Treceți la conținutul principal

Pure 3 Bic cu aloe - review

     Buna, fetelor! Acum ceva vreme v-am promis ca o sa spun cateva cuvinte si despre aparatele de ras de unica folosinta de la Lidl, cat si despre cele de la Bic. Pentru ca deocamdata am poze doar cu cele din urma, ma vad nevoita sa incep cu ele.
     Pachetele de 4 bucati  pot fi gasite in Real, Kaufland, Penny sau Dm. Problema este ca in fiecare dintre locatiile enumerate se gasesc rar, asa ca, daca le vad, de obicei le cumpar. Stiu sigur ca in Kaufland si Dm sunt mai scumpe, ajung si la pretul de 13-14 lei. La Real costa doar 9. Uneori exista promotii de 4+2 lame, ceea ce mi se pare extrem de convenabil.

    Indepartarea parului nedorit cu lama este foarte rapid si destul de comod, asa ca niciodata nu-mi lipsesc cateva aparate din casa. Am incercat multe, atat concepute special pentru femei, cat si pentru barbati, in speranta ca au lamele mai ascutite. Pe oricare le-as fi luat, ma trezeam cu pielea lezata, parul care crestea dupa cateva ore si care mi se pare extrem de inestetic.

    La un moment dat am primit un set cu crema de maini, lotiune de corp si lamele de la Bic. De la aceeasi firma folosisem setul acela cu lame colorate: roz, portocaliu, verde si mov si nu fusesem prea incantata, dar le-am incercat si pe cele noi. Am fost placut surprinsa sa constat ca indepartarea parului se face foarte usor, nu e nevoie se insist, de obicei trebuie sa trec lama doar o data peste fiecare portiune. In plus, pielea nu este agresata, datorita lamei cu aloe, care calmeaza iritatiile. Parul creste destul de repede, pana la urma e doar o lama, insa nu este prea tepos si rezultatul dureaza mai mult. Chiar daca se simte cand ating cu mana, pentru ochi e insesizabil.

     Eu am o problema mai speciala in zona axilelor. Am o scobitura foarte pronuntata si intotdeauna mi-era dificil sa "defrisez" zona, dar cu lamele acestea chiar n-am avut probleme. De altfel, cred ca toata viata voi folosi lame de ras la axile, pentru ca e o zona foarte sensibila si chiar daca am fost tentata de multe ori sa folosesc ceara sau aparatul (am Braun), am renuntat. Nici nu stiu daca as reusi, tot din cauza scobiturilor :)


  Chiar imi plac si le recomand. Poate nu par prea "profesioniste", dar cu siguranta au efect. Si inca ceva: lama nu ingroasa firul de par. Am testat eu prea multa vreme. Nu stiu daca e ceva universal valabil sau doar la mine, insa eu n-am avut probleme de acest gen.


   Nota mea pentru Pure 3 Bic cu aloe este 9,5 si cu siguranta le voi recumpara, asa cum am facut si in ultimii 3 ani.  Voi le-ati incercat? Sunteti tentate? :)












Kissez!






P.S. Am folosit de mai multe ori cuvantul "lama" in loc de "aparat de ras de unica folosinta" ca sa nu repet aceleasi cuvinte si pentru ca am observat ca se foloseste des expresia "ma fac cu lama" :)). Aparatul de fata are 3 lame, asa cum se poate vedea din poza.

Comentarii

  1. Si eu tot pe acestea le folosesc in prezent! Le-am luat din DM si sunt foarte incantata de ele. Fix pe culoarea verde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nici nu ma asteptam la altceva din partea ta, decat sa le ai ;*

      Ștergere
  2. Eu folosesc tot de la Bic insa pe cele in varianta normala (pentru barbati) la 5 lei pentru ca imi sunt la indemana in MegaImage. Tot in zona axilei pentru ca imi sunt cele mai la indemana dimineata mai ales ca le folosesc aproape zilnic. Pana la urma vorba ta, sunt doar niste aparate de ras :)) insa este important sa nu te trezesti in mijlocul operatiunii ca nu mai taie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alea de barbati mi se par crima si pedeapsa, m-am nenorocit de cateva ori cu ele.

      Ștergere
  3. eu folosesc Bic pentru barbati, cele mai ieftine..cred ca sunt 10 la 10 lei:d rapid si comod..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum spuneam si mai sus, astea mi se par foarte rele, dar pana la urma e vorba (nu de gusturi) de sensibilitate.

      Ștergere
  4. Eu nu cred ca le-am incercat pe acestea, insa am avut colorate - roz, dar nu retin exact firma. Imi plac cele din Lidl, pachetul de 4buc special pt femei, le-am testat pe cele roz si chiar mi-au placut. Chiar azi voi merge sa-mi cumpar ca am ramas fara, nu stiu insa ce sa aleg. Parca as lua Gillette.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru mine sunt mai bune ca cele din Lidl. sunt ok si alea, dar nu atat de bune. gilette roz sunt mai rele ca bic de femei.

      Ștergere
  5. si eu totpe astea le folosesc,sunt multumita de ele:)

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu mai folosesc lama de ras.am inceput primele sedinte pentru epilarea definitiva sa scap de o grija...Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, m-am gandit si la varianta asta, dar momentan mai aman. :)

      Ștergere
  7. asa eram si eu la inceput,dar acum e mult mai bine,nu mai dau banii pe tot felul de aparate de epilare,ceara,zahar etc etc...am dat banii dar am facut o treaba,asa e mult mai convenabil+timpul care il aloci in baie...Alina.

    RăspundețiȘtergere
  8. acum depinde ce zona vrei...sunt necesare in jur de patru-cinci sedinte.in cursul consultatiei gratuite ce precede initierea tratamentului se va face o evaluare a numarului de sedinte recomandate;depinde de grosimea firului de par, adancimea de implantare, zona tratata (procentul de fire de par aflate in faza de crestere activa variaza in funcţie de zone), textura parului, frecventa tratamentelor, culoarea pielii si a parului s.a.m.d.Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu stiam de vreo 10, 4-5 suna mult mai bine. o sa ma mai gandesc.

      Ștergere
  9. cum am spus,depinde de zona respectiva si textura firului de par.chiar e o alegere buna a epilarii definitive,dar exista si riscuri.daca doresti, ti le pot aduce la cunostinta.Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. desi am citit mai multe despre epilarea definitiva, imi place sa aud chiar de la persoane care au incercat-o, asa ca astept sa-mi povestesti tot ce ti se pare interesant si important :)

      Ștergere
  10. ma bucur ca iti pot fi de ajutor cat de cat.
    stim ca multe femei ar face orice sacrificiu financiar pentru a-si implini visul de a avea o piele vesnic fina,fara metode de epilare dureroase,fara pilozitate ce se da greu inlaturata sau care este mai vizibila exact cand e important sa arati impecabil.metodele ce fac furori in ultimii 15-20 de ani sunt laser terapia,lumina intens pulsata(IPL)si electroliza.pentru epilarea cu laser si IPL,distructia are loc la aproximativ 90 la suta din foliculii pilosi si mai poate fi necesara cate o sedinta de intretinere o data la 2 ani sau mai rar.
    EPILAREA PRIN LASER SI IPL(intense pulsed light).laserul foloseste o anumita lungime de unda,iar IPL tot spectrul radiatiilor vizibile pentru a atinge acelasi scop-fototermoliza firului de par,adica incalzirea pana la distrugere a bulbului pilos,fara a leza tesuturile din jur.pentru un efect terapeutic maxim se fac mai multe sedinte la un interval de 6 saptamani.inainte de a recurge la epilarea laser,anumite situatii pot compromite efectul terapeutic si pot duce la complicatii:
    -desi pilozitatea in exces cauzata de o problema hormonala(hipertricoza)poate fi controlata de laser terapie,atata vreme cat exista stimulul hormonal,parul va avea tendinta sa creasca in continuare.prin urmare,este necesar si un tratament endocrinologic pentru a corecta aceasta problema.
    -persoanele care fac frecvent infectii herpetice trebuie sa se astepte la o reactivare a acesteia dupa interventie si ar trebui sa urmeze tratament preventiv antiviral.
    -persoanele ce fac cicatrici hipertrofice au sanse mai mari ca acestea sa apara dupa interventie.
    -unele medicamente,precum cele folosite in tratamenul formelor severe de acnee,pot favoriza o cicatrizare anormala si se recomanda intreruperea administrarii acestora timp de 6-12 luni inainte de epilarea laser.
    -ideal este ca pielea supusa procedurii sa nu fie bronzata si se recomanda evitarea expunerii la soare cu cel putin 6 saptamani inainte de interventie.
    -in ziua interventiei este recomandat sa nu se aplice machiaj pe zona ce urmeaza a fi tratata,iar parul de la acest nivel sa fie ras.desi durerea din cursul procedurii nu este intensa,persoanelor sensibile li se poate aplica un gel anestezic inainte de procedura.

    reactiile adverse ce pot aparea dupa utilizarea acestei metode sunt:roseata si umflarea pielii din zona tratata,care dispar dupa cateva zile si modificari de pigmentare(de obicei la persoanele cu ten mai inchis).in cazuri foarte rare pot aparea arsuri la nivelul pielii si cicatrici.dupa interventie se recomanda aplicarea unor creme cu rol hidratant si cicatrizant si pulverizari cu apa termala.extrem de importanta este evitarea expunerii la soare pe o durata de cateva saptamani de la interventie pentru a preveni aparitia de modificari pigmentare.
    EPILAREA PRIN ELECTROLIZA:procedeeul consta in inserarea unui ac extrem de fin la radacina fiecarui fir de par prin care trece un curent electric de slaba intensitate,iar rezultatul este distrugerea bulbului pilos.procedura este mai dureroasa decat in cazul utilizarii laserului,extrem de migaloasa si lenta;nu poate fi aplicata decat pe suprafete limitate,iar pentru a avea rezultatele dorite necesita un personal foarte bine pregatit.efectele secundare sunt:inrosirea pielii,infectiile si cicatricile,dar acestea apar mai ales daca metoda nu a fost corect realizata.
    in concluzie,alegerea metodei de epilare depinde de multi factori individuali:tipul de ten,culoarea si grosimea firului de par,suprafata ce trebuie tratata,afectiunile asociate,nivelul de asteptari,timpul pe care il ai la dispozitie sau suma de bani pe care esti dispusa sa o investesti.de exemplu,pentru zone limitate,unde doresti efect permanent,este indicata electroliza;pentru suprafete mari,IPL este mai rapid decat laserul,insa acesta din urma este mai eficace.
    un sfat important:nu ezita sa ceri toate amanuntele terapeutului la care te hotarasti sa faci interventia si sa soliciti un test pe o zona limitata de piele pentru a putea observa modul in care tegumentul reactioneaza la terapie.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. initial, mesajul tau a ajuns in spam, noroc ca l-am vazut.

      multumesc pentru toate informatiile, cred ca in mesajul tau se ragasesc toate raspunsurile posibile. mersi mult inca o data :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla