Treceți la conținutul principal

Crema pentru maini cu ulei de catina si masline Cosmetic Plant - review

     Hello! Iata ca a venit si momentul ultimului review pentru produsele Cosmetic Plant din campania Trender. Aceasta crema este una emolienta si regeneranta, are 100 de ml si costa 7,1 lei pe site-ul CP.  Contine un singur paraben, iar parfumul este pe la sfarsitul listei. Din nou, aceleasi caracteristici : culoarea galbena datorita catinei, miros de plante, placut.
     Ambalajul este simplu, dar comod de folosit, caracteristic pentru majoritatea cremelor de maini. Produsul promite hranire si hidratare prin vitaminele A, E, F, D si prin acizii grasi esentiali din uleiul de catina si cel de masline. Crema creeaza un film protector, emolient, regenerant. Mai promite si faptul ca mainile vor fi catifelate, fine si mereu tinere.
      In primul rand pot sa afirm ca are o textura destul de groasa si intr-adevar lasa o pelicula pe piele, ceea ce mie personal imi displace. Noaptea e ok, dar ziua trebuie sa pun mainile pe diverse lucruri si risc sa le patez. Am inceput utilizarea dupa esecul cu crema de noapte de la Oriflame la care i-am facut review acum cateva saptamani, asa ca pielea mi-era uscata si avea nevoie imediata de hidratare.
      Am folosit-o atat ziua, cat si noaptea, pentru o actiune profunda. Eu ma spal foarte des pe maini, asa ca ziua rezista cel mult 1-2 ore pe mainile mele, insa mi-am simtit pielea neteda si dupa cateva spalari. Noaptea ma culcam cu palmele lipicioase, dar pana dimineata se absorbea si mainile mele erau fine si deloc uscate. E clar ca este o crema buna. Daca nu ar fi fost lipicioasa, ar fi fost mult mai ok. Cat despre promisiunea ca mainile raman mereu tinere, desi suna foarte frumos ma tem ca este imposibil. Nota mea e 8,5.


    Ma bucur ca am participat la campania aceasta, a fost o premiera pentru mine si sper ca am reusit sa va dau informatii care sa va multumeasca. V-am facut curioase sa incercati produse Cosmetic Plant? :)




Kissez!

Comentarii

  1. nici mie nu imi plac cremele de maini care lasa pelicula aia uleioasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu uneori, noaptea ma trezesc din somn ca sa vad daca mai am palmele unse :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. mie imi place foarte mult aceasta crema,si nu as inlocui-o cu nimic,totusi acum am o alta crema de maini cu glicerina pentru ca nu am mai gasit nicaieri crema de la Cosmetic Plant,iar eu fara crema de maini nu pot sa stau pentru ca am mainile uscate si in sezonul rece imi crapa daca nu mi le ingrijesc.faptul ca nu am mai gasit-o o vreme pe piata inseamna ca este foarte bine vanduta datorita beneficiilor ei!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  4. PS:acutala crema pe care o am acum este la fel de buna si imi place cel mai mult la ea ca are formula non-grasa!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie mi se pare ca brandul Cosmetic Plant nu este prea bine promovat. Se gasesc destul de greu produsele, noroc cu site-ul online. Ce crema folosesti acum?

    RăspundețiȘtergere
  6. crema e din gama Farmec,iti las un link cu tubul cremei si descrierea ei!

    http://www.viva.ro/Beauty-Fashion/Noutati-Cosmetice/Crema-pentru-maini-cu-Glicerina-Farmec-1458554

    dupa parerea mea este o crema foarte buna,poate mai buna decat cea de la Cosmetic Plant,tocmai pentru ca se absoarbe imediat in piele,lasa mainile catifelate,placute la atingere si are un miros placut!pretul este accesibil!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. mmmmm, dupa crema de ochi tot de la farmec, cred ca o sa ma tin o vreme departe de firma asta. dar cand imi trece fobia, s-ar putea s-o incerc. oricum, momentan am 3 creme.

    RăspundețiȘtergere
  8. crema de maini nu poate avea nici-un efect negativ,ti-o recomand din suflet!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  9. ok, am s-o cumpar dupa ce le termin pe celelalte:)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla