Treceți la conținutul principal

Genti negre de pe Manier

   Salutare! In decembrie parca e timpul perfect pentru povesti. De obicei ne aducem aminte de primul brad impodobit, de anumite globuri, poate de cadourile primite cu incantare, de cozonacul pufos, de fulgii de nea, sanius, casa bunicilor, anumite persoane, alte Craciunuri. Si in gandurile mele au venit tot felul de intamplari, iar unele legate de serbarile pe care le faceam la gradinita. Fiindca aveam o memorie buna, eram mereu personajul principal, cu o multime de replici pe care le repetam pana stiam totul perfect. Am fost tot felul de printese si Ilene-Cosanzene, deseori imbracata in roz fiindca mereu am avut o inclinatie catre aceasta culoare. Gandindu-ma la mine, cea de patru-cinci ani, ma amuza sa imi aduc aminte cum eram. Cei mai buni prieteni ai mei erau baietii fiindca mi se parea ca jocurile lor sunt mult mai dinamice si mai interesante, alergam mai mereu ori prin sala de clasa ori prin curte, in functie de anotimp, imi placea sa ma joc cu plastilina sau sa desenez case care aveau mereu ochi in loc de ferestre si gura in loc de usa si mi se spunea des ca sunt un copil creativ, dar care e creativ doar atunci cand vrea el. La fel de ingenioasa eram si cu modul in care ma prezentam. Desi ciorapii mei erau inverziti in genunchi la sfarsitul programului, dimineata plecam ca scoasa din cutie. Strabunica mea imi facea tot felul de rochite, mama ma imbraca cu mare atentie, ma incalta, iar, ca ultim pas, imi alegeam o posetuta. Aveam mai multe, dar bineinteles ca aveam si preferate printre ele: una de lac cu Scufita Rosie si alta, chiar deosebita, ca un saculet albastru, care se prindea la gat cu un fluture mare, foarte frumos. Nu exista zi sa plec fara geanta, chiar daca gradinita mea era fix vizavi de blocul in care locuiam. Si nici vreo plimbare duminicala nu puteam face fara accesoriul preferat.


  Pe urma am crescut, iar latura aceea baietoasa a castigat teren. Pentru lucrurile personale, imi ajungeau buzunarele de la jeansi, eventual ghiozdanul, ma imbracam mare parte din timp in negru si nu-mi ardea de lucruri prea delicate. Cu parfumurile eram cea mai buna prietena, ba si cu lacurile de unghii iar incet-incet, a inceput sa ma intereseze machiajul si niste genti mai de Doamne-ajuta! La inceput, mai pe stilul sport, apoi am inceput sa apreciez calitatea unei genti bine concepute.


  In prezent, sunt ca in copilarie: nu ies fara vreo geanta nici daca ma duc la cel mai apropiat magazin. Nu am adunat multe, vreo sase-sapte, dar pe cele din ultimii ani le-am ales cu grija. Am fost atenta la material, la cusaturi si mi-am dorit genti care sa reziste in timp, care sa se pastreze frumoase. Practic, sa fac o investitie in ele. Ma imbrac casual, prefer sa epatez printr-un parfum. In sezonul toamna-iarna prefer mereu genti negre, modele simple, dar atemporale. Imi lipsea geanta aceea pe care sa o pot purta zi de zi, dar care sa duca putin intr-o nota eleganta. Care sa mearga minunat la un palton sobru, la un pulover finut dar care sa fie incapatoare. Am gasit-o pe Manier.ro. Cu acest magazin online m-am mai intersectat din 2014, de cand s-au lansat pe piata si am admirat deseori posetele lor. Acum a venit momentul sa va prezint prima gentuta din acest magazin online! 

  Sunt foarte incantata de ea! Are o dimensiune medie 28.00 cm x 12.00 cm x 20.00 cm, structura e rigida ca sa-si pastreze forma, iar materialul, detaliile si cusaturile sunt perfecte! Unde mai pui ca e disponibila in saisprezece variante de culoare, incepand cu variante pastelate, inflorate si terminand cu cele clasice. Poate fi purtata ca geanta de mana, dar si de umar, are doua compartimente principale, un buzunar cu fermoar si alte doua buzunare mai mici. Sistemul de inchidere e metalic si rapid de folosit.


  Gama de genti piele naturala de pe Manier e vasta, cuprinde o multime de modele care iti fura gandurile si toate arata extraordinar de bine. Avand in vedere ca geanta mea arata exact ca in poza de prezentare, sunt convinsa ca si celelalte sunt de calitate superioara. Din punct de vedere al pretului, nu cred ca se poate o afacere mai buna. Pentru o poseta plina de bun-gust, atent confectionata, eleganta si pe care o pot purta douazeci de ani de acum inainte, 200-300 lei reprezinta costul ideal. Raportul calitate-pret mi se pare cel mai bun din ce am observat in online-ul autohton.

  Pentru ca suntem in prag de sarbatoare, va recomand cu tot dragul sa vizitati site-ul, atat daca vreti sa va cumparati o geanta noua sau doriti sa faceti un cadou spacial unei persoane din viata voastra. Chiar acum au oferta Christmas Sale in care sunt preturi promotionale la multe modele. De asemenea, pe Manier puteti gasi umbrele, genti de voiaj, accesorii, dar si produse pentru barbati.


  Ce parere aveti despre noua mea gentuta? Dar despre gentile de pe Manier, in general?


Kissez!

Comentarii

  1. E foarte frumoasa geanta ta! Mi-ar placea si mie una bej fix acest model! Ia sa vad ce e in oferta!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader