Treceți la conținutul principal

Lac de unghii Sephora - my favorite jeans

   Salut! Pasiunea mea cu ojele a pornit pe la 3 ani si continua pana in zilele noastre. Desi in ultimii ani nu mi s-a intamplat NICIODATA sa ies din casa fara unghiile facute, nu detin o colectie impresionanta de oje. Mie-mi place sa le folosesc pana aproape de ultima picatura. Daca as avea prea multe nu as reusi sa fac lucrul acesta, ele s-ar usca si ar ajunge in cosul de gunoi. Asa ca de obicei am un lac de unghii de culoare inchisa (preferabil albastru), unul nude, care sa se potriveasca la orice si vreo 2 culori "turbate", pentru vara si momente vesele. La ora aceasta detin intr-adevar 9 oje si nu stiu cum voi reusi sa le consum in timp util.

   Albastrul mi se pare o culoare extraordinar de potrivita pe unghii, indiferent de nuanta. Am avut multe oje de aceasta culoare, dar niciodata n-am avut-o pe "the one". Plimbandu-ma prin Sephora, atentia mi-a fost atrasa de nuanta My favorite jeans, un albastru inchis, aproape indigo. In plus, sticluta de 5 ml mi se parea perfecta. Bineinteles ca n-am rezistat si am cumparat-o. Aveam mari asteptari, mai ales ca Sephora au in general produse bune, in plus am dat pe ea 18 lei. Mi-am facut unghiile intr-o dimineata, am asteptat 2 ore, deci oja era perfect uscata, iar apoi am plecat prin oras. Dupa ce-am parcurs o strada (!) m-am uitat la manichiura si ce vad?? O mica fasie lipsa de pe unghia degetului aratator. Am zis ca poate am prins unghia in fermoarul jeansilor, ca poate nu s-a uscat complet, ca bla bla bla. Dupa 2 ore toate varfurile erau tocite. Inteleg ca e o culoare pretentioasa, dar totusi! 2 ore?? Am tinut-o de dragul experimentului inca 2 zile, timp in care n-am parasit domiciliul. Nici daca sapam nu cred ca-mi aratau asa unghiile.

   Cum nu ma potolesc eu cu una-cu doua, am mai folosit-o inca de 2 ori. Aceleasi rezultate. In plus, unghiile raman albastre de parca as fi stat 3 ore in frig, fara manusi. Cum nuanta imi place foarte mult, m-am decis s-o folosesc doar cand stiu ca trebuie sa ies afara pentru 2-3 ore. Sunt cam dezamagita, ma asteptam la cu totul altceva, gen culoare vibranta, rezistenta, calitate.

    Probabil va intrebati daca am folosit top-coat si va raspund ca nu, o oja cu adevarat buna ar trebui sa reziste si fara alte trucuri, cel putin 3-4 zile. Cel putin asa spun eu.

   Dupa patania asta, mi-e teama sa-mi iau OPI, pentru ca am auzit ca si de la ei sunt niste culori care nu rezista. Cred ca o sa ma gandesc bine si intre timp folosesc Farmasi care m-au multumit mult mai mult. Nota 5.







LATER EDIT: Cum vreau sa va ofer informatii cat ma cuprinzatoare, ma vad nevoita sa fac un update si sa notez ca s-a petrecut ceva ciudat cu aceasta oja. Este foarte curios, dar rezista mai bine pe unghiile putin mai lungute. Probabil atunci bat tastatura dintr-un unghi diferit. In plus, mi se pare ca si-a schimbat si consistenta (e deschisa de vreo 2-3 luni) si e mai usor de aplicat. Am reusit s-o tin 3 zile pe unghii si inca arata ok. La varfuri se toceste, dar e logic, fiind culoarea inchisa se vede orice mica imperfectiune. Probabil aceasta oja s-a simtit jignita de parerea mea intiala si acuma  vrut sa-mi arate ca poate mai mult :)) Urc nota pana la 7 :) si ma bucur sincer ca acum pot s-o folosesc, mai ales ca imi place culoarea la nebunie!

Kissez!

Comentarii

  1. atatea pareri negative are oja de la sephora pe toate blogurile.am vazut ca a scris adela sarghie despre ele,iar tu o ai in blogroll.cum e posibil sa nu citesti celelalte bloguri de beauty??si despre opi nu stii ce vorbesti.tine o saptamana fara nici un fel de probleme.sau essie,e si mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Alina!


    Am citit si eu de curand multe pareri proaste despre ojele Sephora.
    Pe unghiile mele nicio oja nu tine mai mult de 3 zile, indiferent de la ce marca este. Daca fac o baie fierbinte-fierbine, nici o oja nu rezista dupa baie. Am unghiile foarte subtiri si lucioase-alunecoase.

    Cea de la Sephora cred ca ar rezista 3 minute in cazul meu :))

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim, nu stiai ca fiecare poate avea dreptul la o parere si ca parerile pot fi diferite? Oja asta am cumparat-o inainte sa vad pe blogul Adelei ce a scris. Mai am alta oja Sephora, care tine foarte mult si la care am sa-i fac review. Citesc mult mai multe bloguri decat poti sa-ti inchipui si asa am citit MAI MULTE POSTURI despre Opi si despre faptul ca ANUMITE nuante nu sunt rezistente.

    Aurora, nu e o certitudine, dar inclin sa cred ca ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place nuanta, cred ca am sa mi-o achizitionez si eu!...Alina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ti-o iei, poate treci pe aici sa-mi spui parerea.

    RăspundețiȘtergere
  6. da Alina am sa iti spun!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. culoare frumoasa:D:) Imi place albastrul tare mult:D:) Multumesc pentru vizita si pt. sustinere>:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. cu cea mai mare placere :) o sa mai trec pe blogul tau!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla