Treceți la conținutul principal

Geluri de dus: Nivea, Ziaja, Organic Shop, Frosch - reviews

   Salutare! In articolul de astazi o sa insir gelurile de dus pe care le-am folosit in ultimele lui, dar si cateva sapunuri lichide pe care le-as mai cumpara la un moment dat. Lista cu geluri folosite nu e aceeasi cu wishlist-ul initial, dar m-am lasat putin influentata de dorinte mai vechi si de promotii si acesta e rezultatul final!

 

 Nivea Fresh Blends cu zmeura, mure si lapte de migdale. Cred ca gama Fresh Blends e cea mai tare de la Nivea. M-au tentat toate si m-am ales exact cu cel care ma tenta cel mai putin. Stiu, comic... Pe cel cu pepene si kiwi  nu l-am gasit pe Notino, varianta cu aroma de caise avea in acel moment un pret notabil mai mare decat cel pe care l-am luat si, pentru ca nu eram sigura ca o sa-mi placa, am luat ce am gasit mai ieftin. Ma gandeam eu: cat de racoritor poate fi un gel de dus cu zmeura, mure si lapte de migdale? Doar nu e menta sau lamaie sau mai stiu eu ce. Am ramas surprinsa cand l-am incercat si, intr-adevar, e atat de revigorant incat nu-ti vine sa crezi. E minunat pentru cele mai toride zile. Nu usuca deloc pielea, are o textura usor cremoasa, parfumeaza delicat si, in plus, mai vine si intr-un ambalaj foarte dragut, ca o sticla de suc. Mie mi se pare ca miroase a afine in ciuda a ce scrie pe el, dar chiar imi convine mai mult asa. As vrea sa le incerc si pe celelalte doua, sper ca nu e doar o editie limitata, nu cumva sa-mi scape bunatate de gel de dus. 300 ml - 21 lei. Daca e, o sa incerc sa-mi fac niste stocuri pentru vara viitoare.

 Dupa ce l-am incercat pe acesta, am zis ca musai trebuie si pe cel cu caise, dar ce sa vezi? In ultima clipa m-am hotarat sa iau, tot de pe Notino, un gel de dus Organic Shop. Le tot vazusem prin online, pareau sa-mi inspire incredere si cand am vazut varianta cu grapefruit si lime la doar 9 lei, in conditiile in care are 280 de ml, n-am rezistat. Vine intr-un ambalaj cu pompita care dozeaza cantitati foarte mici, in opinia mea. Chiar daca sunt dragute ambalajele acestea si uneori imi plac, pentru gelul acesta cred ca era potrivita o sticla normala din care sa torn dupa pofta inimii. Dupa cum observati, 98% din ingrediente sunt de origine naturala. Aroma este diferita fata de ce m-am asteptat, insa e... logica: miroase a uleiuri esentiale de grapefruit si lime. E o combinatia interesanta, potrivita cam pentru tot timpul anului. Destul de bland cu pielea, relaxant. E o varianta buna, mai ales la pretul pe care il are si sunt o multime de arome pe langa cea aleasa de mine.

  Frosch Senses cu zmeura, tot din acelasi magazin online. Pe acesta il ochisem cu mult timp in urma, dar cum nu incercasem nimic de la Frosch, a durat putin sa ma hotarasc sa-l iau. Am ales varianta cu zmeura pentru ca mi s-a parut prea apetisanta imaginea de pe ambalaj, m-ati prins! Costa 12 lei si are 300 de ml. De fapt, cica ar mirosi a tufa de zmeura... Pot sa va zic ca e un miros delicat, natural, care aminteste bine de zmeura sau tufa sau orice tine de acest fruct. La inceput mi se parut putin prea diafan, dar in cateva zile am inceput sa-l apreciez mult mai mult. E chiar dragut. Spumeaza mai greu, totusi.

  Mi-am luat si o miniatura de Ziaja Cashmere. 5 lei pentru 50 de ml, dar pretul la varianta de jumatate de litru e mult mai avansajos: 15 lei. Tot de pe Notino. Are un miros puernic si care ma face sa ma gandesc la curatenie si la genul de mirosuri pe care le simteam in copilarie. Nu miroase a gel prea scump, dar culmea! tocmai acesta e farmecul lui. Are ceva ce-mi place foarte tare. Textura foarte fina si placuta.

  Sa nu uit si de gelul Monoi de Tahiti de la Yves Rocher. Formula e imbunatatita si mai prietenoasa cu mediul, mirosul mi se pare doar putin modificat fata de cel initial, dar trebuie sa va mentionez ca spumeaza mult mai putin. Despre gama Monoi de Tahiti am scris cu cateva articole in spate.

  Acum, pe scurt, despre sapunurile lichide preferate, toate din Lidl si toate in editie limitata. Sunt curioasa cand o sa le gasesc din nou. Mi-a placut tare mult aceasta, cu portocala si trandafir. Amarui, delicat, catifelat, l-am iubit pana la ultima picatura. Imi amintesc ca am dat 10 lei pe el pentru 500 de ml. Mi-nu-nat!

 

   Pe acesta cu margarete l-am avut si anul trecut si, cand l-am vazut pe raft, n-am rezistat sa nu-mi mai cumpar unul. Seamana bine cu Lancome La Vie Est Belle L'Eclat. Stiu, culmea! Costa sub 5 lei. Acum, nu va inchipuiti ca o sa trazniti a Lancome de la un sapun lichid, dar e in aceeasi gama de note.

  Pe movuliul acesta l-am ales mai mult intr-o doara, dar miroase atat de bine a afine incat m-am reintors sa mai iau unul dupa cateva zile, dar se epuizasera stocurile. Ei, asta e, dar o sa-l tin minte! Textura nu e chiar cea mai spumanta, dar aroma imi place tare mult. M-am grabit sa-l pun la baie incat i-am facut o poza in pripa, pe birou.

  Notele sunt dintre cele mai mari la toate, chiar am avut noroc si cu tura asta de geluri si sapunuri. Voi ce-ati folosit interesant in ultima vreme?


Kissez!

Comentarii

  1. Cel de zmeură ma tentează cel mai mult.Eu acum am unul de la Avon și unul de la Impulse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am vreo cinci geluri, putine comparativ cu anii trecuti...

      Ștergere
  2. Sunt curioasa daca ai incercat gelurile de la Dermacol? Pe Notino le-am vazut, ambalajele arata foarte ispititor 😊 si sunt avantajoase ca pret.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, cam acum patru ani l-am avut pe primul. daca folosesti casuta de cautare de pe blog cu siguranta gasesti cateva review-uri :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader