...ar trebui sa fac si euo postare de genul dar nu am nici macar 10 :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am cele mai putine dintre fetele care am facut colaborarea :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla