Treceți la conținutul principal

Shopping and stuff

  Neata! Saptamana aceasta o incep cu dreptul, deoarece v-am pregatit o postare care stiu ca o sa va placa si care cuprinde noutatile mele din ultimele doua saptamani.


  De cand am auzit ca sunt mari reduceri la Dm, am numarat zilele pana am putut ajunge la magazin. Cu bani si rabdare, am intrat in magazin, insa reducerile erau doar pentru cateva produse, dintre care aproximativ jumatate se epuizasera si nu mai erau la raft. Desi am petrecut vreo jumate de ora pe-acolo, efectiv nu stiam ce sa cumpar avand in vedere ca multe capace erau rupte si recipientele lipicioase, asa ca am ales (logic) un gel de dus! A fost doar 4 lei, asa ca vreau sa vad partea buna a lucrurilor si spun ca a meritat sa merg pana acolo :)). Apoi m-am dus la Auchan si mi-am luat demachiantul meu favorit: Farmec cu galbenele care are acolo un pret foarte bun: mai putin de 8 lei.

  De pe Triodeluxe m-am ales cu un gel de dus cu goji si rodie (care m-a facut sa fug in Lidl ca sa-mi iau o rodie pe care am devorat-o imediat si cu ajutorul careia mi-am patat jeansii :)) si cu un balsam de par Tresemme. De mult voiam sa experimentez cu acest brand si iata ca momentul a sosit. Gelul e pe site 22 de lei pentru 750 de ml (yeeeeeeeeeeeey) si balsamul 42 (675 ml).


  In octombrie am participat la o campanie de promovare a produselor Marillys. In general, sunt de acord sa testez felurite produse in cazul in care consider ca ma intereseaza pe mine sau ca ar prezenta interes pentru persoanele care ma citesc si nu pun pret pe valoarea reala a produselor. Asa a fost si cu acest site, chiar daca recompensa era micuta, mi s-a parut interesanta campania. Urma sa primesc un mic ulei de masaj, un sapunel si un balsam de buze si eram chiar curioasa sa vad ce si cum. Dupa cum ne spune si calendarul, au trecut trei luni si, intr-un final, am primit si coletul. Anul asta sunt zen si nu ma stau sa comentez despre seriozitate, eu stiu! poate oamenii chiar au avut probleme, cert e ca mi-am primit si eu recompensa :)). Am incercat uleiul de corp si pot spune ca-mi place. Vor urma si review-uri ca doar produsele in sine n-au nicio vina la capitolul intarzieri ;).




  Chiar daca l-am lasat pe final, sapunul lichid Aile a fost prima cumparatura pe anul acesta si s-a datorat faptului ca m-am indragostit de sapunul cu mere verzi si-am vrut sa mai incerc unul. A fost 1,6 lei :).

  Si la capitolul carti am noutati. Sa fiu sincera, le-am citit deja, le-am devorat imediat dupa ce-am primit coletul si am pregatit deja recenziile :).





  Eu zic ca anul a inceput bine! Momentan nu mai am nimic in plan, dar niciodata nu pot sa stiu ce mi se pregateste :)).




Kissez!

Comentarii

  1. Sapunul lichid Aile cu lapte de migdale este preferatul meu si la pretul lui merita incercat. Sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de doua zile l-am inceput si sunt si eu multumita :).

      mersi :).

      Ștergere
  2. Nu mai zic de seriozitatea oamenilor! Se intampla la case mult mai mari gen L'Occitane, la care am participat la o campanie pentru ca aveam produsele in casa, le iubesc, si unde trebuia sa primesc o crema de maini de.....30 ml pe care nu am primit-o nici acum dupa mai bine de diua luni si asigurari ca va ajunge.. Chiar le voi face o campanie su pe FB pt ca vad ca nu mai au bunul simt sa radpunda la mesaje!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooof! :( si nici n-au fost multe persoane la campania aia.

      Ștergere
  3. Să le folosești cu drag!
    Nici eu n-am găsit marile reduceri în DM, erau multe produse de makeup Alverde neinteresante și câteva de la Balea dar nimic impresionant. Să se fi epuizat stocurile așa de repede? M-aș mira! Am văzut unele produse Balea care în alte părți aveau reduceri și în DM-ul ăla pauză.
    Mi-ai făcut „poftă” cu gelul de duș și sunt foarte curioasă ce părere îți va lăsa balsamul de păr!

    Și eu am început anul cu ceva shopping (s-au găsit toate demachiantele să se termine în același timp :)) ), iar acum mai aștept și niște colete cu ceva noutăți. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multzu!

      au fost putine produse la oferta, se vedea si dupa etichetele puse pe raft. acuma, asta e, tot am luat ecva, pacat de peelingul ala cu mar si scortisoara :))


      balsamul pare super fain, dar testez in continuare.

      asa se intampla, toate se termina :)).

      Ștergere
  4. Nice shopping!
    Abia astept sa pun la treaba gelul de dus Balea, doar ca trebuie sa mai astept putin sa termin gelurile de dus incepute deja (si nu-s putine)! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. m-am inscris si eu la campania celor de la Maryllis, dar nu am primit niciun semn de la ei :)

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am primit chiar in ultima tura, scrisesem in ultima zi.

      contacteaza-i pe cei de la marillys direct, e pacat sa nu primesti premiul :(.

      Ștergere
  6. imi face cu ochiul sorbetul de la balea :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Să le folosești pe toate cu plăcere. Mă bucur să aflu că produsele Tresemme sunt disponibile și în România acum... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). da, bine ca au ajuns si la noi, de mult voiam sa le incerc.

      Ștergere
  8. Am folosit și eu demachiantul de la Farmec. Mă încânta crema de la Balea, cred că miroase super!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu drag! Am trecut si eu prin dm, dar am avut norocul sa ies cu mana goala. Portofelul a rasuflat usurat, pentru ca e si el la dieta dupa sarbatori :))

    Ce pret bun pentru gelul de dus cu rodie...dar mi-ai facut si mie pofta acum :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum ai reusit sa iesi fara un produs daca tot ai intrat? :)) eu n-am conceput sa mi se intample asta :)).

      si eu mai vreau rodie azi, cred ca ma duc sa-mi cumpar :).

      Ștergere
  10. demachiantul de la Farmec l-am avut si eu, e bun, la fel si sapunul de la Kaufland :) ma bucur ca ti-au ajuns produsele intr-un final :)
    sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fabulous post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce harnicuta esti (la carti ma refer acum)!
    Sa te bucuri de toate bunatatile pe care ni le-ai aratat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, am fost :)). am profitat de faptul ca au fost subtiri si ca mi-am dereglat somnul si stau treaza pana la 2 :)).

      Ștergere
  13. sa le folosesti pe toate cu mare drag.
    eu nu am incercat inca uleiul pentru corp pentru ca am altul cu portocale pe care il folosesc si astept sa se termine. dar balsamul de buze e favoritul meu si il folosesc zilnic. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi :).

      eu n-am inceput inca balsamul deoarece am o obsesie cu lip smacker si mai am si in cutiuta cu minuni de la oriflame si va expira in februarie, deci trebuie sa ma grabesc s-o termin.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla