Treceți la conținutul principal

Geluri de dus: Nature Box, Nivea Yves Rocher, Fa - reviews

   Salutare! Unele persoane spun ca aroma gelului de dus si chiar textura sa nu sunt chiar atat de importante. E ok daca spala suficient de bine si cam atat. Eu nu fac parte din aceasta categorie si daca am un gel de dus care nu-mi place, pot sa ma simt de-a dreptul nefericita. Dupa o zi incarcata sau plictisitoare, frumoasa sau distractiva, oricum ar fi, cateva minute invaluita in apa calda si o aroma placuta sunt suficiente sa ma remonteze. Astazi trec in revista produsele pe care le-am folosit in ultima vreme, va spun care imi sunt preferatele si ce m-a cucerit la ele.


- Nature Box este un brand care mi-a captat atentia de cand a intrat pe piata, acum cativa ani. Desi am avut in plan sa-mi cumpar macar un produs de la ei, multitudinea de produse de pe piata m-a tot facut sa aman momentul si de abia acum a venit si randul pentru Nature Box. Varianta mea este cu avocado, are 385 ml, costa cam 17 lei si cel mai des l-am vazut in Kaufland. Imi place totul la el, incepand cu sticla, culoarea ambalajului, eticheta folosita, informatiile de pe ambalaj: cu uleide avocado presat la rece, cu ingrediente naturale in proportie de 98%, ambalaj din plastic reciclat. Imi inspira tinerete, optimism, curatenie si o experienta noua. Folosindu-l, nu am fost dezamagita: are o textura de jeleu, face spuma rapid, nu usuca pielea si miroase foarte interesant. Miroase natural, a avocado si natura inca din sticla, dar in contact cu apa aroma devine exploziva, de coaja de avocado, puternica si revigoranta! Nu seamana cu niciun alt gel de dus avut, asa ca imi place. E spornic, ok din toate punctele de vedere si m-a facut sa vreau sa incerc si altele. Acum sper doar sa nu dureze cativa ani pana reusesc sa-l iau pe urmatorul 😂😂😂😂.

- alt favorit a fost Nivea Creme Soft. L-am luat in varianta uriasa de 750 ml acum cateva luni. L-am rotit si l-am folosit pe post de gel de dus, dar si ca sapun lichid. Textura cremoasa si destul de bogata, un miros placut, delicat, care nu cred sa supere pe cineva. Foarte bland cu pielea si daca e un cuvand pe care sa il asociez cu acest produs este confortabil. Chiar daca am avut cea mai mare versiune, nu m-am plictisit de el si e posibil sa-l mai cumpar la un moment dat.

- tot de la Nivea, crema de dus cu piersici. Cam 10-12 lei pentru 250 ml. Cam aceeasi textura placuta ca la precedentul, doar ca aroma mi se parea uneori putin ciudata. Nu pot spune ca m-a deranjat, dar parca nici nu m-a incantat asa de tare pe cat ma asteptam. Cam acrisor, dar a fost ok, l-as mai folosi daca as avea ocazia.

- Fa Go Happy - anul trecut am redescoperit gelurile Fa si acesta mi-a placut in mod special. Cu un miros de portocale dulci scaldate in soare, acest gel de dus binedispune intr-o clipita. Textura destul de lichida, care spumeaza rapid si e foarte delicata cu pielea. Mi-ar placea sa-l folosesc din nou vara care urmeaza. Eu l-am avut in varianta de 400 ml dar l-am vazut si la 250ml prin Penny sau Kaufland, cateodata si la Auchan.
- Fa Ipanema Nights - alt favorit folosit cu drag si spor. Combinatia de iasomie si fructul pasiunii formeaza un miros misterios, chiar sexy. Si persista foarte mult dupa dus. Textura e de gel si, recunosc, imi place mult nuanta de mov pe care o are si pe care o asociez cu sezonul rece. In rest, la fel de delicat si placut ca fratiorul de mai sus. 10 lei la Penny.
- aproape am terminat si editiile limitate de la Yves Rocher din colectia de iarna. Gelul de dus si sapunul lichid cu mure si vanilie au un miros gurmand, de tort cu mure, eventual de ceai cu mure aromat, sunt incredibil de delicate, spumeaza din abundenta si sunt un rasfat pentru piele si nas. Mi-nu-na-te! Nu mai insist prea mult cu ele, dar inca le mai gasiti pe siteul lor, la reducere.
- gelul exfoliant cu portocale tot de la YR. Aroma delicioase de biscuiti cu jeleu de portocale de tip jaffa si o tectura interesanta, pe baza de ulei cu multe particule mici si cu mare putere de exfoliere. Nu lasa pielea uleioasa si nici n-o usuca excesiv.

- tot de la acelasi brand, My vanilla Garden- un gel de dus la fel de bland si eficient, intr-o combinatie de vanilie si accente foarte usoare de fructe.


  La sapunuri lichide, m-au apucat nostalgiile in momentul in care am primit cadoul la o comanda acest Dove. L-am folosit si am fost suprinsa de cat de tare mi-a placut sa-l redescopar. Imi era dor de aroma sa clasica si am constatat ca formula de acum nu-mi usuca pielea. Gelul de dus Original mi-o usca anii trecuti, in ciuda patrimii de crema hidratanta. La fel de nostalgica am fost si cu Nivea Creme Care - are exact aroma celebrei creme in cutiuta albastra, o textura bogata si delicata cu pielea. Oldies but goldies!


- am vrut sa incerc si un sapun SpiriTime de pe Notino. A fost cam 10 lei pentru 300 ml si l-am luat intr-o varianta pe verde. Initial nu m-a dat pe spate, dar pe final a inceput sa-mi para rau ca se termina. Cred ca ar fi fost mai potrivit in vara pentru care o aroma fructata revigoranta. Nu identific exact fructele, dar ma duce catre fructul pasiunii oarecum.

- premiul pentru cel mai mare sapun lichid il primeste Dermomed pentru ca are un litru! L-am luat din Supeco, am dat aproximativ 10 lei pe el si e mai bun decat mi-am imaginat. Al meu e cu argan si miroase dulce, oriental, e foarte fain. Spala ok, nu usuca mainile, chiar m-a surprins in mod placut. Mai sunt si alte arome pe care le iau in calcul.



  Cam asa sta treaba cu gelurile si sapunurile lichide din ultima perioada. Ati folosit ceva din produsele prezentate in acest articol? Planuiti s-o faceti?


Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla