Treceți la conținutul principal

Prima comanda Fares sau cum am fost dezamagita de acest brand

     Hello! Acum cateva zile m-am hotarat sa fac o scurta cura cu spirulina si, pentru ca stiam ca se gaseste pe site-ul Fares, am decis sa fac o mica comanda. Toate bune si frumoase, pun in cos spirulina, plus alte doua ceaiuri ca sa depasesc suma minima de comanda (30 de lei) si dau comanda JOI la ora 9 dimineata! Primesc mail cu confirmarea si ma pun pe asteptat. Ma gandeam ca o sa ma trezesc cu coletul in maximum 24 de ore, nu de alta dar transportul se face prin curier, si-n al doilea rand, locuiesc la o aruncatura de bat de sediul lor! Si astept, si astept, si astept! Vine weekend-ul, trece weekend-ul, logic ca zilele acelea nu lucrau curierii. Vine si ziua de luni, trece si ziua de luni! Luni seara ma enervez si le dau un mail de bun simt in care-i intreb ce se intampla, daca au primit comanda mea. Ma culc si visez numai Fares! Si vine ziua de marti! Nu tu colet, nu tu raspuns, nu tu nimic! Deja imi faceam planuri mentale legate de postarea pe blog :D (asta s-a vrut un ras malefic).

  Miercuri dimineata,ora 9! Momentul decisiv!!! Primesc mail de la infofares. Deschid repede si vad un mail scris cu Caps lock! Oare oamenii astia nu stiu ca asta se cheama urlet pe internet? Ma anuntau intr-un mod cam sictirit (sau cel putin asa l-am perceput) ca au dat coletul vineri la curier si ca nu conteaza la ce distanta stau de ei, ca domnii curieri au un orar de lucru. Cum, domnule, sa nu conteze unde stau cand primesc colete din celalalt capat al tarii in 24 de ore, din care 8 ore e numai drumul?

  Miercuri, ora 13, apare curierul cu coletul! Curierul Otto, sa ne intelegem. Va dati seama ca mi-am pierdut (momentan sau nu) tot elanul cu Fares. Produsele au venit in regula, nu pot sa spun nimic, insa am ramas cu o impresie proasta. Stiti deja ca le-am tot facut reclama gratuita si iata ce primesc in schimb! Bine, ei habar n-au ca le-am facut reclama :)) Chiar si coletul a fost pus pe alt nume, nu pe al meu, pentru ca eu nu prea ridic colete, se ocupa altcineva din familia mea.


   Inca putin si se implinea saptamana! Dar stati! Nu conteaza unde stau, puteam sa locuiesc poarta-n poarta cu dansii si tot asa il primeam.


   Acum tare ma tem ca o sa ma "razbun" pe ceai. Razbunare e un termen impropriu, insa simt ca mi-am pierdut dragul fata de acest brand. Ceaiul in sine nu-i de vina, sunt constienta, dar nah! Eu le recomand calduros sa-si schimbe angajatul CAPS LOCK si sa treaca la alta firma de curierat. Si poate atunci o sa scriu un post calduros. Este impardonabil faptul ca acest colet a facut 23 de km intr-o saptamana! Daca stiam, faceam putin jogging pana acolo!




    Felicitari celor care au ajuns pana aici si au citit tot! Sa trecem la coletul plimbator! Dupa cum spuneam, am comandat spirulina, este prima data cand iau, o sa fac un post special dedicat. In recipient sunt 60 de capsule, iar pretul a fost de 23 de lei. Apoi, am cumparat un ceai cu afine (3,12 lei) si unul special de primavara (4,78). O sa revin cu detalii pentru fiecare.




    De abia astept sa incerc ceaiul cu afine (desi nu-mi plac afinele ca fruct) :))


    Asta a fost povestioara mea cu Fares si cu siguranta nu voi comanda de la ei, cel putin in urmatorul an!







Kissez!

Comentarii

  1. Eu nu inteleg de ce nu te-ai dus intr-un Plafar si gata? era mult mai simplu si fara bataie de cap...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au mai multe sortimente pe site si in plus e mai ieftin :)
      Plus ca ti le livreaza acasa.. :)

      Ștergere
    2. eu am luat ceaiul cu afine cu 2.5 ron din Carrefour, iar cel de primavara era 4 ron

      Ștergere
    3. eu am cautat ceaiul Primavara pana mi s-a facut rau si peste tot gaseam varianta Toamna si Iarna. Nici pe cel cu afine nu l-am gasit. Plus ca la acel moment, era varianta cea mai buna cu livrarea la domiciliu.

      Spirulina insa e mai ieftina pe site decat in farmacii.

      Ștergere
  2. Urat din partea lor. Spirulina am luat si eu anul trecut, dar nu am luat-o cum trebuie, decat cand imi aminteam, asa ca m-am lasat de ea. :)) Sunt curioasa cum eceaiul de primavara.:)
    Ah, mie-mi plac afinele foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am inceput deja cu prima capsula, sper sa ma tin de ele :))

      Ștergere
  3. abia astept postarile tale despre aceste ceaiuri [:X] sunt fana ceaiurilor Fares, dar mai bine merg in magazine sa le caut decat sa astept comenzi...detest asta, sunt prea nerabdatoare din fire [:))]

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm e bine de stiut lucrul asta...si eu ma gandeam sa dau o comanda la ei mai mult de lene si pt ca nu stiu nici un plafara mai bine aprovizionat plus ca am impresia ca multe produse sunt mult mai scumpe in plafare decat pe siteuri insa daca stai sa te gandesti cat economisesti pe produse dai pe curier.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vina e a curierului, clar. Dar si atitudinea celor de la Fares lasa de dorit. Daca eu eram Fares si primeam mailul cu nemultumirile tale, in primul rand sunam la curier sa vad unde e coletul si apoi formulam un raspuns amabil, prin care sa multumesc clientului de atentionare, sa ma scuz de neplacerile produse si sa-i spun unde e totusi coletul lui. Apoi faceam un complaint curierului, eventual il schimbam. Din pacate la noi putini stiu sa se foloseasca de feedback-ul clientului, fie el rau sau bun, si sa-si imbunatateasca serviciile.
    Oricum, nu te razbuna pe ceaiuri, alta data le iei frumos din plafar, se gasesc pe toate gardurile practic. Eu tocmai am terminat o cana de ceai cu kiwi si guarana :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte urat din partea lor, avnd in vedere faptul ca sediul e atta de aproape de tine. Eu te inteleg de ce esti suparata! Si pe mine ma deranjeaza cand astept un colet mai mult de 3 zile in cazul in care se specifica ca va fi expediat prin curier. Alminteri, ori prin posta ori prin curier tot atat timp face si atunci care mai e smecheria?!Serviciile din Romania oricum cam lasa de dorit. Eu cand comand din afara primesc coletele inainte sa imi i firma respectva anii de pe card (uneori coletul ajunge in 4-5 zile si banii sunt luati din cont cam in 8-10 zile). La noi daca faci plata prin transfer bancar, asteapta prima data sa le intre banii in cont (uneori dureaza si 3-4 zile) si abia apoi ti se livreaza coletul, desi de fiecare data dupa ce platesc online in Romania le trimit un print screen cu tranzactia. Dar vad ca inca mai exista suspiciuni ca incerci sa-i pacalesti si asa ma bine asteapta sa le intre lor banii in cont si apoi isi amintesc ca exista un fraier pe undeva care asteapta coletul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu ca tu ai avut o colaborare ok cu ei, nu mi-a venit sa cred cat poate intarzia :))

      Ștergere
  7. Hmm, eu am fost un pic dezamagita de ceaiurile in sine - dar daca stau sa ma gandesc, si la mine a durat vreo 2-3 zile sa ajunga comanda.
    Weeeelll, sper ca o sa iti placa afinele la plic ;) Eu ador orice are afine!
    Pup ya!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt multumita de ceaiuri, ne intelegem bine si vroiam sa incerc si altele noi, dar nah! :)

      Ștergere
  8. Eu cumpar spirulina de 3 luni de la Alevia.Costa in jur de 13 lei si este la oferta 1plus 1.In total sunt 60 de pastile.Sunt foarte multumita de ea si imi ajunge ceva timp.De la Fares am cumparat numai ceaiul pentru colesterol si a costat 4 lei.Am gasit acelasi ceai la alta firma si este 2 lei.Iti recomand spirulina !Pe mine m/a ajutat foarte mult sa scap de grasimea de pe ficat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiam si de firma aceasta, insa nu stiam ca e la oferta 1+1. mersi pentru recomandare, daca vad ca-mi face bine, voi cumpara si de la ei. prea multe lucruri bune am auzit despre spirulina :)

      Ștergere
  9. Dau de 1 an jumate comenzi la fares si prima data mi-a intarziat coletul 2 saptamani! A fost foarte enervant,trimiteam email-uri la care nu mi se raspundea,dar apoi am mai dat 5 comenzi si nu am mai avut probleme,toate au ajuns in 2 zile lucratoare si sunt din Constanta.Ultima cmanda am dat-o vineri seara si a ajuns marti dimineata. Nu stiu de ce uneori intarzie,probabil sunt prea ocupati curierii.. sper sa vezi rezultate de la spirulina!Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aha, sunt cu antecedente!!! :)) sper si eu sa vad ceva rezultate.

      Ștergere
  10. Eu cand am comandat a venit foarte repede comanda, daca nu ma insel am comandat intr-o zi de joi si a ajuns luni, dar din cate tin minte..n-a venit cu otto. De vina sunt cei de la curierat...
    Legat de caps, nu stiu ce ma face sa cred ca n-au un personal tocmai tanar, si atunci se explica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu stiu ce sa cred. ar trebui totusi sa aleaga persoane competente.

      Ștergere
  11. Ai fost criminala cu postarea asta :D(ras malefic)!Mie personal nu-mi plac ceaiurile lor,am si eu pe cel de toamna,luat din curiozitate si pun cate 2 plicuri la o cana ca sa simt vreun gust...dar no satisfaction.Daca gasesc,iti trimit eu data viitoare aceste ceaiuri,sigur ajung mai repede decat de la ei :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa vezi ce criminala eram daca scriam postarea exact atunci cand mi se intamplau faptele :))

      sa stii ca apelez la tine!!!

      Ștergere
  12. Off pai chiar m-am saturat de nesimtirea tuturor firmelor din Romania.. Habar nu au cum sa se poarte cu clientii si mai ales cat de importanta este parerea cumparatorului. M-am saturat rau de tot..unde merg numai rautati: la haine, la cosmetice, on line.... E chiar strigator la cer, ei nu vad ca au scris cu CAPS Lock?
    Cat mai suspinam ca nu imi dau comanda la Fares. A, pai chiar nu o sa dau. Mai bine merg in Mega Image si imi iau ceaiuri Fares decat sa am contact cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  13. chiar ieri mi-am luat si eu ceai de la fares Fructele Carpatilor,l-am incercat si pe cel de afine si e bunicel,insa nici cu doua plicuri in cana nu ma satisface pe deplin,e aiurea cand se intampla astfel de chestii ,eu clar nu comand online

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie-mi plac si comenziile online, pana acum n-am avut probleme, cel putin cu livrarea coletelor.

      Ștergere
  14. Chiar acum ma "delectez" cu un ceai de afine Fares:)

    RăspundețiȘtergere
  15. poate s-a dorit sa fie o postare ''la nervi''dar ai fost foarte haioasa in descrierea supararii tale :)) Mi-a fost imposibil sa nu termin de citit postarea :)

    Te pup, asteptam pareri despre spirulina ( nu prea stiu eu multe despre ea...dar am auzit fel si fel de recomandari...)

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am luat ceai de afine de la ei,dar de plante,sa te uiti la continut sa vezi ca ceaiul la plicuri de afine nu contine numai afine,si asta nu mi-a placut,puteau sa spuna ceai de fructe.Sa stii ca ceaiul de afine e f sanatos,puternic antioxidant.Eu daca tot nu mananc deloc fructe m-am gandit sa iau macar ceai de fructe sa beau:D.

    RăspundețiȘtergere
  17. am scris gresit mai sus, am spus " de plante" ,de fapt era "planta maruntita si nu plicuri" :D

    RăspundețiȘtergere
  18. iubita ,daca cautai produsele ale ale gaseai si in Plafar sau la orice magazin naturist lol asa te scuteai de nervi :))Eu le cumpar de la Plafar si au mai toate de la Fares ! Pooop

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am mai spus intr-un comentariu ca eu nu le-am gasit si pana la urma postarea este despre site-ul fares, nu despre unde trebuia eu sa caut ceaiuri ;)

      Ștergere
  19. Ceaiul de afine e la Fares e delicios pentru mine! Nici mie nu imi plac afinele, nici dulceata de afine, insa ceaiul are gust - dupa parerea mea - mai degraba de bomboane acrisoare cu aroma de fructe de padure.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ceaiul de afine e la Fares e delicios pentru mine! Nici mie nu imi plac afinele, nici dulceata de afine, insa ceaiul are gust - dupa parerea mea - mai degraba de bomboane acrisoare cu aroma de fructe de padure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut neasteptat de mult. voi face si o postare speciala.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla