Treceți la conținutul principal

Produse Eurosun si Oliplex pe Thetamed.eu

   Salutare! Astazi va povestesc despre doua produse de la brand-uri pe care le-am descoperit de curand si despre care am considerat ca trebuie sa stiti. Oliplex si Eurosun sunt cele doua marci pe care vi le aduc astazi in atentie, iar site-ul prin care am intrat in posesia lor este Thetamed.eu. Acest magazin online a aparut din dorinta de a oferi clientilor sai ceva mai mult decat frumusete si ingrijire. Produsele comercializate sunt atent selectionate, cu rezultate dovedite in centrele de cercetare si care sunt concepute pentru a preveni probleme care pot aparea in ceea ce priveste pielea sau parul. Cosmeticele pe care aveti ocazia sa le cumparati de pe Thetamed sau de pe site-ul fratior parulsanatos.ro se adreseaza saloanelor de infrumusetare, dar si femeilor care isi doresc o experienta superioara de ingrijire in confortul propriei case.

  De felul meu, prefer mai degraba sa ma ocup de toate tratamentele si ingrijirea la domiciliu. Mi se pare ca scutesc timp si pot sa apelez la ele exact atunci cand imi doresc. Balsamul Oliplex mi-a intrecut orice asteptare fiindca am gasit in el un produs profesional, care actioneaza minunat. Parul meu e lung in momentul de fata. Varfurile au fost taiate de curand, nu sunt depicate si folosesc un sampon si un balsam care ma multumesc, dar din momentul in care a venit sezonul rece, gecile, fularele si caciulile mereu au tendinta sa-mi incurce parul. Doar fetele cu parul lung stiu cat e de dificil sa nu smulgi macar cateva fire din greseala sau sa nu-l prinzi in vreun fermoar. Pe deasupra, frigul in sine este un inamic al parului. Vreau sa-l pastrez lung si lucios, dar si sa-l ajut putin, sa fie mai puternic. Balsamul Oliplex sigileaza cuticula parului, hidrateaza in profunzime si ajuta la restructurarea parului. Mi-am samponat parul, am aplicat balsamul obisnuit, apoi Oliplex-ul. Are o textura lichida, dar nu trebuie aplicat intr-o cantitate mare. Mirosul te trimite direct cu gandul la un salon bine cotat. Din momentul in care l-am aplicat, am avut o senzatie unica, parul parca devine mai puternic si revigorat din momentul in care intra in conctact cu tratamentul. E ca atunci cand esti obosit si bei o cafea tare, ca atunci cand ai stat mult timp intr-o camera si apoi iesi la aer curat sau, dupa ce ti-a fost foarte sete si bei pe nerasuflate un pahar cu apa! 

  Dupa uscare parul are mai multa textura, se aseaza frumos, se simte mai gros, mai puternic si nu se mai electrizeaza. Se incalceste mai greu si efectul dureaza pana la urmatoarea utilizare. Sunt foarte multumita de produs si ma incanta ca-l gasesc in diverse variante, pornind de la cel mic, de 100 ml si pana la cel mare de un litru. Al meu este in marime medie, de 250 ml pentru 55 lei.

 

  Eurosun este un brand italian pe care l-am testat in premiera. Gama lor contine o multitudine de creme, potrivite pentru toate tipurile de ten, dar, la baza, s-au facut cunoscuti prin comercializarea produselor profesionale catre saloanele de infrumusetare, in special in ceea ce priveste autobronzarea. Experienta lor porneste din anii '80.


  Am decis sa merg pe calea cea mai sigura. Crema hidratanta imi ofera atat confort si prin utilizarea ei regulata previn si aparitia liniilor si a ridurilor. Crema super hidratanta Eurosun contine acid hialuronic, atat de necesar pielii, ulei de jojoba, vitamina E si alte ingrediente de baza pentru ingrijirea tenului. Crema vine intr-un borcanel de 50 ml, momentan e la reducere si costa 84 lei. Din ambalaj mi-a lasat impresia ca ar fi o crema grasa, dar in contact cu tenul se intinde usor, placut si intra repede in piele. Mi se pare ideala pentru sezonul rece pentru toate tipurile de ten. Nu e comedogena si e excelenta pentru masajul facial. Printre produsele vedeta Eurosun gasiti si cremele pentru protectie solara sau cele cu activator de bronz, demachiante si seruri.


  Dupa cum va spuneam, produsele sunt de pe Thetamed, site care se ocupa cu vanzarea de produse atat pentru piele cat si pentru par. Daca doriti sa va axati doar pe podoaba capilara, accesati parulsanatos.ro. Mi-au atras atentia multe produse, dar in special vopselele pentru par, in nuante foarte frumoase si de calitate inalta. Daca ma voi hotari sa-mi schimb culoarea parului, le voi lua in considerare.


   Pentru a fi la curent cu noutatile, ofertele si gama de produse, va invit sa urmariti conturile de:

- Facebook AICI SI AICI

- Instagram AICI SI AICI

- TikTok AICI

Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla