Treceți la conținutul principal

Noutati Nala - reviews

   Salutare! Pe final de an m-am grabit si eu sa mai plasez niste comenzi. Am dorit sa completez niste cadouri, dar sa si incerc cateva produse si cum brand-ul Nala imi place, am zis ca e o ocazie buna sa iau niste lucruri. Nu mi-am gasit neaparat perioada cea mai buna, in noiembrie ofertele speciale au fost mai faine, dar aveam nevoie de crema cu factor de protectie solara, care este favorita mea si din care am avut deja patru tuburi! E densa, cu o textura placuta, ofera luminozitate si tenul arata foarte hidratat si hranit. In plus, protejeaza cu adevarat, m-am convins de asta de nenumarate ori. Chiar daca e decembrie, prefer sa folosesc aceasta crema cu spf 50 pentru ca mi se potriveste bine si e o baza excelenta de machiaj.


   Pentru ca cel mai tare ma intereseaza produsele pentru ingrijirea corpului de la Nala si au o multime de game interesante, m-am ghidat si dupa oferte. Am ales crema de dus si serbetul de corp cu ananas si cocos. La prima adulmecare, au miros de jeleuri Haribo, dar odata aplicat serbetul pe piele si gelul de dus in contact cu apa, degaja un miros mai exotic, de cocos, insa se simt ambele ingrediente si desi pare o aroma mai varatica, este ok si acum.


  Mi-am luat din nou crema de corp cu flori de primavara. E a treia, cred, textura este incredibila: densa, dar totusi se absoarbe in doar cateva secunde, iar mirosul proaspat-floral ramane o incantare pentru mine.


 Mi-am mai luat un gel de dus cu pere si afine de care sunt foarte curioasa, dar pe care nu am apucat sa-l incerc. Daca e o reusita cu siguranta il veti vedea in postarea cu favorite, daca nu, o sa mentionez eu ceva, oricum, la un moment dat.


  Gelul de dus cu chiparos este excelent pentru barbati, aroma e lemnoasa si textura blanda si foarte placuta. Plus ca genul acesta de ambalaj e micut, subtire si foarte potrivit pentru calatorii.


  Sapunul solid este un fulg de nea adorabil! Imi pare rau ca nu se vede prea bine in poza, dar trebuie sa ma credeti pe cuvant. L-am luat pentru un cadou si este invelit in folie de plastic, dar arata intr-un mare fel, este mai mare decat imi inchipuiam (are 140 de grame), are sclipici si miroase a caramel! Imi pare rau ca nu am luat cel putin doua sau ca nu l-am cumparat si pe cel sub forma de bradut. Inca sunt disponibile si probabil dupa Craciun vor intra la oferta. Fiti atente la reduceri pentru ca merita cu adevarat! :)


  Apa micelara cu aloe vera si ulei de argan era de ceva vreme pe lista mea de dorinte. Intr-adevar, indeparteaza rapid machiajul, are putere mare si e destul de spornica, dar imi usuca un pic cam tare tenul si ustura putin in jurul ochilor. Din aceste motive, o folosesc o data la cateva zile si nu o aplic o zonele cu piele foarte sensibila, dar, repet, e eficienta. Mirosul e placut, destul de subtil.


  Cam acestea sunt parerile despre produsele din cea mai recenta comanda Nala. Totalul a fost in jur de 230 de lei, destul de ok avand in vedere inflatia din ultima vreme. In general nu prea imi place sa aduc in atentie elemente negative, dar adevarul este ca preturile au crescut mult in ultima vreme si acest lucru face parte din viata noastra de zi cu zi, asadar il mai mentionez si eu din cand in cand.


  Voi ce ati mai cumparat interesant in ultima vreme?


Kissez!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader