Treceți la conținutul principal

Sase produse pe care le cumpar mereu

  Salutare! Faceam niste poze pentru urmatoarea postare cu noutati si, in momentul in care le-am adunat la un loc pe cele de mai jos, mi-am dat seama ca acestea sunt mai mereu prezente in cumparaturile mele. Daca tot le indragesc atat de tare, m-am gandit sa va atrag din nou atentia asupra lor.

- imi plac foarte mult sapunurile solide Oriflame. Poate n-am cumparat chiar o tona, dar in ultimul an am folosit cateva si sunt impresionata de textura lor delicata, de aromele interesante si de cat de spornice sunt. De data aceasta, mi-am cumparat unul sub forma de clopotel cu aroma de ceai verde si merisoare. Am de gand sa-l pun in savoniera in Ajun, pana atunci il mai admir, e simpatic rau de tot si vine intr-o cutiuta festiva :). 5 lei.

- fondul de ten Giordani Gold - il folosesc aproape in exclusivitate si nu cred sa mai gasesc un produs atat de bun la pretul pe care il are. L-am prins la o super promotie de 27 sau 28 de lei. Folosesc nuanta Porcelain si v-am povestit mai multe despre el AICI.

- gel de dus Senses Avon. Acum il am pe cel in editie de sarbatori, cu mar si scortisoara. De cincisprezece ani cumpar aceste geluri. Poate intr-o zi ma voi opri, dar nu chiar acum :). 7 lei.

- spray-ul Foot Works - cel mai eficient pentru picioarele mele si il folosesc indiferent de anotimp - 7 lei. De curand incepusem unul, v-am si aratat la un moment dat o poza pe pagina mea de Facebook cu produsele mele cu ambalaj alb cu albastru (care-mi inspira mereu curatenie si delicatete), dar, ce sa vezi? intr-o seara, m-am dus mai tarziu sa ma culc, n-am mai aprins becul, am trantit cu niste lucruri pe acolo si au zburat de pe noptiera crema de fata si spray-ul de picioare. Daca pe prima am recuperat-o, spray-ul nu stiu unde a ajuns. Am cautat in toate ungherele, m-am uitat peste tot si am miscat toata mobila pe care o puteam misca, spray-ul parca s-a evaporat! Intre timp am facut si curatenie generala. N-am idee unde a disparut, dar pe de o parte e amuzant :)). Mi-am cumparat altul.


- daca tot vorbeam de crema de fata pe care am avut norocul s-o gasesc foarte aproape de noptiera :)), e aliata mea veche, Nutritic Intense de la La Roche Posay. O cumpar din 2014, s-a scumpit cam cu 50% de atunci, dar este singura pe care o pot folosi fara intrerupere si fara s-o alternez cu alte creme. E minunata si nu am de gand sa renunt la ea. Daca o folosesc de aproape sase ani, cred ca e clar unde se situeaza aceasta crema in topul tuturor produselor de ingrijire pe care le-am incercat vreodata. Review gasiti AICI.

- deodorantul Dove in varianta stick Floral Touch e unul din favoritele mele pentru ca protejeaza, miroase minunat si lasa ceva mai putine urme albe


  Acestea sunt produsele care mereu sunt printre cumparaturile mele si selectia aceasta este foarte reprezentativa. Voi aveti ceva ce cumparati mereu si mereu? :)

Kissez!

Comentarii

  1. Ti-am citit cu drag postarea si la fiecare paragraf in parte ma gandeam - uite o sa comentez asta :)
    Si eu am sapun solid de la Oriflame si imi place mult. L-am cumparat acum 2 ani :)) dar abia de cateva saptamani l-am desfacut. Al meu este Spicy Orange sau ceva de genul acesta. Miroase a portocale si scortisoara (are partile abrazive prin el...scortisoara presupun) Abia astept sa il termin caci mi-am luat 3 sapunuri bio din Praga - o sa imi ajunga o vesnicie :)
    Pe mine fondul de ten Giordani nu m-a incantat niciodata. Dar clar aici este mai complicat, depinde de tenul fiecaruia, nevoile lui etc
    Referitor la fondurile de ten de la Avon - sunt in aceeasi situatie ca si tine. La cumpar de ani de zile de cand sunt reprezentant. Si inca am o gramada cumparate :)
    De la La Roche Possay eu folosesc din 2015 Effaclar. Fie Duo fie K. Noroc ca pretul a ramas acelasi. Cumpar numai din Farmacia Tei si cred ca de fiecare data am prins la reducere :)
    Iar deodorantul de la Dove, tocmai l-am terminat. Am avut pe cel original la recipientul cu crema (sub forma de ciupercuta) iar acum am cumparat 2. Unul cu Para, unul cu Castravete. Unul mie unul mamei.

    Sarbatori Fericite

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi pentru comentariul detaliat si ma bucur ca ti-a placut postarea mea :).

      sapunurile solide expira greu. si eu am tendinta sa ma uit intai la ele si de abia pe urma sa le folosesc.

      da, e foarte diferit cu fdt si cam cu toate produsele de skincare si make-up.
      la capitolul spray sunt si eu la Dove Original, eu trebuie sa ma dau de doua ori pe zi cu deodorant :)

      Ștergere
  2. De cand n-am mai folosit geluri de dus Senses! Mi-e dor! Eu cumpar mereu geluri de dus Dove (Deeply Nourishing sau Purely Pampering cu unt de shea) , creme de fata Olay Firm & Lift, mascara Extra 3D Lash Rimmel London, concealer lichid de la Primark (cel mai ieftin, dar si cel mai potrivit tenului meu), deo-roll Nivea. Toate acestea sunt de neinlocuit de ani de zile pt mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e placut cand gasesti produse bune pe care stii ca te poti baza intotdeauna :).

      mai am doua geluri senses pe care trebuie sa le cumpar, dar anul viitor am timp :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla